Noutati in AutoCAD Plant 3D 2021

Imbunatatiri pentru reprezentarea izolatiei in vederile Ortho

Izolatia este acum afisata impreuna cu conductele in desenele Ortho. Puteti alege sa ascundeti liniile izolatiei, sa ascundeti liniile conductei in interiorul liniilor izolatiei sau sa aratati liniile de conducta din interiorul izolatiei, intr-un desen Ortho.

Intr-un desen ortho existent puteti utiliza comanda Insulation pentru a plasa un simbol de izolatie impreuna cu tipul si grosimea izolatiei de pe conducta respectiva.

Puteti reprezenta o izolatie transparenta impreuna cu conducta izolata intr-un model 3D. Puteti de asemenea exporta in AutoCAD un desen de conducte 3D cu izolatie.

Un singur fisier PCF per desen izometric

Dupa activarea functionalitatii in IsoConfig.xml, se pot crea fisiere unice PCF corespunzatoare  desenelor izometrice generate.

Autodesk Collaboration for AutoCAD Plant 3D

Serviciul de colaborare se bazeaza acum pe cea mai recenta tehnologie BIM 360, ceea ce il face mai rapid si mai stabil. In afara de inlocuirea BIM 360 Team cu modulul Document Management din BIM 360, fluxul de lucru de colaborare ramane acelasi.

BIM 360 Design este o solutie cloud care se integreaza cu setul de instrumente AutoCAD Plant 3D 2021 pentru a oferi o experienta imbunatatita de colaborare in cloud. In aceasta versiune, se poate acum partaja direct un fisier in cloud intre AutoCAD Plant 3D si modulul Document Management din platforma BIM 360.

Prin utilizarea modulului Document Management este disponibila gestionarea permisiunilor in fluxul de lucru de colaborare. Cu aceasta caracteristica, echipele de proiect si partile interesate extinse pot colabora si partaja in siguranta fisiere si date din locuri si specialitati diferite.

Functii noi de audit sunt de asemenea disponibile pentru proiectele de colaborare. Inainte de aceasta versiune, se putea audita doar un proiect in cache local. Aceasta versiune va permite sa auditati si sa rezolvati orice probleme dintr-o baza de date de proiect care este stocata in cloud.

Previous

Noutati in AutoCAD Mechanical 2021

Lucrul remote cu Fusion Team si Inventor

Next

Click here to view all of our blog posts