Solutii integrate CAD/CAM de la Autodesk

Solutii software CAM Autodesk

Vom evalua mediul atelierelor dvs. de prelucrare si vom recomanda cea mai buna platforma CAM Autodesk pentru nevoile dvs. specifice, oferindu-va solutia postprocesor completa, inclusiv ajustari si dezvoltare. Expertii nostri CNC va vor instrui in utilizarea aplicatiei software CAM si va vor sprijini pe durata utilizarii acestuia pe masinile dvs.

Inventor CAM 2023 lockup
Fusion 360 2023 lockup
PowerMill 2023 lockup

Randament ridicat

Strategiile noastre de prelucrare prin aschiere de ultima generatie va permit sa indepartati materialul la viteze mari, mentinand o forta constanta asupra sculei. Uitati-va la videoclipul din dreapta, Autodesk a testat tehnologia de aschiere si a explicat modul in care degrosarea adaptiva poate functiona in mediul dvs.! Procesul tehnologic de ultima generatie al Autodesk CAM utilizeaza cea mai recenta tehnologie pe 64 de biti permitand generarea rapida de trasee complexe pe toate tipurile de geometrie.

Pe scurt, degrosarea adaptiva este o strategie de finisare care garanteaza o forta maxima a sculei in toate etapele ciclului de prelucrare si face posibila taierea adanca si cu flancul sculei fara riscul de rupere.

Software CAM Integrat

Aplicatiile CAM de la Autodesk ofera o gama larga de soluții integrate care sa acopere toate necesitatile procesului CAD / CAM. Acestea solutii pornesc de la aplicatii standalone precum PowerShape integrate printr-o singura interfata in Inventor si Solidworks, pana la solutii complete.

Scopul nostru este sa va ajutam in fabricarea unor produse de calitate, sa reduceti timpul de lansare pe piata si sa cresteti veniturile. Degrosarea adaptiva si finisarea de mare viteza sunt doar cateva dintre operatiile utilizate pentru a asigura taierea rapida a pieselor cu o calitate superioara.

PowerShape 2023 lockup
PowerShape – Prezentare generala (video: 2:19 min.)

Postprocesare

Oferim servicii de post-procesoare pentru produsele Autodesk pe mașinile-unelte CNC. Personalul nostru are multi ani de experienta in dezvoltarea codului personalizat pentru optimizarea si imbunatatirea calitatii prelucrarii. Multe companii aleg un sistem special CAM care sa satisfaca nevoile lor esentiale..

Deoarece procesele de fabricatie difera semnificativ in specificul lor, postprocesorul standard integrat in sistemul CAM pur și simplu nu poate acoperi fiecare operatie. Man and Machine va poate ajuta sa depasiti aceasta problema realizand postprocesoare personalizate sau ajustari ale posturilor existente pentru a accelera procesul de fabricatie.

Dezvoltarea postprocesoarelor este o activitate calificata, care, in caz de defectiune, poate duce la micsorarea productivitatii si deteriorarea masinii, deci alegerea partenerului potrivit este esentială pentru randamentul masinii dvs.

Man and Machine putem colabora cu dvs. pentru a dezvolta un program CNC care sa va satisfaca cerintele, atunci cand aveti un deficit de resurse sau va confruntati cu o piesa greu de programat.

Personalul nostru are experienta in atelierele de prelucrare prin aschiere fiind uneori nevoit sa lucreze contra-timp, fiind constient in consecinta de impactul pe care un postprocesor personalizat il va avea asupra procesului dvs. de prelucrare. Daca doriti sa purtati o discutie sau sa obtineti o oferta de pret, ne puteti contacta la numarul 0312 28 80 88.