Studiu_de_caz_Banner

Autodesk Plant Design Suite – proiectare inteligenta in domeniul industrial

Una din principalele caracteristici ale domeniului industriei energetice si de petrol si gaze este marea diversitate orizontala a disciplinelor de proiectare si gestionare a informatiei din proiecte. O alta provocare este folosirea ulterioara a datelor in procesele de operare si mentenanta a obiectivelor proiectate.

Afla mai multe

Assa Abloy Entrance Systems

Departamentul R&D din ASSA ABLOY Entrance Systems Romania proiecteaza si modeleaza in 3D, utilizand ca aplicatie Autodesk Inventor cu avantajele sale aduse de modulul iLogic si a luat decizia de a implementa Autodesk Vault Professional.

Afla mai multe

MuM MapEdit la GDF SUEZ pentru acces rapid la date

Pentru a imbunatati performanta utilizarii datelor, GDF SUEZ Energy Romania a implementat MuM MapEdit, o solutie de simplificare a modului in care informatiile sunt accesate si utilizate de catre angajati, o cantitate de aproximativ 1 TB de date despre retea.

Afla mai multe

Westfourth Architecture lucreaza BIM

Impreuna cu Man and Machine, s-a ales varianta unui pilot de invatare si implementare BIM cu solutia Autodesk Revit. Beneficiile identificate in cadrul proiectului pilot au avut doua ramuri: una locala si una interdisciplinara.

Afla mai multe

Woodwork for Inventor in compania "Ergolain Baldai"

Compania a adoptat solutii integrate de proiectare care includ si aplicatia Woodwork for Inventor. Aceasta adoptie a scurtat timpul necesar pregatirii pentru productie de la 12-14 zile la numai 7 zile.

Afla mai multe

Pirelli Germania si-a optimizat procesul de productie cu ajutorul Autodesk Inventor

Biblioteca extinsa de piese standard este deja unul din punctele de atractie. Proiectantii nu mai trebuie sa caute in cataloage listate, pe Internet sau CD.

Afla mai multe

Swissgrid utilizeaza tehnologia AutoCAD Map 3D Enterprise

Map 3D Enterprise acceseaza date CAD si GIS, si poate folosi o baza de date Oracle Spatial pentru a inmagazina atribute si date georeferentiate despre retea.

Afla mai multe