Update nou pentru Vault 2019.1

Vault 2019.1 disponibil in contul Autodesk

Autodesk a lansat versiunea Vault 2019.1 pentru editiile Vault Basic, Workgroup si Professional 2019. Utilizatorii de Vault au acum modalitati mai rapide si mai eficiente de a lucra cu datele din Vault direct in interiorul sistemului CAD.

Vault 2019.1 include imbunatatiri de productivitate pentru utilizatorii Inventor si AutoCAD, plus cateva remedii care sa raspunda feedback-ului utilizatorilor.

Ce e nou?

Open Drawing from Vault

Deschiderea desenului unui model din Vault implica mai multi pasi, fiind un efort manual. Una dintre cele mai solicitate cereri din IdeaStation a fost deschiderea desenului direct din Vault pentru respectivul  model, tinand cont de faptul ca Vault stocheaza relatia intre documentele din proiectare.

Vault 2019.1 introduce astfel o comanda noua „Open Drawing from Vault”. Aceasta ajuta proiectantul care utilizeaza Inventor sa deschida cu o singura comanda desenul de executie, direct din Vault. mai mult, el are posibilitatea sa deschida desenele asociate, cu nume diferite si din foldere diferite de fisierul sursa.

In cazul in care modelul este utilizat in mai multe desene, se poate selecta desenul pe care doreste sa il deschida.

O alta idee din Vault IdeaStation

Replace from Vault

O alta solicitare din IdeaStation – Replace from Vault – imbunatateste fluxurile de lucru in Inventor prin extinderea comenzii de inlocuire a unui model Inventor din Vault, deoarece Vault stocheaza si gestioneaza toate modelele, vechi si noi. De altfel, cautarea unui model inlocuitor este relativ usoara in Vault.

Folosind comenzile noi “Replace from Vault” si “Replace all from Vault” se poate deschide direct clientul de Vault, se cauta componentele necesare si se efectueaza inlocuirea.

Aceste comenzi sunt disponibile din Inventor Model Browser si Inventor Canvas. Ele nu sunt disponibile din Vault Browser deoarece Vault Browser combina toate instantele duplicate ale unei componente.

O alta idee din Vault IdeaStation

Suport pentru desenele AutoCAD cu fisier PDF atasat

AutoCAD accepta atasarea fisierelor PDF in desenele sale sub forma de Underlay, dar Vault nu a acceptat pana acum atasarea fisierelor PDF in timpul procesului de check-in.

De asemenea, acum se pot atasa fisiere PDF direct din Vault. Optiunea pentru fisierele PDF a fost adaugata in paleta External References. la comanda Attach from Vault, special pentru a suporta atasarea fisierelor PDF la desenele AutoCAD.

Modificarea culorii iconitei Lock

Culoarea iconitei Lock a fost modificata pentru a diferentia mai usor daca un fisier este blocat, iar copia locala este sau nu sincronizata, respectiv “The file is locked and the local copy is up-to-date” sau “The file is locked and the local copy is not up-to-date”.


Mai multe detalii aici.

Previous

Inventor Nesting 2019.1 Update

Fluxuri de lucru in Revit pentru structuristi (2)

Next

Click here to view all of our blog posts