Noutati in Autodesk Inventor 2020

Autodesk Inventor 2020

Noutati

• Interfata cu utilizatorul (UI) si fluxuri de lucru imbunatatite: Eficientizarea modelarii pieselor, detectarea inteligenta a profilului din schita, suport multi-monitor si interfata modernizata.
• Functii imbunatatite pe baza recomandarilor utilizatorilor: Solid sweep, productivitate modelare Frame Generator, desfasurare a suprafetelor complexze (unwrap), modul Read-only, presets s.a.
• Functionalitati la nivel profesionist: Import mai rapid, functii pattern, navigare, editarea traseelor Tube & Pipe, functionalitate extinsa Express Mode (Tube & Pipe nu este disponibil in Inventor LT).

Experienta Inventor 2020

Imbunatatiri UI

Inventor 2020 are o interfata noua Light Theme care imbunatateste functionalitatea si productivitatea produsului. Light Theme include stiluri imbunatatite pentru lumini, iconite, reprezentari grafice pentru vederile modelului, suport multi-monitor si pentru migrarea la Inventor 2020 de la versiunile anterioare.

Imbunatatiri comenzi UI si de productivitate

Incepand cu comanda Measure din Inventor 2018 si cu comanda Hole din Inventor 2019, s-au refacut mai multe comenzi astfel incat ele sa reflecte functionalitatile noi tip panel. Astfel, Inventor 2020 extinde panoul de proprietati pentru comenzile Extrude, Revolve, Sweep si Thread, ducand la un flux de lucru mai eficient.

Proiectare

Imbunatatiri ale performantei

Utilizatorii Inventor “imping” constant software-ul prin modele mai mari și mai complexe. Pentru a-i ajuta Autodesk cauta in permanenta modalitati de imbunatatire a performantei aplicatiei Inventor. Inventor 2020 are performante imbunatatite pentru modulele Assembly, Part, Drawing și AnyCAD (Assembly nu este disponibil in Inventor LT).

Imbunatatiri de Design

Inventor 2020 continua sa furnizeze noi functionalitati comenzilor principale. Imbunatatirile sunt facute modulelor Sketch și Content Center pentru a mari productivitatea generala. (Content Center nu este disponibil in Inventor LT).

Functia Sweep este imbunatatita prin adaugarea functionalitatii Solid Sweep, care elimina sau adauga geometrie prin parcurgerea curbei cu ajutorul unei solid (scula) 3D.
Comanda noua Unwrap este introdusa pentru a permite obtinerea unei suprafate plane din orice set de fete continue. Unwrap permite aplatizarea aproape oricarei forme, care poate fi apoi salvata sau exportata in diferite formate.

Sunt aduse imbunatatiri semnificative modulului Frame Generator. Multe dintre comenzile acestui modul utilizeaza acum interfata UI (nu este disponibil in Inventor LT).
Content Center contine elemente necesare utilizarii comenzii noi End Cap. Functiile Notch și Insert Frame sunt de asemenea imbunatatite.

Conversie si Interoperabilitate
AnyCAD for Fusion 360, lansat in 2018.2 ca Tech Preview, este acum integrat atat in Inventor, cat si in Fusion 360, pentru utilizatorii aflati in abonament. AnyCAD for Fusion 360 este dedicat celor care doresc sa partajeze datele intre Fusion 360 si Inventor, pentru colaborare, Generative Design, electro-mecanica sau alte fluxuri de lucru.

Imbunatatiri pe baza recomandarilor utilizatorilor

Stilul Sheet Metal al componentei sursa poate fi acum inclus in comanda Mirror Component din mediul de lucru Sheet Metal (Sheet Metal nu este disponibil in Inventor LT).
Constrangerile Joints pot fi definite unei geometrii Slot (nu este disponibil in Inventor LT).
Sketch Block consumate de operatiile 3D sunt afisate in caseta de dialog Relationships din fisierele Part.
Inventor 2020 poate fi lansat in modul Read-only pentru a vizualiza fisierele native Inventor. Inventor Read-only Mode nu are nevoie de licenta (optiunea nu este disponibila in Inventor LT).