Man and Machine Romania a obtinut acreditarea buildingSMART

Slider_BuildingSMART_Qualification

Mensch und Maschine este acum una dintre primele 15 organizatii de formare profesionala care a obtinut acreditarea buildingSMART, pentru programul de instruire „BIM Ready”, ale carui cursuri au fost urmate de peste 3.000 de profesionisti din Europa!

Incepand cu data de 29 Octombrie 2018, in Wessling, Mensch und Maschine a fost recunoscuta oficial si listata ca unul din principalii furnizori de formare BIM, acreditata buildingSMART (punctul de referinta global pentru formarea OpenBIM). In acest fel, viitorii absolventi BIM Ready vor dobandi dreptul de a fi certificați international „BuildingSMART International Certificate Individual Qualification”, in urma unui examen on-line, pentru moment certificarea fiind accesibila candidatilor din Germania, prin eforturile buldingSMART Germany. Examinarea se face in limba germana si corespunde cerintelor locale specifice, dar curricula este standardizata in toate tarile unde BIM Ready este disponibil.

BIM Ready™ este un concept unic de formare profesionala in domeniul BIM dezvoltat de grupul Mensch und Maschine pentru specialistii din spatiul vorbitor de limba germana (Germania, Austria, Elvetia), care ofera trei programe distincte pentru rolurile de Modelator BIM, Coordonator BIM si Manager BIM, disponibil acum si in Romania, Anglia, Franta, Italia si Polonia.

Actul oficial i-a fost inmanat Domnului Rainer Sailer, Director Arhitectura si Constructii in Mensch und Maschine direct de catre reprezentatul buildingSMART, Domnul Gunther Wölfle.

Acceseaza calendarul de cursuri pentru a vedea sesiunile de instruire BIM Ready™ programate in Romania in urmatoarele 6 luni.