Centru de instruire autorizat Autodesk: Cursuri CAD, CAM & BIM

Calendarul Cursurilor

Centrul de Instruire Autorizat Autodesk al Man and Machine este prezent in 37 de locatii in Europa. Cursurile programate la Bucuresti in perioada urmatoare le gasiti in pagina calendar.

Ti-am pregatit si cursuri online cu instructor. De ce cursurile online cu instructor organizate de Man and Machine? Pentru ca le poti accesa din orice locatie salvand costuri si timp de deplasare si pentru ca sunt interactive, instructorul clarificandu-ti orice nelamurire pe loc. Acceseaza calendarul nostru pentru a urmari programarea cursurilor disponibile online cu instructor.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret va rugam sa accesati butonul „Vreau oferta” pentru a completa un formular.

Catalogul de cursuri Man and Machine

Misiunea noastra este sa va ajutam sa optimizati procesul de proiectare. Fie ca lucrati in inginerie mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, GIS sau instalatii industriale, avem experienta necesara pentru a va intelege afacerea si a va sprijini in atingerea obiectivelor.

Catalogul Man and Machine va ofera o imagine de ansamblu a cursurilor de instruire 2D si 3D, standard si personalizate, cu exceptia cursurilor One-day Fast Tracks, sustinute de experti din industrie.

Catalogul descrie obiectivele fiecarui curs, premisele de participare si programa studiata.

Man and Machine Training Center

Man and Machine Training Center ofera un mediu de invatare profesional, cu echipamente CAD performante si traineri acreditati Autodesk. Oferta noastra cuprinde atat cursuri de baza 2D/3D cat si formare profesionala BIM si cursuri avansate care asigura suport pentru procesele de modelare, analiza, fabricare, constructie si productie. In procesul de predare se poate opta pentru parcurgerea programei oficiale de instruire Autodesk, sau se poate intocmi o curricula personalizata care sa raspunda cerintelor dvs. specifice.

Cursurile standard sunt intensive si se pot desfasura fie la sediul nostru din Bucuresti, str. Remus nr.12, fie la sediul dvs., in intervalul orar 09:00-16:00.

Man and Machine este Partener Platinum Autodesk si Centru de Instruire Autorizat Autodesk (ATC) cu 37 locatii active in Europa. Va invitam sa beneficiati de educatie de buna calitate si sa primiti recunoasterea pe care o meritati prin intermediul acreditarii obtinute printr-o Certificare Autodesk!

BIM ReadyTM este un concept unic de formare profesionala in domeniul BIM dezvoltat de grupul Mensch und Maschine pentru specialistii din spatiul vorbitor de limba germana (Germania, Austria, Elvetia), care ofera trei programe distincte pentru rolurile de Modelator BIM, Coordonator BIM si Manager BIM, disponibil acum si in Romania, Anglia, Franta, Italia si Polonia.

In calitate de membru al organizatiei buildingSMART International, grupul Mensch und Maschine face eforturi sustinute pentru ca acest program de instruire sa fie printre primele care obtin acreditare BuildingSMART in Europa.

Mensch und Maschine este un suporter activ al openBIM si in acelasi timp intens angajat in activitatile buildingSMART la nivel international. Cursantii nostri au acces la o curricula proprie dezvoltata de o echipa experimentata de experti BIM, specialisti  in tehnologie, instructori si consultanti. Sesiunile de instruire se finalizeaza cu diplome de participare iar certificarea este optionala si se obtine in urma promovarii cu succes a unui examen.

Apasati aici pentru mai multe informatii.

Ce spun clientii

Suntem mandri de echipa noastra de instructori si va suntem foarte recunoscatori Dumneavoastra, clientilor nostri, pentru acordarea de feedback!
Va multumim anticipat pentru ca ne ajutati sa judecam, evaluam si imbunatatim calitatea cursurilor si a procesului de predare.

AutoCAD Revit Structure:Consider ca acest curs mi-a oferit ocazia sa descopar un alt mod, mai eficient, de a-mi desfasura munca.„, Dna. Maria Besliu, Inginer Arcadis Project Engineering SA

Autodesk Revit Architecture (nivel incepator): Cursul de Revit Architecture urmat imi este util fiindca mi-a oferit notiuni de baza, esentiale pentru a incepe sa utilizez programul Revit, intr-un cadru organizat si intr-un mod sistematic.„, Dl. Mihai-Stefan Medvedovici, Arhitect Studio 10M

Autodesk Inventor: Mi-am imbogatit cunostintele de utilizare a programului Autodesk Inventor, am invatat metode noi de lucru care imi eficientizeaza munca.„, Dl. Eugen Alexandru Solomon, Inginer Constructor Lanco SRL

Urbano Canalis & Hydra: Acest curs m-a ajutat sa percep in complexitate modul de lucru al programului Urbano Canalis si Hydra. In viitor, utilizarea acestui program o sa imi aduca usurinta si viteza in activitatea de proiectare a retelelor de alimentare cu apa si canalizari.„, Dl Cristian Ionescu, Inginer ISPE SA

Autodesk Revit Architecture (nivel avansat): Cursul m-a ajutat sa capat abilitati in cererea si editarea de familii customizate in Revit Architecture, conform cerintelor clientului. Am aflat noutati si tip & tricks specifice programului Revit.„, Dl. Narcis Barbarii, Inginer SEA Romania SRL

BIM Ready™ Manager – Ruxandra Chirica, EFdeN Architecture Department

Cursuri autorizate Autodesk

Autodesk Revit icon

Cursuri profesionale Revit pentru arhitecti, ingineri structuristi si instalatori ce vor sa lucreze BIM.

Autodesk Inventor Professional icon

Instruire nivel incepator si avansat pentru urmatoarele module: Advanced Assemblies, Sheet Metal si multe altele.

Autodesk AutoCAD icon

Acumulati si dezvoltati-va cunostintele in proiectare 2D, 3D, electrica si P&ID prin cursurile noastre standard sau alegeti optiunea unui curs perzonalizat.

Tot ce trebuie sa stiti pentru a utiliza Civil 3D in proiectele de infrastructura.

Autodesk Navisworks icon

Aflati cum sa utilizati NavisWorks Manage si Simulate pentru a obtine controlul asupra proiectelor Dvs.

Autodesk Autocad Plant 3D icon

Acumulati si dezvoltati-va cunostintele in proiectare 2D, 3D, electrica si P&ID prin cursurile noastre standard sau alegeti optiunea unui curs perzonalizat.

Autodesk Vault Professional icon

Veti intelege cum sa utilizati serviciul Vault pentru a consolida si organiza in siguranta informatiile despre produs.

Invatati sa creati, editati si gestionati informatii georeferentiate.

Autodesk Infraworks icon

Veti invata sa planificati in mediul urban si extraurban, facand studii de trafic si analizand traiectoria si calea de rulare a vehiculelor.

Autodesk Robot icon

Invatati sa modelati o structura metalica simpla, completa, ce va contine profile metalice, imbinari, liste de cantitati si diverse desene de executie si fabricatie.

Autodesk Advance Steel icon

Instruire nivel incepator si avansat pentru urmatoarele module: Advanced Assemblies, Sheet Metal si multe altele.

Alte Cursuri CAD

Curs dedicat proiectantilor de instalatii termice, electrice, sanitare, de incendii, de ventilatie si conditionare a aerului.

Va ajuta sa proiectati eficient retele de apa si canalizare, elaborand rapid modele detaliate ale tuturor tipurilor de retele si canalizari.

Running Start Training

Serviciul nostru Running Start a fost conceput pentru a va ajuta sa aplicati cunostintele dobandite in timpul cursurilor. Credem ca in cele mai multe cazuri, cursurile sunt doar baza in procesul de invatare. Pentru a aprecia pe deplin si a aplica cunostintele dobandite in clasa in cadrul proiectelor dvs, acest modul reprezinta o componenta esentiala. Procesul pe care il veti parcurge, se reduce la cei 3 „E” ai invatarii:

Educare: curs standard

Expunere: momentul in care vi se ofera oportunitatea sa aplicati cunostintele dobandite in urma cursului

Experienta: se intampla de-a lungul timpului pe masura ce aplicati experienta Dvs. pentru tot mai multe proiecte

Cursul nostru Running Start Training, este conceput pentru a reduce decalajul dintre formarea dvs. si activitatea dvs. Cu ajutorul expertilor nostri in domeniu, va vom ajuta sa va configurati proiectele pentru a fi siguri ca aplicati principiile celor mai bune practici. Scopul nostru este de a va optimiza pregatirea si de a fi siguri ca aplicati cunostintele dobandite, pentru a avea un proiect de succes.

In urma acestui tip de instruire, s-a obtinut reducerea timpului alocat proiectului, incadrarea in termenele limita si imbunatatirea si eficientizarea procesului de proiectare.

Fiecare program Running Start Training este personalizat pe specificul activitatii si a cererii Dvs. Daca doriti sa primti mai multe informatii sau oferta, va rugam sa ne contactati la 0312 288 088.

Servicii

Fast tracks slider

One-day Fast Tracks

Sunteti interesati sa aprofundati subiecte punctuale de care v-ati lovit in practica zilnica dar nu aveti timp sa participati la o sesiune de instruire care se intinde pe cateva zile?

Atunci dvs. vi se potriveste programul de cursuri rapide „One-day Fast Tracks”. Trainerii nostri au conceput sesiuni de sase ore in care va veti concentra strict pe subiectele identificate ca avand cea mai mare utilitate si aplicabilitate in industria in care va desfasurati activitatea.

Pentru detalii si cereri de oferta va rugam sa ne contactati la 0312 288 088.