Curs Autodesk BIM 360

BIM 360 Up and Running

Scopul acestui serviciu standardizat este de a da acces clientilor nostri  la utilizarea celor mai bune proceduri, in toate locatiile lor, formulate intr-o soluție robust implementata. Man and Machine Romania identifica cele mai bune practici si ofera clienților o metoda sigura,  eficienta si consecventa de gestionare electronica a datelor si implementare a platformei BIM 360.

BIM 360 Up and Running este un serviciu de implementare care:

  1. reduce dramatic timpul necesar pentru a utiliza si obtine beneficii cu ajutorul platformei BIM 360.
  2. se livreaza in format workshop  si prin urmare se desfasoara in platforma proprie configurata si care poate contine date live, daca este necesar.
  3. se realizeaza in urma unei analize prealabile, urmata de configurarea platformei.
  4. cuprinde instruire in modulele BIM 360 oferite ca parte a implementarii, in conformitate cu cerintelor dvs: BIM 360 Docs, BIM 360 Build, BIM 360 Coordinate, BIM 360 Design.
  5. cuprinde asistenta in adoptia interna a tehnologiei in cadrul organizatiei, oferind o serie de resurse utile.

Curs Autodesk BIM 360

BIM 360 este mediul comun de date (CDE) dezvoltat de Autodesk pentru sustinerea metodelor noi de lucru BIM in proiectele de constructii si infrastructura. Aceasta platforma corespunde reglementarilor si standardelor internationale noi, cele mai importante pentru Europa fiind ISO 19650-1 si -2.

Imagine Curs BIM 360

BIM 360 Docs: Basics

BIM 360 Docs este modulul care reprezinta fundatia intregii platforme si este destinat in principal gestionarii documentelor din proiect.

Obiectivul cursului este introducerea in notiunile fundamentale ale modului BIM360 Docs, cu predarea tehnicilor esentiale de configurare si administrare. Prima partea a cursului este dedicata instruirii utilizatorilor platformei, acoperind fuctionalitatile de baza. In a doua parte a cursului se preda configurarea si administrarea proiectului, completate cu recomandarile standardelor din industrie si regulilor de buna practica.

BIM 360 Coordinate: Basics

BIM360 Coordinate este modulul conceput pentru coordonarea echipelor din proiect.

Obiectivul cursului este introducerea in notiunile fundamentale ale modulului BIM360 Coordinate, cu predarea tehnicilor esentiale de configurare si administrare. Prima parte a cursului este dedicata predarii principiilor care stau la baza utilizarii modulului BIM 360 Coordinate in contextul proiectelor BIM si a standardelor specifice din industrie. Partea a doua a cursului este dedicata configurarii proiectului si utilizarii efective, completate cu recomandarile standardelor din industrie si regulilor de buna practica.

BIM 360 Build: Basics

BIM360 Build este modulul care se adreseaza etapei de executie a proiectului (santier), destinat pentru documentarea verificarilor si inspectiilor, comunicarii intre echipele din proiect si gestionarii problemelor si incidentelor ce apar in aceasta etapa a proiectului.

Obiectivul cursului este introducerea in notiunile de baza ale modului BIM360 Build, cu predarea tehnicilor esentiale de configurare si administrare. Prima parte a cursului este dedicata predarii principiilor care stau la baza utilizarii modului BIM 360 Build. A doua parte a cursului este dedicata configurarii si administrarii proiectului, completate cu recomandarile standardelor din industrie si regulilor de buna practica.

Banner Curs BIM 360