Vault Mobile App Release Preview

Aplicatia Autodesk Vault Mobile este disponibila ca Preview pentru dispozitivele iOS, iPhone si iPad, in Apple App Store. Aplicatia mobila functioneaza impreuna cu Vault. Pentru a utiliza aplicatia mobila, ne conectam cu informatiile contului Vault si cu ID-ul Autodesk. Aplicatia functioneaza cu Vault Professional 2019, 2020 si 2021.

Atuul platformei Autodesk Vault in managementul datelor este capacitatea sa de a gestiona informatiile din proiectare intr-o zona centralizata si de a eficientiza procesele de cercetare-dezvoltare a produselor. Dar ce se intampla daca e nevoie de accesarea datelor in fara sediului firmei, la sediul clientilor sau in sectie? Solutia? Aplicatia Vault Mobile.

Ce putem realiza cu aplicatia Autodesk Vault Mobile? 

Aplicatia Autodesk Vault Mobile ofera flexibilitate in accesarea si editarea documentelor din proiectare, de pe telefon sau tableta.

Accesarea documentelor de pe dispozitivul mobil

 • Accesare, vizualizare si verificare date CAD si non-CAD, Item Bill of Material si Change Order
 • Operatii de QR, cod de bare, cautari simple si avansate 
 • Creare si editare cautari salvate 
 • Creare si mutare fisiere si foldere 

    Imbunatatirea productivitatii 

 • Check out si check in fisiere non-cad, de exemplu, desene in format PDF
 • Verificare si aprobare documente 
 • Creare si participare in Change Order
 • Adaugare de documente in Change Order de pe dispozitivul mobil, precum fotografii.

     Partajare date catre toate departamentele 

 • Vizualizare fisiere 2D si 3D 
 • Expediere fisiere sau linkuri catre acestea via email 
 • Accesare rapoarte pentru activitatile recente

Utilizarea aplicatiei Vault Mobile in sectie 

Daca avem acces la Vault de la un computer din sectie, atunci se pot cauta fisiere, se pot examina informatiile din proiect si se pot printa desenele. Se scaneaza codul QR de pe un desen pentru a vizualiza fisierul CAD 3D. Se poate vizualiza, verifica si masura in fisierele 2D si 3D, adauga observatii si chiar genera o fisa de modificari – Change Order.

Utilizarea aplicatiei in deplasare 

De exemplu, la efectuarea de inspectii la fata locului, la punerea in functiune si instalarea echipamentelor sau la intretinerea lor, aplicatia Vault Mobile poate fi suficienta, inlocuind cu succes un laptop. Echipa poate chiar sa adauge date in Vault fiind in deplasare.

Sa ne imaginam un raport de punere in functiune ca fisier Microsoft Office sau liste de verificare cu fotografii, care pot fi incarcate in Vault de indata ce lucrarea a fost finalizata. Alte persoane ar putea accesa aceste informatii actualizate inainte de incheierea deplasarii.

Utilizarea aplicatiei la client

Data viitoare cand trebuie sa vizitam clientul pentru o revizei la proiect, vom putea accesa aplicatia Vault Mobile pentru a accesa documentatia de care avem nevoie, in timp ce conlucram cu clientul. Putem verifica datele non-cad, cum ar fi desenele PDF pentru a le vizualiza si nota, actualizam fisierele in Vault impreuna cu minutele meetingurilor si fotografiile pe care le-am facut cu dispozitivul mobil.

Speram ca aceste exemple de utilizare v-au oferit o idee despre modul in care aplicatia Vault Mobile ar putea face mai usoara colaborarea cu echipa de proiect. atunci cand nu avem acces la computerul desktop.

Previous

Webinar: Fluxuri de lucru in proiectarea podurilor cu Autodesk AEC Collection

Webinar Autodesk: „AEC Collection Essentials: Generative Design”

Next

Click here to view all of our blog posts