Noutatile MagiCAD 2021 UR-2 pentru AutoCAD

  1. Instalarea usoara a radiatorului cu seturi de conectare
Instalare calorifere folosind seturi de conectare pentru radiatoare care includ toate componentele necesare.

Descriere caracteristici:

Acum se pot instala radiatoare intr-un desen folosind seturi de conectare care includ toate componentele necesare conexiunii radiatorului. Seturile de conectare fac mult mai usoara efectuarea conexiunilor radiatorului si compararea alternativelor de conectare.

Seturile de conectare ale radiatorului sunt disponibile in caseta de dialog pentru instalarea radiatorului ca o categorie noua de produse, iar functia prezinta alternative de seturi de conectare adecvate pentru conectorii proprii ai radiatorului.
In plus, utilizatorii pot selecta acum un robinet de retinere impreuna cu o robinetul pentru radiatoare.

2. Imbunatatiri ale Running Index-ului

Alocare reguli de numerotare pentru mai multe grupuri si repetati indexuri ale regulilor de numerotare pentru camere diferite.

Descriere caracteristici:

Noile imbunatatiri ale functiei Running Index reduc considerabil numarul de reguli de numerotare necesare si imbunatatesc eficienta. Acum se poate atribui o regula de numerotare a Running index-ului de rulare pentru mai multe grupuri diferite din cadrul unui proiect. De exemplu, mai multe grupuri sunt adesea create in proiectarea electrica cu un grup diferit pentru fiecare panou din proiect. Acum se poate atribui pur si simplu aceeasi regula de numerotare pentru toate grupurile in loc sa se creeze numerotarea separat pentru fiecare in parte. In plus, se poate efectua numerotarea specifica camerei, utilizand aceeasi indici ai unei reguli de numerotare in camere diferite.

3. Variabile de sistem suplimentare

Numarul de variabile de sistem disponibile in MagiCAD a crescut de la 6 la 10.

Descriere caracteristici:

Numarul de variabile de sistem disponibile in MagiCAD a crescut de la 6 la 10.

4. Definirea lungimile tijei pentru corpurile de iluminat suspendate

Efectuare instalare a corpurilor de iluminat cu tija reglabila.

Descriere caracteristici:

Noua versiune a MagiCAD accepta modele de corpuri de iluminat cu tija reglabile. Se poate defini o lungime a tijei pentru aceste corpuri de iluminat in timpul instalarii, pentru a regla nivelul inferior al corpului de iluminat la cota corecta a placii. Lungimile tijei pentru corpurilor de iluminat existente se pot edita ulterior cu functiile Part Properties si Change Properties.

5. Schimbarea simultana a sistemelor in proiect pentru mai multe desene

Schimbare sisteme simultan in proiect pentru mai multe desene cu functia Change Project.

Descriere caracteristici:

Proiectele la scara larga si proiectele care implica mai multe companii sunt adesea impartite in mai multe modele mai mici si desene specifice sistemului, care trebuie combinate ulterior intr-un model central. Acum se pot imbina mai multe desene simultan intr-un proiect cu functia Change Project, in timp ce anterior acest lucru trebuia facut pentru fiecare desen la rand. Aducerea mai multor desene intr-un nou proiect ca un lot economiseste timp la actualizarea lucrarilor de proiectare efectuate separat intr-un model central si ajuta la asigurarea faptului ca toate desenele necesare sunt incluse in imbinare.

6. Utilizarea un sistem unic de coordonate in proiectarea electrica

Utilizare sistem unic de coordonate atunci cand se plaseza obiecte electrice si cand se modifica cota lor.

Descriere caracteristici:

Acum se poate utiliza un sistem de coordonate unic atunci cand se plaseaza obiecte electrice si se modifica cotele cu functiile de modificare. Aceasta functie noua permite proiectantilor sa selecteze cel mai potrivit sistem de coordonate pentru fiecare situatie, atunci cand specifica locatiile. Anterior, era disponibil doar sistemul actual de coordonate de etaj.

7. Personalizarea listelor de camere si zone din MagiCAD Room

Selectare coloane afisate in listele de camere si zone.

Descriere caracteristici:

Listele de camere si zone din modulul MagiCAD Room includ un numar mare de coloane pentru diferite tipuri de informatii incluse, ceea ce poate face dificila obtinerea unei imagini de ansamblu adecvate a datelor specifice. Acum se pot personaliza listele si se pot selecta doar coloanele necesare pentru afisare.

8. Utilizarea simbolurilor preconfigurate pentru a crea cu usurinta desenele schematice ale unitatii de tratare a aerului

Creare desene schematice ale unitatii de tratare a aerului utilizand simboluri preconfigurate care includ cabluri si conexiuni.

Descriere caracteristici:

Crearea de desene schematice pentru unitatile de tratare a aerului include o multime de lucrari de rutina si repetitive in trasarea cablurilor si crearea conexiunilor la sistemele de automatizare a cladirilor. Toate aceste informatii pot fi acum incluse in definitiile simbolurilor. Aceasta inseamna ca, atunci cand se plaseaza un simbol pe desenul schematic, MagiCAD va desena automat cablurile si punctele de conectare insotitoare, fara nicio lucrare manuala.

Caseta de dialog de definire a simbolurilor include proprietati pentru conexiunile de automatizare a cladirilor si permite selectarea prezentarii simbolului pentru fiecare conexiune. Odata configurate, acestea sunt incluse automat atunci cand simbolul este plasat intr-o schema a unitatii de tratare a aerului.

Prezentarea desenului schematic poate fi si ea complet personalizata. Simbolurile existente pot fi utilizate pentru marcarea punctelor de conectare pentru automatizarea cladirilor, daca este necesar, iar aspectul desenului poate fi personalizat prin simpla modificare a blocului AutoCAD din sablonul desenului.

9. Crearea rapoartelor personalizate din desenele schematice ale circuitului

Definire sabloane de rapoarte pentru desenele schematice ale circuitelor si creare rapoarte personalizate.

Descriere caracteristici:

O noua functie de raportare in Circuit Designer permite realizarea de rapoarte personalizate din desene schematice ale circuitelor. Se pot defini sabloane de rapoarte pentru anumite dispozitive sau componente in setarile pentru desenele schematice ale circuitului si apoi se pot selecta sabloanele pregatite in functia Report. Sabloanele de raport pot fi, de asemenea, copiate de la un desen la altul, ceea ce face usoara si flexibila utilizarea acestora pentru tipurile de rapoarte recurente.

Previous

O noua solutie in gestionarea constructiilor: Autodesk Build

Noutatile MagiCAD 2021 UR-2 pentru Revit

Next

Click here to view all of our blog posts