Oferta exceptionala Autodesk Build

Urmareste operativ progresul lucrarilor din santier cu Autodesk Build! 50% reducere pana la 31 Iulie 2021.

Digitalizarea accelerata te provoaca sa ramai competitiv in executia proiectelor de investitii utilizand o platforma care combina functionalitati de management de proiect cu instrumente de coordonare si urmarire a executiei in santier.

Autodesk Build asigura colaborarea atat in cadrul echipei de proiect, cat si comunicarea echipei cu celelalte departamente din companie, cu subcontractorii si furnizorii, prin fluxuri de lucru si informatii riguros controlate, dar cu posibilitati multiple de configurare!

Pana la 31 Iulie 2021 poti achizitiona platforma Autodesk Build cu o reducere de 50% sub forma de abonamente pentru 1 an sau 3 ani, in variante de licentiere care permit accesarea unui numar nelimitat de planse de executie la tarife foarte avantajoase!

Pentru a te convinge ca Autodesk Build isi va dovedi utilitatea in urmarirea operativa a progresului din santier, in controlul eficient al costurilor si colaborarea sigura dintre membrii echipelor de proiect in cadrul unui mediu comun de date, fara erori de comunicare si aliniere, te invitam sa ne contactezi pentru un demo.

Adaugam la acesta oferta promotionala tarife speciale de implementare Autodesk Build valabile pana la 31 Iulie pentru a te ajuta sa faci imediat pasul catre transformarea digitala a proceselor!