Promo slider

Promotii si oferte speciale Man and Machine

fy20-gfp-q2-q3-700x300

20% reducere pentru abonamentele noi Autodesk

 

In perioada 7 Mai - 25 Octombrie 2019 ai 20% reducere pentru abonamentele noi Autodesk achizitionate pe 1 an sau 3 ani, in schimbul licentelor vechi de versiune 2014-2019 (fara plan de mentenanta activ). Pentru oferta de pret si pentru a verifica eligibilitatea licentelor pe care le detii, te invitam sa ne contactezi!

Afla mai multe

SpaceMouse Pro Wireless promo image

La fiecare SpaceMouse Pro Wireless nou cumparat primiti CadMouse Wireless cu Pad gratuit!

Fiecare client care cumpara pana la 11 iunie 2019 din MaM eShop Space Mouse-ul Pro Wireless si inregistraza dovada cumpararii pe site-ul 3Dconnexion, primeste un e-mail un cod unic de voucher. Cu acest cod de cupon pot fi comandate gratuit CadMouse Wireless si CadMouse Pad Compact doar pe in Webshop-ul 3Dconnexion.

Afla mai multe

Q4_GFP_MAM_700x300_1

Economiseste 10% la achizitionarea abonamentelor Autodesk pe 3 ani!

Economiseste 10% reducere la achizitionarea de abonamente noi Autodesk cu valabilitate 3 ani, la reinnoirea pe 3 ani a abonamentelor Autodesk existente sau la trecerea de la mentenanta la abonament valabil 3 ani! Aceasta oferta include Colectiile si alte produse Autodesk precum AutoCAD LT, AutoCAD, Civil 3D, Revit, Inventor, 3ds Max și Maya.

Afla mai multe

mini-slider-promo-certificare

Certificare Autodesk Professional pentru AutoCAD, Revit, Inventor, Civil 3D la pret special!

Suntem Centru Autorizat de Certificare Autodesk, iar la noi ai 50% discount la achizitia unui examen de certificare Autodesk Professional! In plus, poti beneficia gratuit de o zi de pregatire pentru examen, alaturi de specialistii nostri! Arata ce stii! Ti-am pastrat un loc in Training Center!

Afla mai multe