Invitatie webinar Autodesk: Cele mai bune practici privind colaborarea in proiecte la scara larga

Marti, 18 Ianuarie 2022 la ora 18:30, Autodesk te invita la webinarul cu titlul „Cele mai bune practici privind colaborarea in proiecte la scara larga”.

Proiectele mari vin cu provocari si mai mari. Descopera cum subansamblurile cu mii sau milioane de piese se pot asambla mai usor in modele care sunt sincronizate de la inceput pana la sfarsitul procesului de proiectare.

Descopera modalitatea prin care colectia Product Design & Manufacturing te poate ajuta sa efectuezi verificari ale proiectelor la scara larga. In plus, afla cum se pot verifica interferentele intre modelele care au fost importate din oricare alt sistem CAD, cum se sincronizeaza echipamentele cu propriul sistem de Project Management, cum se simuleaza procesul de instalare si cum se realizeaza modificarile prin actualizarea lor in tot proiectul.

Acest webinar prezinta modul in care este utilizata colectia Product Design & Manufacturing pentru:

  • agregarea tuturor datelor 2D si 3D din mai multe discipline, inclusiv datele din nori de puncte, intr-un singur model complet.
  • utilizarea modelului pentru vizualizare coordonata si analiza, identificarea problemelor potentiale de instalare si comunicarea centralizata intre factorii interesati ai proiectului.
  • generarea mai multor variante detaliate pentru executie si analizarea rezultatelor in scopul evaluarii solutiilor de compromis pentru materiale, performanta si productie.
  • exportarea geometriei CAD din modulul Generative Design, realizarea tuturor modificarilor necesare si introducerea modelului final in ansamblul general.

Nu uita sa iti rezervi locul la aceasta prezentare!

Previous

Invitatie Webinar: Verificarea coliziunilor modelului 3D in Autodesk Revit

Webinar: Interoperabilitatea aplicatiilor Autodesk in proiectele de infrastructura

Next

Click here to view all of our blog posts