Cursuri Autodesk Construction Cloud

Autodesk Construction Cloud Up and Running

Scopul acestui serviciu standardizat este de a da acces clientilor nostri  la utilizarea celor mai bune proceduri, in toate locatiile lor, formulate intr-o soluție robust implementata. Man and Machine Romania identifica cele mai bune practici si ofera clienților o metoda sigura,  eficienta si consecventa de gestionare electronica a datelor si implementare a platformei Autodesk Construction Cloud.

Autodesk Construction Cloud Up and Running este un serviciu de implementare care:

  1. reduce dramatic timpul necesar pentru a utiliza si obtine beneficii cu ajutorul platformei Autodesk Construction Cloud.
  2. se livreaza in format workshop  si prin urmare se desfasoara in platforma proprie configurata si care poate contine date live, daca este necesar.
  3. se realizeaza in urma unei analize prealabile, urmata de configurarea platformei.
  4. cuprinde instruire in modulele Autodesk Construction Cloud oferite ca parte a implementarii, in conformitate cu cerintelor dvs: Autodesk Docs, Autodesk Build, Autodesk BIM Collaborate, Autodesk BIM Collaborate PRO.
  5. cuprinde asistenta in adoptia interna a tehnologiei in cadrul organizatiei, oferind o serie de resurse utile.

Cursuri Autodesk Construction Cloud

Autodesk Construction Cloud este platforma comuna de date (CDE) dezvoltata de Autodesk® pentru sustinerea metodelor noi de lucru BIM in proiectele de constructii civile si de infrastructura. Aceasta platforma vine in intampinarea reglementarilor si standardelor internationale noi, cele mai importante pentru Romania si Europa fiind ISO 19650-1 si 2.

Imagine Curs BIM 360

Autodesk Docs: Basics

In cadrul cursului Autodesk® Docs se explica modul de gestionare a fisierelor din cloud pentru share si distribuire, gestionarea modificarilor, predictia mai buna a rezultatelor proiectului si realizarea unui proiect cu un risc mai mic, folosind un flux de lucru BIM.

Obiectivul cursului este de pregatire a cursantilor pentru utilizarea aplicatiei de data management Autodesk Docs. Cursul acopera functiile de baza, cum ar fi incarcarea modelelor din infrastructura, arhitectura, structura si instalatii in platforma Autodesk Construction Cloud. Veti folosi instrumente de markup pentru comunicarea problemelor intre discipline. In cele din urma, veti descoperi problemele potentiale utilizand rapoartele tip dashboard din proiect.

Autodesk BIM  Collaborate / PRO: Basics

Autodesk BIM Collaborate este modulul platformei Autodesk Construction Cloud conceput pentru a sprijini coordonarea echipelor de lucru din proiect.

Obiectivul cursului este de introducere in notiunile fundamentale ale modului Autodesk Collaborate, predarea tehnicilor estentiale de configurare si administrare. Prima parte a cursului este dedicata predarii principiilor de baza care stau la baza utilizarii modului Autodesk Collaborate in contextul proiectelor BIM si a standardelor specifice din domeniu. Partea a doua a cursului este dedicata configurarii proiectului si utilizarii efective, punand in aplicare standardele de industrie si regulile de buna practica.

Autodesk Build: Basics

Autodesk Build este modulul care se adreseaza etapei de executie a proiectului (santierului), destinat pentru documentarea verificarilor ce se realizeaza in aceasta etapa, comunicarea intre echipele de lucru si gestionarea problemelor ce apar in aceasta etapa a proiectului.

Obiectivul cursului este introducerea in notiunile de baza ale modului Autodesk Build, predarea tehnicilor estentiale de configurare si administrare. Prima parte a cursului este dedicata invatarii principiilor de baza care stau la baza utilizarii modului Autodesk Build. A doua parte a cursului este dedicata configurarii si administrarii proiectului, punand in aplicare recomandarile standardelor din industrie si regulile de buna practica.

Banner Curs BIM 360