Colaborare fluenta intre proiectare si executie prin AutoCAD si Autodesk Build

Conectarea planurilor cu Autodesk Build eficientizeaza comunicarea, elimina erorile si creeaza o dinamica productiva intre echipele de proiectare si cele de executie.

Integrarea AutoCAD cu Autodesk Build ajuta arhitectii, inginerii si echipele de proiectare sa elimine problemele provocate de numarul modificarilor survenite din partea contractorului general.

Cu ajutorul unei platforme de colaborare digitale, informarea asupra modificarilor devine mai simpla, nu se mai bazeaza pe PDF-uri notate sau pe observatii scrise de mana.

AutoCAD se integreaza cu usurinta cu Autodesk Build, aplicatia pentru productivitate in constructii din cadrul Autodesk Construction Cloud.

Autodesk Build stocheaza in platforma versiunile digitale ale planurilor in timp real, accesibile de pe orice dispozitiv. Desenele pot fi adnotate direct si precis, in scopul notificarii participantilor la proiect despre activitatile lor. O data incarcat, noul desen devine versiunea curenta, eliminand riscul ca echipele sa lucreze cu planuri inactuale.

Autodesk Build ofera posibilitatea ca echipele de proiect sa colaboreze mai eficient, rezultand de aici cresterea rentabilitatii investitiei.

Managementul documentelor.

Stocheaza si gestioneaza toate documentele si datele din proiect, de la faza de proiectare la cea de executie, intr-un mediu comun de date.

Publicarea proiectelor in numai cateva minute.

Incarca si distribuie instantaneu desene si documente automat conectate, versiuni cronologice si usor de descoperit in modul „full drawing search”.

Acceseaza informatiile actualizate de oriunde.

Vizualizeaza informatiile din proiect de oriunde te-ai afla. De la planuri si specificatii la liste de probleme si incidente, documente si fotografii, Autodesk Build reprezinta singura sursa de adevar.

Atribuie activitati unor desene specifice.

Creeaza si evidenteaza activitatile in zone precise din proiect, etichetand membrul desemnat al echipei si specificand termenul limita.

Previous

Webinar: Fotogrametrie aeriana cu buget minim: Descopera resursele minime de care ai nevoie pentru obtinerea unor rezultate excelente

Webinar: Modelarea armaturilor in SofiCAD pornind de la modelul Revit

Next

Click here to view all of our blog posts