Man and Machine Romania premiata la EURO-Constructii 2018

Euro-Constructii 2018

Man and Machine Romania premiata la EURO-Constructii 2018

Marti, 15 mai 2018, colegul nostru, Cornel Niculae, a primit cu mandrie premiul acordat companiei Man and Machine Romania in cadrul Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii (editia a saptea) la categoria “Inovatie si Tehnologie”.

Man and Machine Romania primeste recunoastere publica pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul constructiilor sustenabile si contributia deosebita adusa la dezvoltarea pietei de constructii si instalatii din Romania.

Prin acest premiu ne sunt recunoscute eforturile de peste 10 ani pe piata romaneasca de a sprijini arhitectii si specialistii din domeniul constructiilor sa livreze proiecte cat mai repede si cat mai bine. Distinctia primita ne onoreaza si ne obliga sa sprijinim, in conditiile actuale de piata, companiile din domeniu constructiilor in procesul iminent de implementare a metodei de lucru BIM.”, a declarat Cornel Niculae, AEC Account Manager.

Premiile EURO-Constructii se acorda in fiecare an in cadrul a patru categorii: Dezvoltare & Afaceri, Inovatie si Tehnologie, Sustenabilitate & CSR si Reliable Brands (Marci de incredere). Evenimentul a fost organizat de catre Agenda Constructiilor la Radisson Blu Hotel din Bucuresti si a reunit peste 300 de invitati.