Running Start Training

Ce este serviciul „Running Start”?

Majoritatea cursurilor de instruire se desfasoara intr-o sala de clasa, intr-un mediu educational formal, unde invatati tehnici de baza si avansate despre cum sa utilizati aplicatia software CAD, CAM sau BIM. Dar ce se intampla in saptamana urmatoare sau o luna mai tarziu, cand trebuie sa va puneti in practica noile competențe pentru a lucra pentru un client, cu un termen limita de predare?

  • Va amintiti tot ce ati invatat?
  • Sunteti increzator ca puteti utiliza aplicatia software conform celor mai bune practici?
  • Aveti un mentor care sa va ajute?
  • Sunteți increzator ca utilizati aplicatia software in mod eficient?

Daca ati raspuns „nu” la oricare dintre aceste intrebari, ar trebui sa luati in considerare un pachet Running Start Training. Running Start Training face legatura intre curs si lucrul cotidian pe proiect, astfel incat unul dintre instructorii nostri cu experienta se va alatura proiectului dumneavoastra pentru o perioada convenita de timp.

In mod esential, cream o punte intre invatare si proiect. Misiunea noastra este sa va asistam, sa va instruim si sa va urmarim pentru ne asigura ca ceea ce ati invatat este aplicat corect si eficient in proiectul dvs.

Vrem sa ne asiguram ca adoptati cele mai bune practici si folositi aplicatia software la potentialul ei maxim. In timp ce va asistam in proiectul dumneavoastra, vom obtine si o privire critica asupra activitatii dumneavoastra, ceea ce ne va permite sa va recomandam modalitati prin care sa exploatati tehnologiile astfel incat sa va duca la o relatie mai buna cu clientii dumneavoastra sau sa va ofere o productivitate ridicata in cadrul companiei.

Biblioteca noastra de Servicii Running Start

(click pe imagine pentru mai multe informatii)