Tranzitia la Named User

Pe 7 mai 2020, Autodesk a inceput lansarea de noi planuri bazate pe named user si retrage pe cele bazate pe numere seriale . La fel ca planurile oferite de majoritatea furnizorilor de SaaS, (Software as a Service) noile planuri sunt concepute pentru utilizatorii named user si ofera o gama larga de capabilitati administrative, de asistenta si de raportare pentru companiile de orice dimensiune.

Beneficiile includ:

  • Capacitatea de a optimiza costurile de licentiere, oferind vizibilitate la datele de utilizare
  • Acces dedicat pentru toti angajatii ori de cate ori au nevoie (nu exista timp de nefunctionare daca toate licentele sunt utilizate)
  • Costuri IT mai mici si administrare mai simpla (nu este necesara administrarea serverelor de retea sau a urmaririi numerelor seriale)

Tranaitia la „named user” | Autodesk

Care tip de licenta este mai potrivit pentru dvs.?

Planul standard este imbunatatirea a ceea ce cunoastem astazi drept abonament cu acces pentru un singur utilizator (single-user) si este conceput pentru persoane fizice si companii mici care au nevoie de instrumente esentiale, cum ar fi:

  • Posibilitatea de a vizualiza si exporta date despre utilizarea aplicatiilor, dupa produs sau versiune.
  • Verificarea in doi pasi a autentificarii pentru a oferi un nivel suplimentar de securitate a accesului utilizatorilor
  • Si asistentă tehnica 8×5 live support unde un client poate contacta un specialist Autodesk care sa-l ajute cu probleme tehnice aparute, in timpul programului de lucru local.

Planul Premium, va fi pentru intreprinderile mai mari care necesita instrumente mai avansate. Clientii din Planul Premium vor avea toate avantajele din Planul Standard, plus:

  • Posibilitatea de a vizualiza si exporta datele de utilizare ale produsului impreuna cu detaliile utilizatorului
  • Autentificare unica SSO (Single Sign-On) pentru acces automatizat si securizat pentru utilizatori
  • Si asistenta tehnica 24×7 live suppot in care un client poate contacta un specialist Autodesk pentru a primi ajutor in probleme tehnice in tot timpul zilei, inclusiv noptile si weekend-urile.

Recomandam Planul Premium pentru clientii care gestioneaza 50 sau mai multi utilizatori.

In majoritatea cazurilor este suficient sa treceti la un plan de abonament standard. Daca considerati ca trecerea la un plan premium poate avea unele avantaje, puteti plati suplimentar sau face upgrade la o data viitoare. Aceste lucruri sunt doar pentru informare, iar detaliile complete sunt așteptate in luna iunie. Anticipam ca va fi un anunt depre o versiune Enterprise. Mai multe detalii veti primi atunci cand le vom avea.

Intre timp, ca parte a planului de tranzitie, Autodesk are o serie de schimbari semnificative, promotii, oferte si planuri de “trade-in” pentru a va ajuta sa faceti tranzitia la „named user„.

Ce se schimba si cand

Planul de tranzitie la named user este următorul:

Pentru mai multe informatii va rugam sa completati formularul de mai jos.

Formular contact

Previous

Video Webinar: Utilizarea filtrelor de selectie in Revit MEP la sistemele pentru instalatii

Noutati MagiCAD 2021 pentru AutoCAD

Next

Click here to view all of our blog posts