Innoconstruct – Drumul catre transformarea digitala

Anul aceasta suntem prezenti la cea de-a II-a editie a Conferintei internationale INNOCONSTRUCT despre inovarea in constructii, intitulata „Drumul catre transformarea digitala”. Conferinta va avea loc in zilele de 12 si 13 Mai la Hotel Pullman Bucuresti – World Trade Center.

Alaturi de MagiCAD si Autodesk vom prezenta solutii complete pentru digitalizarea in constructii, precum si servicii de implementare si training specializat.

Participa si vino sa ne cunosti si participa la aceasta editie a conferintei INNOCONSTRUCT, care isi propune sa aprofundeze analiza celor mai bune practici din diferite sub-sectoare si sa defineasca mai bine cadrul si instrumentele necesare pentru a imbunatati digitalizarea in urmatorii 2 ani, pentru a stabili premise bune pentru atingerea unei mai bune competitivitati a companiilor europene pe piata globala si pentru atingerea tintelor de sustenabilitate de pe agenda europeana digitala si de mediu 2030.

Ziua I, 12 Mai – ii avem ca invitati in cadrul Panelului 2 cu tema „Integrarea BIM (Building Information Modelling) pe lantul valoric din industria constructiilor – bune -practici si studii de caz” pe Hemmo Määttänen, Consultant Tehnic Inginer – MagiCAD, care va prezenta „BIM Ready pentru proiectantii de instalatii” si pe Tomáš Lendvorský – Senior Tech. Specialist AEC CHS & Poland – AUTODESK, care va vorbi despre „Tehnologia Autodesk la dispozitia companiilor din industria Constructiilor”.

Ziua II, 13 Mai – te asteptam alaturi de noi si la mesele rotunde unde vom discuta despre modul in care abordam transformarea digitala a unei firme de executie, despre formarea de competente digitale si despre tehnologii si solutii inteligente.

Ne gasesti inclusiv la standurile MagiCAD si Man and Machine! Te asteptam!

Previous

Webinar: Noutatile Autodesk Robot Structural Analysis Professional 2023

Beneficiile planului Premium Autodesk

Next

Click here to view all of our blog posts