Promo slider

Promotii si oferte speciale Man and Machine

fy20-gfp-q2-q3-700x300

20% reducere la abonamentele noi Autodesk

Pana la data de 29 Noiembrie 2019 ai 20% reducere la abonamentele noi Autodesk valabile 1 an sau 3 ani, cumparate in schimbul licentelor permanente de versiune R14 (1998) - 2019 (fara plan de mentenanta activ). Pentru oferta de pret si pentru a verifica eligibilitatea licentelor pe care le detii, te invitam sa ne contactezi!

Afla mai multe

700x300prelungireBIM Kit

BIM Kit - Abonamente Autodesk si instruire la pret special!

Man and Machine si Autodesk iti pun la dispozitie tehnologia BIM si instruire specializata in pachetul BIM Kit disponibil la pret special acum pana la 30 Noiembrie 2019, ca tu sa devii productiv si sa livrezi proiecte de buna calitate in cel mai scurt timp.

Afla mai multe

Q4_GFP_MAM_700x300_1

Economiseste 10% la achizitionarea abonamentelor Autodesk pe 3 ani!

Economiseste 10% reducere la achizitionarea de abonamente noi Autodesk cu valabilitate 3 ani, la reinnoirea pe 3 ani a abonamentelor Autodesk existente sau la trecerea de la mentenanta la abonament valabil 3 ani! Aceasta oferta include Colectiile si alte produse Autodesk precum AutoCAD LT, AutoCAD, Civil 3D, Revit, Inventor, 3ds Max și Maya.

Afla mai multe

mini-slider-promo-certificare

Certificare Autodesk Professional pentru AutoCAD, Revit, Inventor, Civil 3D la pret special!

Suntem Centru Autorizat de Certificare Autodesk, iar la noi ai 50% discount la achizitia unui examen de certificare Autodesk Professional! In plus, poti beneficia gratuit de o zi de pregatire pentru examen, alaturi de specialistii nostri! Arata ce stii! Ti-am pastrat un loc in Training Center!

Afla mai multe