Automotive

Solutii pentru Industria Auto

Industria auto din Romania se afla de ani buni pe un trend ascendent. Daca în 2014 cifra de afaceri a intregii industrii a fost de circa 18 miliarde de euro, in 2015 a depasit pragul de 20 de miliarde, iar in 2016 atingand 22 de miliarde de euro. Productia de autoturisme si componente auto din Romania a crescut an de an. Este interesant de observat ca pragul atins in 2015 era luat în calcul pana si de cei mai optimisti analisti ai industriei abia in 2020. Prin urmare, constructorii de masini si componente au avut cresteri mult mai mari decat cele estimate, iar rezultatele inregistrate de majoritatea companiilor din sector in ultimii ani dovedesc asta pe deplin.

In ciuda succesului, industria se confrunta cu provocari cheie. Capacitatea excesiva pe pietele europene este amplificata de incetinirea economiilor, reducerea cererii si cresterea presiunii preturilor. Pe scara globala, Romania este o piata inca relativ mica in comparatie cu SUA, China si Japonia, lipseste masa critica si sufera un deficit de furnizori de rangul 1. Intelegem ca va confruntati, de asemenea, cu lipsuri de calificare in domeniul ingineriei si fabricarii avansate, precum si accesul la finantari disponibile.

Va oferim o gama de solutii CAD / CAM in lantul dumneavoastra de aprovizionare, care vizeaza: •    Utilizarea tehnologiilor de prototipare digitala si a industriei 4.0
•    Automatizarea proceselor de productie
•    Reducerea costurilor de prototipuri prin software de simulare si analiza
•    Imbunatatirea performantelor in reutilizarea datelor din proiectare
•    Furnizarea de solutii de excelenta pentru styling si suprafete
•    Consolidarea tehnicilor de vizualizare prin utilizarea tehnologiei VR

Scopul nostru este de a ajuta inovarea tehnica, reducerea costurilor de proiectare si de producție si marirea gradului de  modernizare care sa atraga investitii interne si externe si sa stimuleze cresterea pe pietele de mare volum.

Fusion Freeform Modelling

Auto Production Using Powermill

An overview of Autodesk Alias

Autodesk VRED on HTC Vive

Autodesk Automotive Showreel 2021

Software care se adreseaza Industriei Auto