Despre seminarul „Better business results with BIM for Infrastructure”

Slider BIM for Infrastructure 2019

„Better business results with BIM for Infrastructure” – un seminar dedicat specialistilor in infrastructura

In 20 Martie 2019 a avut loc in Grand Hotel Marriott seminarul “Better business results with BIM for infrastructure!” in care am avut placerea de a-i avea ca invitati speciali pe partenerii nostri din Croatia, profesorul Drazen Galic – CEO StudioArs si Rino Nemarnik – Development Engineer StudioArs, alaturi de care ne-am straduit sa livram o agenda utila si bogata in noutati despre evolutia tehnologiilor de proiectare intr-un context BIM pe cat de aducator de valoare zonei de infrastructura, pe atat de dinamic!

“Sunt foarte incantat sa fac prezentari live in Romania! Vin in Bucuresti de mai bine de 10 ani si este grozav sa ma intalnesc cu utilizatorii aplicatiilor Urbano si sa discut cu ei despre cum pot sa-si imbunatateasca procesele de proiectare! Multumita acestei comunitati minunate de utilizatori din Romania suntem plini de energie pozitiva si continuam dezvoltarea aplicatiilor cu si mai multa motivatie!
In acest moment, BIM pentru infrastructura reprezinta un subiect fierbinte despre care vorbeste toata lumea. Suntem fericiti ca putem oferi cele mai bune instrumente din industrie, care pot fi integrate in fluxuri de lucru BIM. Implementam tehnologie BIM in multe companii, asa incat vom folosi intreaga experienta acumulata pentru a imbunatati Urbano ca parte integranta a proceselor BIM.
Sunt foarte mandru ca am prezentat oaspetilor nostri functionalitatile urmatoarei versiuni Urbano 10, si viziunea noastra despre fluxuri de lucru pentru proiectarea retelelor de infrastructura moderne, conectate si eficiente” – a spus Drazen Galic – fondator si CEO StudioArs – producator al aplicatiilor Canalis si Hydra.

Ne-am bucurat de prezenta a patruzeci de specialisti proiectanti care activeaza in cele mai importante companii care livreaza servicii de inginerie, consultanta si executie in domeniul infrastructurii, atat in domeniul public cat si in zona privata. Tuturor le multumim foarte mult pentru participare si ii asteptam la urmatoarele evenimente!