Conferinta Nationala AICPS, 14-15 mai 2018

AICPS 1300x300

Conferinta Nationala AICPS

Man and Machine participa la Conferinta Nationala AICPS (Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri) din 14-15 mai 2018, Cluj-Napoca, Italia Grand Hotel

Va invitam la standul nostru pentru a discuta despre avantajele implementarii modului de lucru BIM in activitatea de proiectare structurala.

Solutiile de lucru BIM propuse de Man and Machine acopera toate aspectele de proiectare incepand cu partea de calcul, continuand cu modelarea 3D a structurii in mediu BIM si pana la obtinerea detaliilor de executie pentru beton armat si a detaliilor de fabricatie pentru structuri metalice.

Man and Machine ofera aplicatii si servicii de consultanta si instruire BIM Ready care sa contribuie la colaborarea interdisciplinara, cresterea profitabilitatii, gestionarea proiectului si asimilarea si agregarea unei cantitati imense de date si informatii aferente proiectului in timp si in buget.

Oferta promotionala pentru membrii AICPS

Am pregatit o oferta promotionala in baza careia oferim 10% reducere pentru Autodesk AEC Collection si Sofistik Reinforcement Detailing in perioada 14 mai-31 decembrie 2018 persoanelor juridice şi fizice, membre ale AICPS, in urma completarii voucherului alaturat.

Locatie:

Grand Hotel Italia
Strada Trifoiului, nr. 2, Cluj-Napoca

14-15 mai 2017, ora 09:30

VOUCHER: