AutoCAD LT to AutoCAD Flash Promo

slider_2Dto3D_promo_flash

Avansati de la AutoCAD LT la AutoCAD cu 25% discount!

Desenul, in general, sta la baza oricarui proiect, iar AutoCAD LT face fata cu brio acestei activitati. Insa intotdeauna exista loc de mai bine, nu?

Termenele de livrare raman neschimbate si, astfel, orice economie de timp ajuta. De ce sa nu profitam de un upgrade care ne da acces la obiecte 3D, gata facute, pe bim object? Sau chiar la o aplicatie gratuita care adauga automat o linie de simetrie, precum Simmetry Line? Toate aceste lucruri sunt posibile cu AutoCAD 3D, inclusiv un prim pas spre BIM.

Stiind ca luarea unei decizii este influentata, bineinteles, si de factorul financiar, Man and Machine vine in ajutorul dumneavoastra cu o reducere de 25% in perioada 4-15 Decembrie pentru orice upgrade de la o licenta veche AutoCAD LT catre AutoCAD full, oferind la schimb (“trade-in”) licenta veche AutoCAD LT pe care o detineti.

Criterii de eligibilitate:

• Promotia este dedicata tuturor utilizatorilor de licente vechi AutoCAD LT
• Promotia se aplica numai la cumpararea abonamentelor AutoCAD pe 1 an Single User, in schimbul unei licente AutoCAD LT orice versiune
• Licentele AutoCAD LT trebuie sa fie inregistrate la acelasi utilizator pentru cel putin 6 luni
• Promotia este valabila in intervalul 4 – 15 Decembrie 2017, inclusiv
• Pentru a beneficia de reducere, clientii trebuie sa tranzactioneze licente AutoCAD LT perpetue eligibile, sa prezinte numarul de serie (serial number), iar dupa tranzactionare sa nu mai utilizeze licenta asociata numarului de serie respectiv
• Promotia nu poate fi combinata cu alte discounturi, oferte speciale sau contracte MJA/GAA

Pentru mai multe informatii si cereri de oferta va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa vizitati shop online!

Cerere de oferta: