Webinar Autodesk: „Da startul unei colaborari eficiente: introducere in Autodesk Docs, BIM Collaborate si BIM Collaborate Pro”

Miercuri, 24 Februarie 2021 la ora 17:00, Autodesk te invita la webinarul cu titlul „Da startul unei colaborari eficiente: introducere in Autodesk Docs, BIM Collaborate si BIM Collaborate Pro”.

Autodesk iti prezinta ultimele noutati dezvoltate si oferte interesante care vor schimba fundamental modul in care este gestionat si livrat un proiect in constructii. Acestea vor fi sunt instrumentele de zi cu zi in activitatea de proiectare. Printre subiectele atinse in acest webinar, Autodesk ne introduce in:

• Modul de conlucrare cu clientii carora le-au fost oferite solutii eficiente de colaborare in cloud, pentru industria constructiilor.
• Transformarea digitala si accelerarea catre Cloud.
• Conectarea personalului, a informatiilor si a cunostintelor intr-un mediu comun de date.
• Autodesk Docs – solutia centralizata de gestionare a documentelor pe platforma noua Autodesk Construction Cloud, disponibila acum prin colectia AEC.
• Autodesk BIM Collaborate – o solutie noua pentru verificarea proiectului, care sa urmareasca modificarile din proiect si sa inregistreze coliziunile detectate.
• Autodesk BIM Collaborate PRO (fostul BIM 360 Design) – care include acum functionalitati noi, cum ar fi accesul la produsele unificate din Autodesk Construction Cloud. BIM Collaborate PRO ajuta echipele de proiectare si executie sa faca un schimb eficient de date in Revit, Civil 3D si Plant 3D, oriunde si oricand.

Previous

Webinar: Utilizarea planurilor AutoCAD 2D in Revit

Webinar: FUSION 360. FLUXURI DE LUCRU. EPISOD 2

Next

Click here to view all of our blog posts