Noi functionalitati MagiCAD 2022 UR-1 pentru AutoCAD

1. Noi optiuni pentru configurarea si crearea index-urilor de rulare automata

(Modulele MagiCAD Sprinkler, Ventilation, Piping si Electrical)

Functia Running Index include o gama larga de optiuni noi care accelereaza procesul de creare a indexului, permit o mai buna personalizare a numerotarii si va permit sa creati indici pentru planse intregi.

De asemenea, puteti seta indexul de rulare pentru a urma sistemul de coordonate al utilizatorului AutoCAD selectat, permitandu-va sa influentati modul in care se desfasoara indexarea, de exemplu, daca geometria cladirii afecteaza ordinea de indexare.

2. Adaugati mai multe produse unui proiect cu MagiCAD Connect

(Modulele MagiCAD Sprinkler, Ventilation, Piping si Electrical)

Imbunatatirile aduse fluxului de lucru MagiCAD Connect va permit sa adaugati mai multe produse unui proiect.

Fereastra MagiCAD Connect ramane deschisa atunci cand adaugati produse noi, astfel incat sa puteti selecta mai multe produse fara a reporni functia.

Fereastra araaă, de asemenea, produsele pe care le-ati adaugat deja, facilitand urmarirea produselor selectate.

3. Adaugati descrieri pentru rapoarte si templaturi de legenda

(Modulele MagiCAD Sprinkler, Ventilation, Piping si Electrical)

Numele template-urilor au o limita de 40 de caractere, ceea ce nu este intotdeauna suficient pentru a explica in mod corespunzator continutul rapoartelor complexe. Acum puteti adauga o descriere de 255 de caractere la fiecare raport si template de legenda, care va permite sa furnizati informatii suplimentare despre acestea.

Textele de descriere sunt afisate in fereastra de management al proiectelor si ca tooltip atunci cand selectati raportul sau template-ul de legenda.

Cand deschideti un template, descrierea este afisata intr-un camp de tip text din cadrul sablonului, permitandu-va sa vedeti rapid ca l-ati selectat pe cel corect.

4. Functia de cautare si inlocuire actualizata

(Modulele MagiCAD Ventilation, Piping si Sprinkler)

Functia de cautare si inlocuire actualizata accepta multe tipuri de piese noi si va permite sa inlocuiti piese in mai multe planse simultan. Pentru a va ajuta cu privirea de ansamblu, functia ofera, de asemenea, o lista a tuturor inlocuirilor proiectate si o fereastra de previzualizare in care puteti vizualiza rezultatele inainte de a accepta modificarile.

5. Editati proprietatile obiectului in mai multe desene simultan

(Modulele MagiCAD Ventilation, Piping si Sprinkler)

Acum puteti utiliza functia Modificare proprietati pentru a edita obiectele din mai multe planse simultan, far a deschide fiecare desen individual si sa repetati fluxul de lucru.

O noua optiune Planse selectate pentru Selectarea obiectelor va permite sa selectati liber plansele in care vor fi aăcute modificarile. Acest lucru este deosebit de util, de exemplu, atunci cand doriti sa blocati sau sa deblocati dimensiuni pentru conducte sau conducte in intregul proiect.

6. Vizualizati izolatia pentru fitinguri in prezentare 1D

(Modulele MagiCAD Ventilation, Piping si Sprinkler)

Prezentarea 1D a retelelor de conducte include acum izolatia pentru fitinguri, in timp ce versiunile anterioare prezentau doar izolatia pentru segmente.

Acest lucru permite vizualizarea izolatiei pentru toate partile retelei atat in plan, cat si in vedere axonometrica.

7. Adaugarea comentariilor obiectelor si coloane Running Index la rapoartele de calcul

(Modulele MagiCAD Ventilation si Piping)

Coloanele Comentarii la obiect si Index de rulare au fost adaugate la toate rapoartele de calcul. Puteti selecta coloanele afisate facand click dreapta pe randul titlului coloanei. Selectarea coloanelor va permite sa alegeti ce sa includeti in rapoarte, deoarece cantitatea de date poate face uneori dificila gasirea informatiilor relevante sau tiparirea clara a rapoartelor.

8. Imbunatatiri pentru modificarea proprietatilor

(Modulul MagiCAD Circuit Design si Electrical)

In MagiCAD Electrical, puteti utiliza Modificare proprietati pentru a modifica simultan variabilele obiectului si starea pentru toate obiectele selectate, indiferent de tipul lor de sistem. Acest lucru se aplica cablurilor, paturilor de cabluri, conductelor, tablourilor de distributie, dispozitivelor si dozelor de distributie mixte.

in Circuit Designer, Modificare proprietati pastreaza acum ID-urile existente in situatiile in care modificati regulile de numerotare pentru contactori si noua regula de numerotare nu contine un ID pentru o piesa din contactorul existent.

9. Reglati dimensiunile conductei de sprinklere direct in raportul de calcul

(Modulul MagiCAD Sprinkler)

Acum puteti modifica dimensiunile conductelor de sprinklere direct in raportul de calcul al reselei de sprinklere si apoi recalculati cu noile dimensiuni ale conductelor. Pur si simplu faceti clic dreapta pe linia corespunzatoare in fereastra Rezultate sistem si selectati o noua dimensiune a conductei in caseta de dialog care se deschide. Noua dimensiune a tevii se aplica tuturor tevilor si fitingurilor dintre nodurile sistemului de sprinklere ale sectiunii selectate (nodurile 28 pana la 29 din imagini).

10. Vizualizati informatiile despre puterea calculata in Proprietati piese tip radiator

(Modulele MagiCAD Piping)

Informatiile de putere calculata sunt acum disponibile in fereastra Proprietati piese tip radiator.

Datele calculate va permit sa vizualizati modul in care temperatura camerei afecteaza puterea de iesire a radiatorului in comparatie cu puterea de proiectare.

Anterior, aceste informatii erau disponibile in timpul selectarii radiatorului, dar nu puteau fi vizualizate dupa instalare.

Previous

Webinar: Instrumente pentru analiza circulatiei persoanelor in Autodesk Revit

Webinar: Setarile de vizibilitate a vederilor in Autodesk Revit

Next

Click here to view all of our blog posts