Noutati MagiCAD 2020.1 pentru modulele Ventilation, Electrical si Room pentru AutoCAD

A fost lansata versiunea MagiCAD 2020.1 care solutioneaza urmatoarele probleme:

Modulul MagiCAD Room – Functionalitatile Save, Calculate si Update Text reseteaza valorile ratei necesare de schimb de aer.

In MagiCAD 2020 exista o problema a valorilor ratei necesare de schimb de aer din camera. Utilizarea functionalitatilor „Save”, „Calculate” si „Update Text” pentru actualizarea proiectului reseteaza toate valorile ratei necesare de schimb de aer la 0,1 l/h. Acest lucru se intampla pentru toate camerele din proiect, indiferent daca utilizatorii au definit sau nu o valoare pentru acestea. Deoarece functionalitatea va salva proiectul actualizat, singura optiune de a corecta valorile este de a le redefini pentru fiecare camera in parte. Aceasta problema este remediata in versiunea MagiCAD 2020.1.

Modulul MagiCAD Room – Utilizarea valorii q50 sau n50 dezactiveaza setarea transferului de caldura pentru aer

In MagiCAD 2020, folosind o valoare q50 sau n50 (coeficient de permeabilitate la aer sau numarul de schimburi de aer) specifica proiectului pentru definirea numarului de schimburi de aer pe ora, se dezactiveaza in mod incorect setarea temperaturii aerului din fiecare camera si se seteaza temperatura la temperatura exterioara. Acest lucru creeaza probleme la calculul pierderilor de caldura pentru camerele la care debitele de aer proaspat si de evacuare nu sunt echilibrate, iar aportul de aer va trebui preluat dintr-o camera adiacenta. Instalarea versiunii MagiCAD 2020.1 va rezolva problema activand aceasta setare.

Modulul MagiCAD Ventilation – Componentele tubulaturilor nu sunt desenate la elevatia corecta in sectiunile cu mai multe etaje.

Pentru a produce o vedere in sectiune cu mai multe etaje, utilizatorii creeaza adesea un desen nou si importa fisierele pentru fiecare etaj. Cu toate acestea, atunci cand se creeaza o vedere in sectiune a mai multor etaje, simbolurile componentelor tubulaturii (de ex. simbolurile pentru clapeta de reglaj, clapeta de foc si atenuatorul de zgomot) nu sunt desenate la elevatia corecta fata de nivel. Aceasta problema se rezolva printr-un upgrade al versiunilor MagiCAD 2019 UR-2 sau 2020 la versiunea MagiCAD 2020.1. Aceasta problema se refera numai la simbolurile componentelor tubulaturii din modulul MagiCAD Ventilation. Toate celelalte componente si dispozitive sunt desenate corect in vederile in sectiune. Totodata, simbolurile din vederile in sectiune ale desenelor modelului pentru un singur etaj sunt desenate corect.

Modulul MagiCAD Ventilation – Probleme cu lungimea conectorilor tubulaturii de ventilatie

Lungimea conectorilor tubulaturii de ventilatie nu poate fi definita in timpul instalarii produsului, ci numai dupa aceea, prin functionalitatea „Change Properties” sau prin utilizarea comenzii „Part Properties”. Versiunea MagiCAD 2020.1 rezolva problema activand in mod corespunzator campul lungimii conectorului in casuta de dialog pentru selectarea produsului de ventilatie, acolo unde acesta apare.

Modulul MagiCAD Electrical – Selectie dezactivata atunci cand se ruleaza „Update Circuits” sau „Update Devices”

Atunci cand se selecteaza circuitele sau aparatele care vor fi actualizate, casetele de selectare care marcheaza selectia nu sunt vizibile (in MagiCAD 2020). Instalarea versiunii MagiCAD 2020.1 va rezolva aceasta problema.

Puteti descarca pachetul de instalare fie utilizand functia „Check for Updates” integrata in MagiCAD, fie din Portal.

Procesul de instalare este usor. Expertul MagiCAD va va ghida in procesul de instalare.

Daca intampinati probleme in timpul instalarii versiunii, va rugam sa contactati direct Producatorul MagiCAD. Pentru cursuri de instruire MagiCAD si oferta de pret, contactati-ne ACUM!