Solutii de Realitate Virtuala

Testati online solutia noastra de realitate virtuala…Experimentati VR online!

Imaginea redata in partea dreapta a fost realizata cu ajutorul software-ului de redare in timp real pentru Revit, care functioneaza  in cadrul unui sistem de dezvoltare VR bazat pe Oculus. Incercati-l pe ecran complet sau chiar cu ajutorul unui set  Google Cardboard.

Pentru a  face totul mai distractiv, accesati site-ul de pe telefonul dumneavostra mobil si experimentati mediul cu Google Cardboard doar prin miscarea telefonului! Google Cardboard este o platforma de realitate virtuala dezvoltata de Google spre a fi utilizata cu o casca pentru smartphone. Numita dupa vizualizatorul sau pliabil din carton, platforma este conceputa ca un sistem cu costuri reduse pentru a incuraja interesul si dezvoltarea aplicatiilor VR.

La nivel profesional  solutiile noastre sunt concepute sa functioneze si sa se integreze cu mai multe platforme, inclusiv HTC Vive si Oculus Rift.

VR este un excelent instrument de creare a prototipurilor virtuale si experimentare a  imaginii vizuale imersive a unui produs sau a unei cladiri. Proiectantii pot colabora mai eficient si, cu toate ca experienta are un impact foarte mare si este memorabila, ceea ce este cu adevarat important este modul in care poate imbunatati luarea deciziilor in afaceri.

Folosind experienta noastra din proiectare si industrie si cunostintele noastre despre capabilitatile tehnologiei Head Mount Display (HMD), suntem gata sa impartasim cunostintele noastre cu dumneavoastra.

Intre timp, aruncati o privire la unele dintre exemplele noastre de experienta VR. Acestea sunt doar cateva din modalitatile prin care va putem ajuta sa folositi tehnologia VR pentru a identifica impactul tangibil si beneficiile pe care le poate aduce afacerii dumneavoastra. Verificarea proiectelor, marketingul, instruirea pe produs si lansarile de produse sunt toate cazuri de utilizare bine stabilita a solutiilor noastre tehnologice de VR.

Jonglerii cu Inventor & Stingray

Faceti un tur cu Enscape