Servicii

Servicii de consultanta si suport in BIM, CAD, CAM si GIS

Furnizam o gama cuprinzatoare de servicii de consultanta si suport BIM, CAD si CAM. Suntem Partener Platinum Autodesk si echipele noastre reunite depasesc 750 de membri in intreaga Europa. Ne dorim ca prin serviciile noastre de suport sa folositi din plin tehnologiile pe care le-ati achizitionat si sa obtineti maximum de beneficii de pe urma acestora!

Va invitam sa explorati propriile noastre tehnologii (click aici), pentru a va asigura ca alegeti solutia care indeplineste cel mai bine cerintele dvs. de business.

Suport CAD, CAM & BIM

Serviciile de suport Man and Machine includ suport telefonic TechCare si Serviciile de Subscriptie ale producatorilor Autodesk, Progman si StudioArs. Dorim sa ne asiguram ca beneficiati de asistenta de cea mai buna calitate pe durata posesiei aplicatiilor CAD, CAM si BIM.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra ca procesele de proiectare sa se desfasoare normal si sistemele de productie sa fie functionale. Intelegem impactul pe care intreruperea acestora poate sa il produca asupra afacerii dvs, si care sunt pierderile de productivitate pe care le poate provoca.  Este in cultura Man and Machine ca fiecare membru al echipei sa depuna toate eforturile pentru a rezolva problemele clientilor sai, livrand cele mai bune servicii pe care furnizorii din aceasta industrie pot sa le ofere.

Cand va confruntati cu o problema critica, aveti nevoie de o solutie buna si rapida, asa incat avem grija sa atragem in echipele de suport colegi experimentati, care stiu bine ce fac. Ce asteptam din partea lor?

  • Sa aiba o gandire critica si sa fie buni analisti
  • Sa stie sa rezolve probleme
  • Sa aiba solutii la problemele dumneavoastra 
  • Sa faca orice efort pentru a a va ajuta sa reluati urgent activitatea in conditii normale

Consultanta CAD, CAM, GIS & BIM

Cel mai adesea serviciile noastre de consultanta vor cuprinde o evaluare cuprinzatoare a stadiului curent al proceselor de proiectare si un sumar de recomandari care vor defini strategia prin care, in viziunea noastra, va veti putea indeplini obiectivele de business.

Imbunatatirea proceselor de proiectare rezulta dintr-un efort comun consultant – beneficiar care se bazeaza pe:

  • Abilitatea proiectantilor de a sintetiza informatii
  • Capacitatea consultantului de a elabora cea mai buna strategie  dar si capacitatea beneficiarului de a o operationaliza
  • Utilizarea celor mai noi tehnologii informationale 

Indiferent daca este vorba despre initiative Industry 4.0 din domeniul productiei sau despre digitalizarea industriei constructiilor utilizand metodologia Building Information Modelling (BIM), Man and Machine va pune la dispozitie cunostinte de industrie si know-how de cea mai buna calitate care va vor ajuta sa obtineti avantaj competitiv si sa profitati de noi oportunitati de business!

 Top 5 servicii de suport

Subscription Services

TechCare Telephone Support

Data Management

Running Start Training

TechCare Engineering Pack

 Top 5 servicii de consultanta

Asistenta si instruire BIM

Suport in management informatii BIM

Analiza proceselor de proiectare

Implementare sisteme de management al datelor

Optimizare ofertare