Promotie la SpaceMouse Pro Wireless

SpaceMouse Pro Wireless extend Promo landing page

 

Cumparati si inregistrati un SpaceMouse Pro Wireless nou inainte de 11 iulie 2019 si obtineti CadMouse Wireless cu Pad* gratuit.

Spatiul de lucru modern al ingineriei este divers, flexibil si mobil. SpaceMouse Pro Wireless ofera o navigare eficienta din punct de vedere functional in aplicatiile 3D, oriunde te afli. Adaugati GRATUIT CadMouse Wireless si CadMouse Pad Compact pentru a completa setarile wireless, oricand si oriunde.

Veti primi gratuit CadMouse Wireless cu CadMouse Pad Compact urmand 4 pasi simpli:

  1. Cumparati pana la 11 iulie 2019 un SpaceMouse Pro Wireless dîn Webshop-ul Man and Machine.
  2. Inregistrati noul dispozitiv si incarcati factura de achizitie la inregistrarea produsului pe siteul 3Dconnexion, pana la data de 11 iulie 2019.
  3. Dupa verificarea inregistrarii produsului si a facturii, 3Dconnexion va va trimite un cod unic de cupon prin e-mail.
  4. Deschideti Webshop-ul 3Dconnexion si comandati Cadmouse Wireless cu CadMouse Pad Compact. În pagina de plata introduceti codul de cupon primit si trimiteti aceasta comanda. Transportul este gratuit.

[wm_button url=”/https://www.manandmachine.ro/produs/spacemouse-pro/” color=”green” size=”l/m/s/xl” icon=””]Cumpara acum![/wm_button]       [wm_button url=”https://www.3dconnexion.eu/nc/service/product-registration.html” color=”white” size=”l/m/s/xl” icon=””]Inregistreaza produsul![/wm_button]

SpaceMouse Pro Wireless
Afla mai multe despre SpaceMouse Pro Wireless
Cadmouse Wireless image
Alfa mai multe despre CadMouse Wireless

Termeni si conditii

Fiecare client care cumpara pana la 11 iulie 2019, in MaM eShop SpaceMouse Pro Wireless si inregistreaza dovada cumpararii pe site-ul 3Dconnexion primeste un e-mail si un cod unic de voucher*. Cu acest cod de cupon – exclusiv in Webshop-ul 3Dconnexion – CadMouse Wireless si CadMouse Pad Compact pot fi comandate gratuit.

* Codul cuponului este valabil pana la 31 iulie 2019 si nu poate fi utilizat dupa aceasta data de expirare. Fiecare cod de cupon este rambursabil o singura data, netransferabil si nu poate fi combinat cu alte cupoane sau promotii.