MagiCAD 2018 UR-3

MagiCAD 2018 UR-3 pentru AutoCAD – Descriere functionalitati

Noua clasa de produse: benzi LED.

Noua clasa de produse permite utilizarea de benzi LED in proiecte. Puterea necesara de catre benzi este calculata in mod automat in functie de lungimea benzii. In practica, benzile sunt desenate in acelasi mod ca si paturile de cablu, dar atributele lor se aseamana cu cele ale corpurilor de iluminat. Listele de materiale vor include lungimea fiecarui tip de banda folosita in proiect.

Benzi LED

Calcularea timpului necesar pentru a atinge temperatura proiectata a apei calde.

MagiCAD calculeaza timpul necesar pentru a atinge temperature proiectata a apei calde pentru fiecare robinet. Puteti verifica daca tevile de circulare a apei sunt proiectate corect si ca apa calda este disponibila la toate robinetele intr-un timp rezonabil.

Calcularea mai multor zone de proiectare si sisteme, simultan in proiectarea sistemelor de aspersoare.

Noua optiune de calcul accelereaza procesul de proiectare a sistemelor de aspersoare permitandu-va sa selectati mai multe zone proiectate si sisteme si sa efectuati calculul pentru toate acestea in mod simultan. In retelele de aspersoare exista de obicei mai multe sisteme care sunt conectate la sistemul principal. Cand se utilizeaza noua optiune de calcul pentru reteaua de aspersoare, toate sistemele conectate pot fi calculate in acelasi timp. Atunci cand calculul este efectuat pe mai multe zone de proiectare, puteti verifica rapid zonele cele mai solicitate si cele mai putin solicitate prin simpla selectare a zonei de proiectare pe care doriti sa o investigati din raportul de calcul.

Calcularea mai multor zone de proiectare si sisteme

Reproducerea setarilor textelor cu Create Similar.

Functia Create Similar permite reproducerea rapida a obiectelor text existente cu setari complete. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa faceti clic pe butonul Create Similar din ribbon sau folositi grip-ul Create Similar unde obiectul este selectat, si un nou obiect text va fi creat cu toate proprietatile si setarile relevante copiate din obiectul selectat. Nu este nevoie sa definiti separat proprietatile pentru obiectul nou, ceea ce face ca obiectele replicate sa fie mai eficiente.

Rotirea simbolurilor in mod eficient atunci cand se adauga alte simboluri in desene.

Noua functie Quick Rotate permite rotirea simbolurilor la 90 grade, ceea ce face mai rapida adaugarea de simboluri in desene. Comanda Quick Rotate roteste simbolul cu 900 in sens invers acelor de ceasornic fata de orientarea curenta. Acest lucru face mai rapida si mai usoara inserarea simbolurilor dispozitivului care nu sunt conectate la liniile existente din diagrama, de exemplu.

Quick RotateStocarea si livrarea desenelor non-model ca parte a proiectelor.

Acum este posibil sa includeti schemele sau fisierele DWG non-model in livrarile de proiecte. Purge Project verifica toate desenele non-model, dar nu va elimina produsele care sunt utilizate in schemele sau desenele non-model. Toate desenele non-model pot fi gasite cu usurinta in sectiunea Other Drawings. La livrarea proiectului folosind functia Transmit Project, desenele listate in sectiunea Other Drawings pot fi incluse in livrare.

Stocarea si livrarea desenelor non-model

Actualizarea numarului circuitelor la toate cablurile.

Acum se poate utiliza Update DWG pentru actualizarea numarului de circuit la toate cablurile, in baza circuitelor la care sunt conectate. Astfel, lungimile de cabluri sunt mai exacte. Mai mult, aceasta actualizare se va gasi si in tabloul in care este circuitul respectiv.
De exemplu, in lista de cantitati se vor putea scoate lungimi de cabluri pe fiecare circuit in parte.

Actualizarea numarului circuitelor la toate cablurile