Studii de caz

Ramboll a creat sisteme MEP pentru un nou cartier rezidential folosind MagiCAD

Ramboll a proiectat sistemele mecanice, electrice si sanitare (MEP) pentru noul cartier rezidential Kuststad din Luleå, Suedia, folosind modulele MagiCAD Ventilation si Piping and Electrical pentru AutoCAD.

De la ambarcatiuni sportive la centrale nucleare

Departamentul de dezvoltare lucreaza si cu customX: documentatia creata aici serveste ca baza pentru posibile ajustari pe termen scurt. O adaptare sau o dezvoltare a variantelor, care dura jumatate de zi, poate fi acum finalizata in medie in 20 de minute – fara erori, desigur.

MuM MapEdit face vizibile si in birou caile de transport din incinta fabricii HKM

La Hüttenwerke Krupp Mannesmann GmbH (HKM) din Duisburg intreg departamentul de management al traficului este asistat de o aplicatie conceputa de Mensch und Maschine, care urmareste si optimizeaza in timp real deplasarile locomotivelor.

Intotdeauna o conexiune perfecta

Prin customX, Bals a gasit o solutie care indeplineste toate cerintele sale legate de sistematizarea produsului, fiabilitatea procesului, viteza procesului si elaborarea documentatiei tehnice complet automatizata prin apasarea unui buton: desene de executie, scheme de conectare, liste de materiale, planuri de montaj, calculatia de pret si documentele de productie.

IRUM – Utilaje forestiere si agricole

Colaborarea cu Man and Machine Romania a inceput inca din 2013. Implementarea a pornit de la zero, trecand prin toate fazele unui proiect de Product Data Management: presales, vanzare, analiza, instalare si configurare, testare.

Casa solara EfdeN Signature se proiecteaza BIM

Man and Machine a oferit echipei EFdeN asistenta in proiectarea BIM si a invatat studentii sa foloseasca programul Revit. Prin intermediul informatiilor nou asimilate, ei au putut sa proiecteze mai eficient, mai repede si fara erori cauzate de lipsa coordonarii.

Autodesk Plant Design Suite – proiectare inteligenta in domeniul industrial

Una din principalele caracteristici ale domeniului industriei energetice si de petrol si gaze este marea diversitate orizontala a disciplinelor de proiectare si gestionare a informatiei din proiecte. O alta provocare este folosirea ulterioara a datelor in procesele de operare si mentenanta a obiectivelor proiectate.

Assa Abloy Entrance Systems

Departamentul R&D din ASSA ABLOY Entrance Systems Romania proiecteaza si modeleaza in 3D, utilizand ca aplicatie Autodesk Inventor cu avantajele sale aduse de modulul iLogic si a luat decizia de a implementa Autodesk Vault Professional.

MuM MapEdit la GDF SUEZ pentru acces rapid la date

Pentru a imbunatati performanta utilizarii datelor, GDF SUEZ Energy Romania a implementat MuM MapEdit, o solutie de simplificare a modului in care informatiile sunt accesate si utilizate de catre angajati, o cantitate de aproximativ 1 TB de date despre retea.

Westfourth Architecture lucreaza BIM

Impreuna cu Man and Machine, s-a ales varianta unui pilot de invatare si implementare BIM cu solutia Autodesk Revit. Beneficiile identificate in cadrul proiectului pilot au avut doua ramuri: una locala si una interdisciplinara.

Woodwork for Inventor in compania „Ergolain Baldai”

Compania a adoptat solutii integrate de proiectare care includ si aplicatia Woodwork for Inventor. Aceasta adoptie a scurtat timpul necesar pregatirii pentru productie de la 12-14 zile la numai 7 zile.

Pirelli Germania si-a optimizat procesul de productie cu ajutorul Autodesk Inventor

Biblioteca extinsa de piese standard este deja unul din punctele de atractie. Proiectantii nu mai trebuie sa caute in cataloage listate, pe Internet sau CD.

Swissgrid utilizeaza tehnologia AutoCAD Map 3D Enterprise

Map 3D Enterprise acceseaza date CAD si GIS, si poate folosi o baza de date Oracle Spatial pentru a inmagazina atribute si date georeferentiate despre retea.