Congresul International CLIMA 2019

Slider Clima MuM Stand Mai 2019

”BUILT ENVIRONMENT FACING CLIMATE CHANGE”

Man and Machine Romania va participa in perioada 26-29 Mai 2019 la Expozitia CLIMA 2019 din cadrul celui de al 13-lea Congres international de instalatii si constructii sustenabile organizat sub egida REHVA – Federatia Europeana a Asociatiilor Nationale din domeniul Instalatiilor de Incalzire, Ventilare si Aer Conditionat, eveniment de inalta tinuta tehnico-stiintifica, cel mai mare de acest fel gazduit de Romania pana la acest moment. Evenimentul se desfasoara sub inaltul patronaj al Presedintiei Romaniei, Academiei Romane si Ministerelor Afacerilor Externe si Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si se bucura de interesul specialistilor din intreaga lume. Editia din acest an se concentreaza asupra impactului schimbarilor climatice asupra mediului construit, dezbaterile avand in centrul lor eficienta energetica si modul in care cladirile, atat cele noi cat si cele reconditionate, impreuna cu sistemele lor tehnice, fac fata provocarilor induse de schimbarea factorilor climatici.

Congresul si Expozitia aferenta se vor desfasura in sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei din B-dul Unirii nr. 22 in intervalul 27-29 Mai 2019, intre orele 8.30 – 18.00.

Va invitam la standul B 24 din parterul Expozitiei (Sala Atrium) pentru demonstratii si noutati despre tehnologiile software MagiCAD si Autodesk Revit si modul in care acestea sprijina specialistii proiectanti de instalatii sa capete un rol activ in digitalizarea industriei constructiilor. explicand celor interesati cum isi pot eficientiza propria activitate, conlucrand in acelasi timp cu celelate discipline in cadrul fluxurilor de lucru BIM (building information modelling).

Mai multe informatii despre Congres si Expozitie aici www.clima2019.org