Webinar Autodesk: „AEC Collaboration: BIM Collaborate Pro pentru proiectantii de cladiri”

In 19 Octombrie 2022 Autodesk a sustinut webinarul cu titlul „AEC Collaboration: BIM Collaborate Pro pentru proiectantii de cladiri”.

Pe parcursul ultimului an, colaborarea in cloud s-a transformat dintr-un flux de lucru dorit intr-un proces obligatoriu pentru proiectanti. Utilizarea BIM Collaborate Pro duce la marirea transparentei si colaborarii intre toate partile interesate din proiect, ceea ce face ca proiectarea sa fie mai rapida, iar comunicarea cu consultantii mai eficienta. Afla cum sa utilizezi mediul cloud Autodesk pentru a configura proiectele in timp real, reducand in fiecare an efortul departamentului IT si al biroului de proiectare. Echipele de proiect cu membri sau consultanti noi pot implementa acum solutia in doar cateva zile si pot colabora in acelasi mediu de proiect reducand fragmentarea procesului de comunicare.

Participa la webinarul Autodesk pentru a afla cum poate BIM Collaborate Pro, anterior BIM 360 Design, sa ajute echipele din proiectare sa inteleaga cu usurinta modificarile primite de la colaboratori si sa ia decizii in cunostinta de cauza, astfel incat sa poata livra proiecte mai bune, cu mai putine modificari. Webinarul cuprinde subiectele:

  • Setarea proiectului
  • Revit Cloud Worksharing
  • Verificarea proiectului: Observatii; Probleme; Aprobari
  • Gestionarea procesului de coordonare in BIM Collaborate Pro
  • Aplicatia mobila BIM Collaborate Pro
Previous

Webinar Autodesk: „Recomandari pentru gestionarea subansamblurilor de dimensiuni mari”

Webinar Autodesk: AEC Collaboration: Getting Started with the New Cloud-Based Sheet Set Manager

Next

Click here to view all of our blog posts