Autodesk & Vendor Subscription Services

Ce reprezinta Subscription Service?

Un serviciu de abonament software va acorda, in principiu, dreptul de a utiliza o licenta software pentru o perioada predeterminata de timp, de obicei 1, 2 sau 3 ani. Nu detineti pachetul software, dar aveti alte doua posibilitati:

  • Inchirierea software-ului in cazul in care ruleaza pe PC-ul local
  • Abonarea la un serviciu bazat pe cloud sau web

Daca nu sunteti „abonat” la software, aveti ca alternative achizitia unei licente perpetue, dar acest lucru devine din ce in ce mai putin obisnuit in aceste zile, deoarece majoritatea industriilor software sunt accesate ca si servicii web, bazate pe cloud.

Toate produsele oferite de Man and Machine sunt oferite ca un serviciu de abonament iar daca software-ul detinut este sub forma de licenta perpetua cu abonament de mentenanta activ pe un termen, de obicei, de 1-3 ani, acesta va ofera aceleasi avantaje sau beneficii similare unui serviciu de abonament.

Produsele acoperite de serviciile de abonament (Subscription Service):

Logo Autodesk

Logo eXs

Intrebari frecvente despre Autodesk Subscription

Trebuie sa fiu conectat la Internet pentru a-mi folosi abonamentul software pentru desktop?

Pentru majoritatea produselor noastre pe baza de abonament, nu trebuie sa fiti online pentru a utiliza software-ul. Software-ul ruleaza pe computer, nu pe web. Cu toate acestea, trebuie sa va conectati la Internet la fiecare 30 de zile, pentru a putea pastra software-ul actualizat si pentru a verifica daca abonamentul dumneavoastra este inca actual. O conexiune la Internet este necesara initial pentru a instala si a activa software-ul achizitionat.

Unele dintre produsele noastre software va ofera, de asemenea, acces la anumite servicii cloud care nu sunt instalate pe computer. Acestea pot include servicii optionale, cum ar fi randarea in cloud, instrumente de colaborare si stocare sigura. De asemenea, oferim anumite produse care sunt disponibile numai ca serviciu de cloud. Produsele bazate pe cloud necesita o conexiune la Internet.

Cum pot descarca si accesa cea mai recenta versiune a software-ului?

Daca sunteti managerul de contract desemnat, puteti descarca software-ul Autodesk din contul Autodesk Account. Exista diferite optiuni de descarcare si metode de instalare pentru a satisface nevoile dumneavoastra de implementare. Iata procedura generala de descarcare pentru portalurile de cont:

  1. Localizati-va programul dumneavoastra: Produsele pe care le-ati licentiat si le-ati inregistrat vor aparea in contul dumneavoastra account portal in sectiunea Products & ServicesNota privind colectiile din industrie: Produsele si serviciile continute intr-o colectie industriala sunt grupate sub numele colectiei, dar sunt listate individual pe produs. Trebuie sa descarcati si sa instalati fiecare produs software din colectie individual.
  2. Selectati o versiune de produs: Flexibilitatea unei licente in abonament va poate oferi acces la mai multe versiuni ale programului dumneavoastra. Nota: In contul dumneavoastra Autodesk, dati click pe butonul de Download din intreaga paleta de produse pentru a activa fereastra de pop-up pentru descarcare, care va va permite sa selectati optiunea de versiune, platforma si limba.

Care sunt avantajele abonamentului?

Ca utilizator de abonament beneficiati de beneficii cum ar fi accesul la cele mai recente imbunatatiri de software si produse, suport de baza, drepturi de licentiere, cum ar fi versiunea anterioara, drepturi Global Use/Travel Rights, si drepturi Home Use Rights, in functie de colectie sau de produsul ales.

Autodesk Subscription Customer Video

Logo Autodesk