Webinar Autodesk: AEC Collaboration – BIM Collaborate Pro for BIM Managers

Marti, 12 Iulie 2022, la ora 18:00, Autodesk te invita la webinarul cu titlul „AEC Collaboration: BIM Collaborate Pro for BIM Managers”.

Autodesk BIM Collaborate Pro conecteaza factorii interesati din proiect si ofera BIM Managerului controlul asupra accesului la instrumente diverse de gestionare a procesului de proiectare, intr-o locatie centralizata din Cloud. 


Valorificand puterea platformei Autodesk Construction Cloud, vei atinge cel mai important nivel de dezvoltare prin maximizarea eficienței fluxurilor de lucru BIM. Acest nivel de dezvoltare cuprinde optimizarea template-urilor de proiect si poate ajunge la actualizarea modelelor Revit in cloud. Invata sa utilizezi offline datele din proiectare cu aplicatia mobile noua, care conecteaza fara probleme biroul cu echipele din santier.

Acest webinar este o resursa excelenta pentru BIM Manageri, BIM Coordonatori, proiectanti si utilizatori avansati care doresc sa invete cum sa profite de toata puterea aplicatiei Autodesk BIM Collaborate Pro.

Webinarul acopera:
• Configurarea proiectului

• Revit Cloud Worksharing

• Actualizarea modelelor Revit in cloud

• Serviciu cloud pentru Shared Parameters

• Managementul procesului de coordonare (Clash Detection) in BIM Collaborate Pro

• Aplicatia mobila BIM Collaborate Pro

Previous

Webinar: Noutatile Autodesk Revit 2023 pentru proiectarea sistemelor de instalatii

Webinar: PDM: O fundatie esentiala pentru un proiect bun. O introducere in Vault.

Next

Click here to view all of our blog posts