Webinar Autodesk: Vault: Ce este acum, ce este nou, ce urmeaza

In 20 Aprilie 2023 a avut loc webinarul Autodesk cu titlul  „Vault: Ce este acum, ce este nou, ce urmeaza”.

Datele de proiectare si inginerie sunt complexe,dar gestionarea lor nu ar trebui sa fie. Cand datele sunt gestionate incorect, oamenii pierd timpul cautand fisiere, folosind desene gresite si lucrand defragmentat. Aceasta lipsa de eficienta duce la o competitie din ce in ce mai dificila pe o piata in continua schimbare.

Astazi esti invitat sa te alaturiexpertului Autodesk Vault, Irvin Hayes, Jr.,deoarece el iti va impartasi modul in care Vault te poate ajuta sa imbunatatesti colaborarea si sa ajungi mai rapid cu produsele in piata.

Afla cum se bazeaza producatorii pe gestionarea datelor in Autodesk Vault, pentru ca toata lumea sa lucreze intr-o sursa centralizata de date, securizate si organizate, inclusiv partile interesate interne si externe.

Vei afla despre:

  • Modul in care Vault eficientizeaza fluxurile de lucru, controleaza ceea ce oamenii pot accesa si edita si urmareste reviziile si istoricul de proiectare, pe masura ce lucrezi.
  • Noutatile in Vault 2024 care iti accelereaza experienta generala de creare a proiectului si de gestionare a datelor.
  • Incotro se indreapta Vault aruncand o privire la versiunile viitoare, la funcționalitatile de creștere a productivitatii.

Nu uita sa te inregistrezi!

Previous

Webinar Autodesk: Noutati in Civil 3D, InfraWorks si ReCap Pro

Webinar Autodesk: Ce este, care sunt noutatile si ce se pregateste in BIM Collaborate Pro

Next

Click here to view all of our blog posts