Webinar Autodesk: Vizualizari arhitecturale cu ajutorul aplicatiei Autodesk Revit

In 24 Ianuarie 2023 a avut loc webinarul Autodesk cu titlul „Vizualizari arhitecturale cu ajutorul aplicatiei Autodesk Revit”.

Randarile, animatiile si alte forme de vizualizare arhitecturala sunt esentiale pentru modul in care arhitectii isi dovedesc munca si talentul. Aceste instrumente te pot ajuta sa oferi propuneri convingatoare pentru a obtine lucrari noi, pentru a demonstra clientilor si partilor interesate tendintele noi din proiectare si pentru a adauga prestanta portofoliului.

In acest webinar, Autodesk exploreaza fluxurile de lucru pentru o vizualizare de calitate inalta cu ajutorul aplicatiei Autodesk Revit, incepand cu elementele de baza ale dezvoltarii unui model pentru vizualizare, aruncand apoi o privire la cele mai bune practici date in scenariile cotidiene din viata reala, cum ar fi pregatirea unei idei de design pentru o prezentare la un potential client. De asemenea, vei putea vedea functionalitati noi din Revit cu o demonstratie a Twinmotion pentru Revit, versiunea recenta (2023.1) care ofera vizualizare rapida, intuitiva si captivanta tuturor abonatilor Revit.

In acest webinar Autodesk va prezenta:
• Beneficiile standard ale Revit pentru fluxurile de lucru de vizualizare;
• Cele mai bune practici pentru pregatirea unui model pentru vizualizare in cadrul proiectelor uzuale, cum ar fi pregatirea pentru o prezentare la client sau trecerea animata printr-un model;
• Cum sa accesezi si sa utilizezi Twinmotion pentru Revit pentru a produce fotografii, animatii si experiente imersive.

Previous

Webinar Autodesk: O mai buna colaborare in proiectare pentru inginerii civili

Analiza termica a placilor cu circuite imprimate in Fusion 360

Next

Click here to view all of our blog posts