BIM 360 UP

BIM 360 Up and Running

Scopul acestui serviciu standardizat este de a da acces clientilor nostri  la utilizarea celor mai bune proceduri, in toate locatiile lor, formulate intr-o soluție robust implementata. Man and Machine Romania identifica cele mai bune practici si ofera clienților o metoda sigura,  eficienta si consecventa de gestionare electronica a datelor si implementare a platformei BIM 360.

 

 

BIM 360 Up and Running este un serviciu de implementare care:

  1. reduce dramatic timpul necesar pentru a utiliza si obtine beneficii cu ajutorul platformei BIM 360.
  2. se livreaza in format workshop  si prin urmare se desfasoara in platforma proprie configurata si care poate contine date live, daca este necesar.
  3. se realizeaza in urma unei analize prealabile, urmata de configurarea platformei.
  4. cuprinde instruire in modulele BIM 360 oferite ca parte a implementarii, in conformitate cu cerintele dvs: BIM 360 Docs, BIM 360 Build, BIM 360 Coordinate, BIM 360 Design.
  5. cuprinde asistenta in adoptia interna a tehnologiei in cadrul organizatiei, oferind o serie de resurse utile.

 


 

Cursuri BIM 360

 

BIM 360 este platforma comuna de date (CDE) dezvoltata de Autodesk pentru sustinerea metodelor noi de lucru BIM in proiectele de constructii civile si de infrastructura. Aceasta platforma vine in intampinarea reglementarilor si standardelor internationale noi, cele mai importante pentru Romania si Europa fiind ISO 19650-1 si 2.

 

BIM 360 Docs: Basics

BIM360 Docs este modulul care reprezinta fundatia intregii platforme si care este destinat in principal managementului documentelor din proiect

Obiectivul cursului este introducerea in notiunile de baza ale modului BIM360 Docs, predearea tehnicilor estentiale de configurare si administrare. Prima partea a cursului este dedicata instruirii utilizatorilor platformei, acoperind fuctionalitatile de baza. In a doua parte a cursului se invata componenta de configurare si administrare a proiectului, precum si recomandarile standardelor din industrie si reguli de buna practica.

Vreau oferta

 

 

BIM 360 Coordinate: Basics

BIM360 Coordinate este modulul acestei platforme conceput pentru a sprijini coordonarea echipelor de lucru din proiect.

Obiectivul cursului este introducerea in notiuniunile fundamentale ale modulului  BIM360 Coordinate, predarea tehnicilor estentiale de configurare si administrare. Prima parte a cursului este dedicata predarii principiilor de baza care stau la baza utilizarii modului BIM 360 Coordinate in contextul proiectelor BIM si a standardelor specifice din domeniu. Partea a doua a cursului este dedicata configurarii proiectului si utilizarii efective, punand in aplicare standardele de industrie si regulile de buna practica.

Vreau oferta

 

 

BIM 360 Build: Basics

BIM360 Build este modulul care se adreseaza etapei de executie a proiectului (santierului), destinat pentru documentarea verificarilor ce se realizeaza in aceasta etapa, comunicarea intre echipele de lucru si gestionarea problemelor ce apar in aceasta etapa a proiectului.

Obiectivul cursului este introducerea in notiunile de baza ale modului BIM360 Build, predarea tehnicilor esentiale de configurare si administrare. Prima parte a cursului este dedicata invatarii principiilor de baza care stau la baza utilizarii modului BIM 360 Build. In a doua parte a cursului este dedicata configurarii si administrarii proiectului punand in aplicare recomandarile standardelor din industrie si regulile de buna practica.

Vreau oferta