Evenimente 2018

Webinar: “Autodesk Inventor Infrastructure Parts Editor pentru  Infraworks si Civil 3D”

Marti, 18 Decembrie 2018, ora 10:00, te invitam sa participi la webinarul nostru. Iti prezentam Autodesk Inventor Infrastructure Parts Editor pentru Infraworks si Civil 3D si cum poate fi folosit pentru a genera modelele de infrastructura. Afla cum sa utilizezi componentele existente pentru a crea biblioteca de continut personalizat, cum sa iti modelezi propriul continut parametrizat pentru a construi un model de infrastructura personalizat si cum sa utilizezi Inventor si Inventor Infrastructure Part Shape Utilities pentru a extinde biblioteca cu modele parametrice personalizate.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/video-webinar-autodesk-inventor-infrastructure-part-shape-utilities-pentru-infraworks-si-civil-3d/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Video[/wm_button]

[wm_button url=”https://www.manandmachine.ro/cursuri/revit/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Calendar de Instruire [/wm_button]

Webinar: “Modelarea si reprezentarea armaturilor pe planse in Revit”Miercuri, 12 Decembrie 2018, ora 10:00 AM, te invitam sa participi la webinarul cu titlul “Modelarea si reprezentarea armaturilor pe planse in Revit”.

Detalierea structurilor de rezistenta din beton armat in programul Revit, necesita uneori si utilizarea unor aplicatii de tip add-on, care vin sa completeze functionalitatile standard si ne permit reprezentarea pe planse a detaliilor de armare. In acest webinar vom descoperi cum ne ajuta aplicatia SOFiSTiK Reinforcement Detailing, astfel incat sa putem utiliza Revit atat la modelarea armaturilor cat si la reprezentarea acestora in desenele de executie.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/video-webinar-modelarea-si-reprezentarea-armaturilor-pe-planse-in-revit/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Video[/wm_button]

[wm_button url=”https://www.manandmachine.ro/cursuri/revit/” color=”orange” size=”m” icon=””]Instruire Revit[/wm_button]

Workshop: “From Point Cloud to BIM Models”Miercuri, 31 Octombrie 2018, te invitam sa iei parte la workshop-ul “From Point Cloud to BIM Models” organizat in sediul nostru din Bucuresti, Strada Remus Nr.12, incepand cu ora 13:00. Prezentarile vor fi sustinute de catre Pius Winteler – 3D Sales Engineer – FARO Swiss Holding GmbH. Participarea este gratuita!

In cadrul acestui workshop veti afla mai multe despre: Digital Twins – how to bring Reality in the digital World, Reality Modelling – how to work with Pointclouds in AutoCAD in 2D and 3D si Reality BIM – how to adjust BIM Models with Pointclouds.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/despre-noi/evenimente/workshop-from-point-clouds-to-bim-models/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Agenda Workshop[/wm_button]

[wm_button url=”https://www.manandmachine.ro/produse/faro/” color=”orange” size=”m” icon=””]Despre FARO[/wm_button]

Webinar: “Modelarea unui tunel in Civil 3D”Marti, 27 Noiembrie 2018, ora 10:00 AM, te invitam sa participi la webinarul cu titlul “Modelarea unui tunel in Civil 3D”.  Participarea este gratuita, iar prezentarea va fi sustinuta in limba romana.

Tunelul este un tip de structura foarte utilizat atat in proiectele de drumuri cat si in cele de cai ferate si metrou. Pentru modelare vom utiliza subansamble personalizate, iar pentru vizualizare si prezentare vom utiliza Civil 3D si Infraworks.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/video-webinar-modelarea-unui-tunel-in-civil-3d/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Video[/wm_button]

[wm_button url=”https://www.manandmachine.ro/cursuri/civil-3d/” color=”orange” size=”m” icon=””]Instruire Civil 3D[/wm_button]

Webinar: “Autodesk Fusion 360 – platforma unica pentru concept, inginerie si productie”

Joi, 6 Decembrie 2018, ora 10:00 AM, te invitam sa participi la webinarul cu titlul “Autodesk Fusion 360 – platforma unica pentru concept, inginerie si productie”.

Cu Fusion 360 beneficiezi de o platforma de proiectare industriala, mecanica, de simulare, colaborare si CAM intr-un produs usor de folosit, integrat in cloud. O abordare CAD diferita: metodologii (Top-Down, Skeleton, Multi-body), tehnici de asamblare, exemplu de flux de lucru Mesh si Part.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/video-webinar-autodesk-fusion-360-platforma-unica-pentru-concept-inginerie-si-productie/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Video[/wm_button]

[wm_button url=”https://www.manandmachine.ro/produs/fusion-360/” color=”orange” size=”m” icon=””]Despre Fusion 360[/wm_button]

Webinar: Proiectare pentru fabricatia aditivaMarti, 23 Octombrie 2018, ora 10:00, te invitam sa participi la webinarul cu titlul: „Proiectare pentru fabricatia aditiva”. Participarea este gratuita!

Astazi putem utiliza o abordare noua a proiectarii si productiei cu ajutorul tehnologiilor Generative Design. Aceste tehnologii creaza geometrie care poate fi fabricata cu aceste metode noi, printre care: proiectare generativa – cu variante multiple de design, lattice – cu structuri interne neuniforme care sa reduca masa piesei si optimizarea topologiei – cu eliminarea masei in zonele care nu preiau eforturi semnificative

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/video-webinar-proiectare-pentru-fabricatia-aditiva/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Video[/wm_button]

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/cursuri/calendar-instruire/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Calendar Instruire[/wm_button]

„BIM as a Business: First Manage, Then Deploy” Te invitam la cea de-a patra editie locala a evenimentului BIM European Tour care se va desfasura la Athenee Palace Hilton in data de 17 Octombrie 2018, eveniment in care vom dezbate de ce este atat de important sa ai o buna strategie daca iti doresti o implementare BIM de succes.

Vino sa afli de la producatorii de tehnologie cum contribuie aceasta la digitalizarea industriei constructiilor si sa vezi studii de caz concrete prezentate de BIM managerii “in exercitiu”!

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/agenda-european-bim-tour-2018/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Descarca agenda[/wm_button]

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/despre-noi/evenimente/bim-tour-event-2018/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Detalii eveniment[/wm_button]

Webinar: Comunicarea intre producatori si constructori, intre cladiri si echipamente, intre Inventor si Revit

Joi, 11 Octombrie 2018, ora 10:00, te invitam sa participati la webinarul cu titlul: „Comunicarea intre producatori si constructori, intre cladiri si echipamente, intre Inventor si Revit”. Producatorii de echipamente pentru industria de construcții pot partaja inteligent informatiile BIM in scopul obtinerii unei diferențieri fata de competitie. Ce putem obtine “out-of-the-box” si ce putem concepe “out-of-the-box”. Exemplu de flux de lucru automatizat intre iLogic si Dynamo.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/video-webinar-comunicarea-intre-producatori-si-constructori-intre-inventor-si-revit/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Video[/wm_button]

[wm_button url=”https://www.manandmachine.ro/cursuri/inventor/”
color=”blue/gray/green/orange/red” size=”l/m/s/xl” icon=””]Instruire
Inventor[/wm_button]

Webinar: Definirea incarcarilor din vant si zapada in Robot Structural Analysis Professional

Joi, 4 Octombrie 2018, ora 10:00, va invitam sa participati la webinarul cu titlul: „Definirea incarcarilor din vant si zapada in Robot Structural Analysis Professional”. In acest webinar vom descoperi impreuna cum putem defini incarcarile din vant si zapada in aplicatia Robot Structural Analysis Professional. Vom trece in revista ce unelte automate de generare sunt disponibile in aplicatia Robot, dar si cum putem defini manual aceste incarcari.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/video-webinar-definirea-incarcarilor-din-vant-si-zapada-in-robot-structural-analysis-professional/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Video[/wm_button]

[wm_button url=”https://www.manandmachine.ro/cursuri/robot/”
color=”blue/gray/green/orange/red” size=”l/m/s/xl” icon=””]Instruire
Robot[/wm_button]

Webinar: Industry 4.0. “Big Picture” in comunicarea intre BIM si Factory Utilities

Joi, 27 Septembrie 2018, ora 10:00, va invitam sa participati la webinarul cu titlul: „Industry 4.0. “Big Picture” in comunicarea intre BIM si Factory Utilities”. Conformitatea BIM si Industry 4.0 au un impact semnificativ asupra modalitatilor moderne de planificare a productiei. Process Analysis defineste modelul procesului si permite documentarea lui. Un singur model digital al fabricii ne ofera o imagine de ansamblu a stadiului proiectului. Scanarea laser permite adaugarea informatiilor existente.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/factory-4-0-big-picture-in-comunicarea-intre-bim-si-factory-utilities/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Video[/wm_button]

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/cursuri/calendar-instruire/”
color=”blue/gray/green/orange/red” size=”l/m/s/xl” icon=””]Calendar
Instruire[/wm_button]

Webinar Autodesk: „Cum sa proiectezi sisteme electrice in Revit”

Marti, 25 Septembrie 2018, ora 10:00, Autodesk va invita sa participati la webinarul cu titlul: „Cum sa proiectezi sisteme electrice in Revit” pentru a afla cum puteti lucra cu circuite electrice in Revit, cum sa conectati corpuri de iluminat, panouri electrice, prize si comutatoare, cum sa le echilibrati si, in final, cum sa le programati efectiv. De asemenea, veti obtine informatii cu privire la modalitatea de proiectare a conductelor electrice si cablurilor de alimentare.

[wm_button
url=”https://www.autodesk.eu/campaigns/ro/webinar-aec-collection/podcast?fbclid=IwAR1fIia2U7gGAb4AvEvWZt2yAULg21OHMHzrP-APZFoTT3H70BNK5Rgl4Us”
color=”orange” size=”m” icon=””]Video[/wm_button]

[wm_button url=”https://www.manandmachine.ro/cursuri/revit/”
color=”blue/gray/green/orange/red” size=”l/m/s/xl” icon=””]Instruire
Revit[/wm_button]

Webinar: Modelare hidraulica a cursurilor de rau folosind modulul River inclus in Civil 3D

Marti, 18 Septembrie 2018, ora 10:00, va invitam sa participati la webinarul cu titlul: „Modelare hidraulica a cursurilor de rau folosind modulul River inclus in Civil 3D”. In acest webinar va prezentam fluxul de lucru necesar modelarii hidraulice a unui curs de rau in regim natural cu ajutorul modulului River din Civil 3D. Vom exporta rezultatul obtinut in aplicatia Hec-RAS.

Participarea este gratuita!

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/video-webinar-modelare-hidraulica-a-cursurilor-de-rau-folosind-modulul-river-inclus-in-civil-3d/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Video[/wm_button]

[wm_button url=”https://www.manandmachine.ro/cursuri/civil-3d/”
color=”blue/gray/green/orange/red” size=”l/m/s/xl” icon=””]Instruire
AutoCAD Civil 3D[/wm_button]

Echipa EFdeN

Casa solara EFdeN a fost inaugurata

Casa solara EFdeN Signature, proiectata BIM cu sprijinul Man and Machine Romania si executata de echipa EFdeN, a fost inaugurata ieri, 25 iulie 2018, in incinta complexului comercial Baneasa Shopping City Bucuresti, unde va ramane deschisa pentru vizitare pana la inceputul lunii septembrie, cand va fi dezasamblata si transportata in Dubai. Acolo va reprezenta Romania la cea mai importanta competitie internationala de locuinte solare – Solar Decathlon, alaturi de alte 18 echipe din 13 tari si 4 continente.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta Presedintelui Romaniei, Dl. Klaus Iohannis, a Adjunctului Sefului Misiunii Diplomatice SUA la Bucuresti, Dl. David Schlaefer, a reprezentantilor companiilor private si ai mediului academic, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti – UTCB si Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/despre-noi/evenimente/casa-solara-efden-signature-a-fost-inaugurata/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Citeste[/wm_button]

MagiCAD 2019 pentru Revit si AutoCAD

Webinarii MagiCAD 2019

Va invitam sa participati la webinariile de prezentare ale noilor functionalitati aduse de cea mai recenta versiune a aplicatiei MagiCAD 2019. Asistati gratuit la demonstratii tehnice live, sustinute in limba engleza de dezvoltatorul aplicatiei, compania finlandeza Progman Oy.

25 iulie 2018, 11:30 AM GMT – MagiCAD for Revit – Electrical – Connecting Spaces to Panelboards

[wm_button
url=”https://register.gotowebinar.com/register/5214427689188462595″
color=”orange” size=”m” icon=””]Inregistrare[/wm_button]

15 august 2018, 11:30 AM GMT – MagiCAD for Revit – New Feature – Real Time Clash Detection

[wm_button
url=”https://register.gotowebinar.com/register/1698819523723651075″
color=”orange” size=”m” icon=””]Inregistrare[/wm_button]

4 septembrie 2018, 11:30 AM GMT – MagiCAD for Revit – master MagiCAD project file set up

[wm_button
url=”https://register.gotowebinar.com/register/3462473558403365377″
color=”orange” size=”m” icon=””]Inregistrare[/wm_button]

Autodesk Vehicle Tracking - o unealta excelenta nu numai pentru analiza traseului parcurs

Autodesk Vehicle Tracking – o unealta excelenta nu numai pentru analiza traseului parcursVineri, 25 Mai 2018, va invitam la prezentarea online gazduita de specialistul Autodesk, Tomas Lendvorsky – Senior Tech. Sales Specialist – AEC

Va invitam sa participati la acest webinar pentru a afla care sunt beneficiile pe care vi le poate oferi solutia Autodesk Vehicle Tracking si cum se incadreaza acesta in colectia de solutii software Autodesk Architecture, Engineering and Construction Collection.

Autodesk Vehicle Tracking este un instrument foarte necesar si usor de utilizat la crearea analizei traseului parcurs si poate fi folosit din primul moment. Cu toate acestea, fiecare tip de software are locurile sale ascunse ce necesita sa fie descoperite.

[wm_button
url=”https://www.autodesk.eu/campaigns/ro/webinar-autodesk-vehicle-tracking”
color=”orange” size=”m” icon=””]Inregistrare[/wm_button]

Advance Steel

Noutati in Colectia AEC 2019 pentru proiectarea structuralaLuni, 21 Mai 2018, va invitam sa participati gratuit la webinarul nostru, in care va vom prezenta noutatile versiunii 2019 ale Colectiei Architecture Engineering & Construction pentru proiectarea structurala.

Versiunile 2019 ale aplicatiilor pentru ingineria structurala aduc optiuni noi si imbunatatiri ale fluxurilor de lucru. Descoperiti cele mai interesante functionalitati aduse de Revit 2019 si Advance Steel 2019 care va ajuta sa faceti fata provocarilor din acest domeniu din ce in ce mai competitiv si solicitant. Acum Revit si Advance Steel conlucreaza mult mai bine, avand mai multe instrumente de modelare comune.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/video-webinar-noutati-in-colectia-aec-2019-pentru-proiectarea-structurala/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Video[/wm_button]

Eveniment lansare santier EFdeN

EFdeN a inceput ansamblarea prototipului casei solare Signature

Serviciile noastre de instruire BIM Ready sunt un real sprijin pentru inginerii si arhitectii care au nevoie sa proiecteze impreuna in timp real pe acelasi model 3D in Revit.

Colegul nostru Bogdan Matei, BIM Application Engineer, a fost alaturi de EFdeN la evenimentul care a marcat inceputul asamblarii proiectului EFdeN Signature, urmatorul prototip de casa solara cu care vor reprezenta Romania la cea mai mare competitie de arhitectura si tehnologii integrate Solar Decathlon Middle East 2018 in Dubai. Evenimentul a avut loc pe data de 15 mai la Baneasa Shopping City, locul care gazduieste casa pana cand aceasta va fi dezasamblata si transportata pe uscat si pe apa pana in Dubai.

Le uram mult succes tinerilor din echipa EfdeN!

[wm_button
url=”https://www.facebook.com/pg/EFdeN.org/photos/?tab=album&album_id=2160307274189385″
color=”orange” size=”m” icon=””]Poze de la eveniment[/wm_button]

Man and Machine Romania premiata la EURO-Constructii 2018Marti, 15 mai 2018, colegul nostru, Cornel Niculae, a primit cu mandrie premiul acordat companiei Man and Machine Romania in cadrul Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii (editia a saptea) la categoria “Inovatie si Tehnologie”.

Man and Machine Romania primeste recunoastere publica pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul constructiilor sustenabile si contributia deosebita adusa la dezvoltarea pietei de constructii si instalatii din Romania.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/despre-noi/evenimente/man-and-machine-romania-premiata-la-euro-constructii-2018″
color=”orange” size=”m” icon=””]Citeste[/wm_button]

Conferinta AICPS

Man and Machine participa la Conferinta Nationala AICPS

Evenimentul va avea loc in perioada 14-15 mai 2018 la Grand Hotel Italia Cluj-Napoca.

Va invitam la standul nostru pentru a discuta despre avantajele implementarii modului de lucru BIM in activitatea de proiectare structurala.

Solutiile de lucru BIM propuse de Man and Machine acopera toate aspectele de proiectare incepand cu partea de calcul, continuand cu modelarea 3D a structurii in mediu BIM si pana la obtinerea detaliilor de executie pentru beton armat si a detaliilor de fabricatie pentru structuri metalice.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/despre-noi/evenimente/conferinta-aicps-2018/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Detalii[/wm_button]

Noutati in Colectia Product Design & Manufacturing 2019

Luni, 14 Mai 2018, va invitam sa participati gratuit la webinarul nostru, in care va vom prezenta noutatile versiunii 2019 ale Colectiei Product Design & Manufacturing.

Actualizari continue. Acces simplificat. Conectare si colaborare. Flexibilitate. Pe scurt: cel mai complet pachet CAD pentru inginerul de astazi.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/video-webinar-noutati-in-colectia-product-design-manufacturing-2019/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Video[/wm_button]

What’s new Revit  2019 – Architecture

Miercuri, 9 Mai 2018, va invitam sa participati gratuit la webinarul nostru, in care va vom prezenta noutatile versiunii 2019 in Revit – arhitectura.

Versiunea 2019 aduce, in primul rand, cateva optiuni solicitate intens de catre utilizatorii de Revit.

Mergand pe principiul Design, Optimize, Connect, in acest an workflow-urile sunt mai bine definite interdisciplinar si permit o mai buna colaborare in proiecte de dimensiuni mari.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/video-webinar-whats-new-revit-2019-architecture/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Video[/wm_button]

Modelul 3D al fabricii - Reducerea modificarilor costisitoare si a intarzierilor de livrare

Modelul 3D al fabricii – Reducerea modificarilor costisitoare si a intarzierilor de livrare

Marti, 24 Aprilie 2018, ora 10:00, va invitam la prezentarea online gazduita de specialistul Autodesk, Kamil Cejpek, Solutions Engineer – Manufacturing EMEA Technical Specialist.

Va invitam sa participati la acest webinar pentru a afla cum beneficiaza furnizorii de tehnologie de functionalitatile solutiei Autodesk, acestia avand posibilitatea de a crea si evalua un model 3D detaliat pentru a identifica potentialele riscuri si de a le elimina. Astfel, proiectele sunt la nivelul de calitate dorit, se incadreaza in buget si sunt finalizate la timp.

[wm_button
url=”https://www.autodesk.eu/campaigns/ro-webinar-digital-factory”
color=”orange” size=”m” icon=””]Detalii si Inregistrare[/wm_button]

MagICAD 2018 UR-3

Noutati in MagiCAD 2018 UR-3 pentru AutoCAD si Revit

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 10:00, va invitam sa participati online, la webinarul MagiCAD.

Webinarul isi propune sa prezinte noile functionalitati aduse de versiunea 2018 UR-3 a aplicatiilor MagiCAD pentru AutoCAD si MagiCAD pentru Revit, solutii specializate pentru proiectarea si calculul instalatiilor HVAC, electrice, sanitare si de stingere a incendiilor.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/video-webinar-noutati-in-magicad-2018-ur-3-pentru-autocad-si-revit/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Video[/wm_button]

De la CAD 2D la BIM

Cum sa treci de la CAD 2D la adevaratul BIM

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 10:00, va invitam la prezentarea online gazduita de specialistul Autodesk, Andrzej Samsonowicz, Technical Sales Specialist AEC.

Participati la acest webinar pentru a afla cum puteti crea un model BIM in Revit importand diferite formate de fisiere.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/video-webinar-cum-sa-treci-de-la-cad-2d-la-adevaratul-bim/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Video[/wm_button]

AutoCAD 2019

Noutati in AutoCAD 2019

Luni, 16 Aprilie 2018, ora 10:00, va invitam sa participati online, la webinarul nostru dedicat noutatilor aduse de AutoCAD, versiunea 2019.

Noul AutoCAD 2019 include acum o serie de functionalitati specializate pentru arhitectura, proiectare mecanica, proiectare electrica, Map 3D, MEP, Plant 3D si Raster Design. Descoperiti care sunt seturile de instrumente puse la dispozitia dumneavoastra de noul AutoCAD.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/video-webinar-noutati-in-autocad-2019/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Video[/wm_button]

Colaborarea in Infrastructura

Colaborarea in proiectele de Infrastructura

Joi, 22 Martie 2018, ora 10:00, va invitam la prezentarea online gazduita de specialistul Autodesk, Tomas Lendvorsky.

Va invitam sa participati la acest webinar pentru a afla cum puteti agrega cu usurinta surse de date intr-un singur model 3D omogen, model ce poate fi utilizat pentru colaborare si coordonarea si vizualizarea proiectului in diferite stadii de lucru ale acestuia.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/video-webinar-colaborarea-in-proiectele-de-infrastructura/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Video[/wm_button]

Revit si Dynamo in faza de concept

Miercuri, 21 Martie 2018, ora 10:00, va invitam la webinarul cu titlul „Revit si Dynamo in faza de concept”. Faza de concept pentru o cladire suporta cele mai multe iteratii.
Revit are uneltele necesare pentru a face fata acestor modificari si pentru a asigura un inceput bun al proiectului.
Cand intra si Dynamo in ecuatie, conceptul va deveni partea preferata a proiectarii.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/revit-si-dynamo-in-faza-de-concept/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Video[/wm_button]

Reabilitare drumuri – mai rapid si mai usor ca niciodata

Joi, 15 Martie 2018, ora 10:00, va invitam la prezentarea online gazduita de specialistul Autodesk, Tomas Lendvorsky.

Va invitam sa participati la acest webinar pentru a vedea cum puteti lucra cu date cadastrale clasice, precum si cu nori de puncte. Noua functionalitate de raportare ajuta la identificarea locului in care proiectul nu indeplineste criteriile de proiectare definite si utilizatorul poate reactiona imediat.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/reabilitare-drumuri-mai-rapid-si-mai-usor-ca-niciodata/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Video[/wm_button]

Geometrizarea intersectiilor cu AutoCAD Civil 3D

Marti, 13 Martie 2018, ora 10:00, va invitam la webinarul cu titlul „Geometrizarea intersectiilor cu AutoCAD Civil 3D”.

Webinarul va prezenta fluxuri corecte de lucru atat pentru crearea intersectiilor de drumuri in AutoCAD Civil 3D utilizand subansambluri personalizate (parti carosabile cu trotuare, piste pentru biciclisti, spatii verzi etc), cat si pentru geometrizarea coridoarelor.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/video-webinar-geometrizarea-intersectiilor-cu-autocad-civil-3d/”
color=”orange” size=”l/m/s/xl” icon=””]Video[/wm_button]

[wm_button url=”https://www.manandmachine.ro/cursuri/civil-3d/”
color=”blue/gray/green/orange/red” size=”l/m/s/xl” icon=””]Cursuri
AutoCAD Civil 3D[/wm_button]

Beneficiile aduse de Navisworks in managementul lucrarilor de constructii

Miercuri, 28 Februarie 2018, ora 10:00, va invitam sa descoperiti Navisworks. Aplicatia Autodesk Navisworks permite specialistilor arhitecti, instalatori si structuristi sa analizeze holistic modelul 3D al unui proiect de constructii si sa transfere informatii catre investitori/beneficiari pentru a avea un control mai bun asupra rezultatelor finale ale investitiei.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/video-webinar-beneficiile-aduse-de-navisworks-managementul-lucrarilor-de-constructii/”
color=”blue/gray/green/orange/red” size=”l/m/s/xl”
icon=””]Video[/wm_button]

[wm_button url=”https://www.manandmachine.ro/instruire/navisworks/”
color=”blue/gray/green/orange/red” size=”l/m/s/xl” icon=””]Instruire
Navisworks[/wm_button]

Autodesk Nastran – proiectare generativa prin optimizarea topologiei
Joi, 1 Martie 2018, ora 10:00, va invitam sa aflati mai multe despre Autodesk Nastran. Optimizarea topologiei utilizand Autodesk Nastran in Inventor si Fusion360 demonstreaza caracteristicile avansate care le sunt oferite proiectantilor pentru a crea modele noi sau a le modifica pe cele existente, cu scopul micsorarii masei si conservarii sau maririi rezistentei lor.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/video-webinar-autodesk-nastran-proiectare-generativa-prin-optimizarea-topologiei/”
color=”orange” size=”l/m/s/xl” icon=””]Video[/wm_button]

MagiCAD la lucru! Inscrieti-va pentru un webinar live!

MagiCAD la lucru! Inscrieti-va pentru un webinar live!
Man and Machine Romania, unic furnizor de servicii de licentiere, instruire, suport si consultanta in Romania pentru solutiile MagiCAD, are placerea sa va invite la webinariile gazduite de dezvoltatorul acestora, compania finlandeza Progman Oy. Webinariile introduc modulele MagiCAD prin demonstratii tehnice live a celor mai importante functionalitati, sunt gratuite si sunt sustinute in Limba Engleza.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/category/tips-tricks/magicad/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Tips&Tricks MagiCAD[/wm_button]

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/cursuri/instruire-magicad/”
color=”orange” size=”m” icon=””]Cursuri MagiCAD[/wm_button]

Webinar: Planificarea, proiectarea detaliata si etapizarea lucrarilor in Infrastructura

Marti, 30 Ianuarie 2018, ora 10:00, va invitam sa descoperiti cum sa planificati, sa proiectati detaliat si sa etapizati lucrarile in Infrastructura cu solutiile dedicate Autodesk: Civil 3D, Infraworks si Navisworks.

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/video-webinar-planificarea-proiectarea-detaliata-si-etapizarea-lucrarilor-infrastructura/”
color=”blue/gray/green/orange/red” size=”l/m/s/xl”
icon=””]Video[/wm_button]

[wm_button
url=”https://www.manandmachine.ro/cursuri/infraworks-vehicle-tracking/”
color=”blue/gray/green/orange/red” size=”l/m/s/xl” icon=””]Curs
Infraworks+Vehicle Tracking[/wm_button]