evenimente slider

Evenimente

 Webinar: "Circuite electrice in Revit"

Vineri, 10 Aprilie 2020, ora 10:00 te invitam la webinarul cu tema "Circuite electrice in revit".

Orice constructie noua necesita si un plan realizat in detaliu pentru circuitele electrice ale cladirii. Foarte multi arhitecti si ingineri utilizeaza Revit pentru modelarea 3D a cladirii. In acest webinar iti prezentam cum complexitatea solutiei te ajuta sa integrezi proiectarea circuitelor electrice in procesul BIM, alaturi de celelalte specialitati.

Inregistrare

Cursuri BIM Ready Modelator MEP

 Webinar: "Remote working" cu Civil 3D si BIM 360 Design

Joi, 2 Aprilie 2020, ora 10:00 te invitam la webinarul cu tema "Remote working" cu Civil 3D si BIM 360 Design.

In acest webinar le uram bun venit specialistilor Civil 3D in platforma BIM 360. Afla cum poti colabora in proiectele de infrastructura in timp real si cu maxima siguranta cu colegii aflati oriunde in afara retelei companiei. Pastrati legatura de oriunde ati fi.

Serviciul BIM 360 UP and Running

 Webinar: "Modelarea peretilor cortina in Revit – Tips & tricks"

Marti, 24 Martie 2020, ora 10:00 te invitam la webinarul cu tema "Modelarea peretilor cortina in Revit – Tips & tricks".

In peisajul urban al zilelor noastre tot mai multe cladiri sunt construite folosind sisteme de fatada din pereti cortina. In acest webinar va invitam sa descoperiti ce instrumente dedicate ofera Revit pentru modelarea acestui tip de fatada.

Video

Cursuri Revit

 Webinar: "BIM 360 - Imbunatatirea calitatii proiectului printr-o coordonare mai buna"

Marti, 17 Martie 2020, ora 10:00 te invitam la webinarul cu tema "BIM 360 - Imbunatatirea calitatii proiectului printr-o coordonare mai buna".

Coordonarea modelului este una dintre activitatile cu impact mare intr-un proiect de constructie.
Rezolvarea unei singure probleme de coordonare poate duce la costuri de zeci de mii de euro. Cate probleme ne permitem sa avem?

Video

Cursuri BIM

 Webinar: "Importul coordonatelor geografice din Civil 3D in Revit"

Miercuri, 11 Martie 2020, ora 10:00 te invitam la webinarul cu tema "Importul coordonatelor geografice din Civil 3D in Revit".

In acest webinar exemplificam cum se importa in Revit coordonatele geografice din Civil 3D cu ajutorul aplicatiilor de tip add-on. Va asteptam!

Video

Cursuri Civil 3D

 Webinar: "Aplicatii de tip add-on pentru Revit MEP"

Marti, 25 Februarie 2020, ora 10:00 te invitam la webinarul cu tema "Aplicatii de tip add-on pentru Revit MEP".

Platforma Autodesk App Store pune la dispozitia utilizatorului mici aplicatii de tip add-on gratuite pentru Revit care odata instalate aduc imbunatatiri considerabile. Descopera cele mai folositoare aplicatii de tip add-on pentru specialistii MEP.

Video

Cursuri Revit

 Webinar: "Autodesk Vault – Ce este si de ce am nevoie de data management?"

Joi, 30 Ianuarie 2020, ora 10:00 te invitam la webinarul cu tema "Autodesk Vault – Ce este si de ce am nevoie de data management?".

Prezentarea ofera o imagine de ansamblu asupra produselor Autodesk Vault si ce pot face pentru companie. Vom discuta despre caracteristicile diferitelor variante si te vom ajuta sa raspunzi la intrebarile corecte pentru a decide daca Vault este sau nu potrivit pentru tine.

Video

Cursuri Vault

 

 Webinar: "Instrumente aditionale pentru imbunatatirea productivitatii in Revit"

Marti, 28 Ianuarie 2020, ora 10:00 te invitam la webinarul cu tema "Instrumente aditionale pentru imbunatatiere productivitatii in Revit".

Revit a castigat multa popularitate in randul specialistilor BIM in ultimii ani. Daca va numarati printre cei care folosesc deja Revit, ori daca vreti sa aflati mai mult despre acesta, va invitam la un webinar despre productivitate, modele complexe si add-on-urile care fac viata mai usoara.

Video

Cursuri Revit

 

 Webinar: "Modelarea in Revit a elementelor prefabricate din beton armat"

Vineri, 17 Ianuarie 2020, ora 10:00 te invitam la webinarul cu tema "Modelarea in Revit a elementelor prefabricate din beton armat".

Prefabricarea elementelor din beton armat a inceput sa devina o optiune din ce in ce mai utilizata in proiectele moderne. In acest webinar iti prezentam ce optiuni de modelare avem la dispozitie in aplicatia Autodesk Revit pentru acest tip de structuri.

Video

Cursuri Revit

 

 Webinar: "Gestionarea desenelor cu AutoCAD Sheet Set Manager"

Miercuri, 15 Ianuarie 2020, ora 10:00 te invitam la webinarul cu tema "Gestionarea desenelor cu AutoCAD Sheet Set Manager".

Afla cum poti crea un Sheet Set Template (.dst) ca standard in companie, cum poti conecta un indicator standard la proprietatile setului de desene si cum poti crea etichete, vederi, plus borderoul de desene din proiect.

Video

Cursuri AutoCAD 2D si 3D

 

 Webinar: "Constructii Hidrotehnice in aplicatia Autodesk Civil 3D"

Joi, 19 Decembrie 2019, ora 10:00 te invitam sa urmaresti partea a II-a a webinarului cu titlul "Constructii Hidrotehnice in aplicatia Autodesk Civil 3D".

Afla mai multe despre modulul Subassembly Composer din aplicatia Autodesk Civil 3D si cum acesta poate fi valorificat in realizarea diverselor tipuri de lucrari. In acest webinar iti prezentam modul in care utilizam Subassembly Composer la realizarea lucrarilor de constructii hidrotehnice.

Video

Curs Autodesk Civil 3D

 

 Webinar: "Tips & Tricks in AutoCAD 2020"

Vineri, 22 Noiembrie 2019, ora 10:00 te invitam la webinarul cu titlul "Tips & Tricks in AutoCAD 2020".

In acest webinar vom prezenta cateva sfaturi utile in activitatea de zi cu zi a unui proiectant sau desenator in AutoCAD 2020, printre care crearea si vizualizarea unui tip de layer personalizat.

Video

Curs AutoCAD 3D

 

 Webinar: "Constructii Hidrotehnice in Civil 3D "

Joi, 31 Octombrie 2019, ora 10:00 te invitam la webinarul cu titlul "Constructii Hidrotehnice in Civil 3D".

Afla mai multe despre modulul Subassembly Composer din Civil 3D si cum acesta poate fi valorificat in realizarea diverselor tipuri de lucrari. In acest webinar iti prezentam modul in care utilizam Subassembly Composer la realizarea lucrarilor de constructii hidrotehnice.

Video

Fast Track Subassembly Composer

 

 Webinar: "Fluxul de lucru Revit – Advance Steel"

Marti, 29 Octombrie 2019, ora 10:00 te invitam la webinarul cu titlul "Fluxul de lucru Revit – Advance Steel".

Utilizatorii Autodesk detin Revit, ca instrument principal de lucru in modelarea BIM. Insa in cazul realizarii structurilor de rezistenta, proiectantul este nevoit sa furnizeze detalii de fabricatie pentru toate piesle metalice utilizate in proiect. Pentru a face acest lucru este necesara transferarea modelului din Revit in Advance Steel. Descoperiti in acest webinar fluxul de lucru pentru astfel de situatii.

Video

Instruire Advance Steel

 

BIM Ready European Tour 2019

Te invitam la cea de-a V-a editie locala a evenimentului BIM Ready European Tour care se va desfasura la Hotel Intercontinental Bucuresti, sala Rapsodia in data de 30 Octombrie 2019, incepand cu ora 9:00 AM.

Completeaza formularul de inregistrare si iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile. Multumim pentru intelegere!

Agenda Eveniment

Comunicat de Presa

 

 Webinar: "Transformarea industriei mecanice cu BIM. Productie pentru BIM."

Vineri, 25 Octombrie 2019, ora 10:00 te invitam la webinarul cu titlul "Transformarea industriei mecanice cu BIM. Productie pentru BIM."

Informatiile care provin din industrie ne confirma ca domeniile proiectarii si constructiei se schimba, iar productia nu face exceptie. Acest lucru se produce datorita dezvoltarii si adoptiei rapide a BIM, a livrarii proiectelor integrate si a globalizarii in zona de constructii. Iti prezentam cum se poate extinde valoarea produselor din zone de inginerie catre industria constructiilor, cum putem conecta Autodesk Inventor cu Revit.

Video

Instruire BIM

 

 Webinar: "BIM 360 Document Management"

Marti, 15 Octombrie 2019, ora 10:00 te invitam la webinarul cu titlul "BIM 360 Document Management".

De curand a fost publicata versiunea romana a standardului ISO 19650 ce descrie modul de organizare a informatiilor in format digital si procedurile de lucru din cadrul proiectelor BIM. O componenta importanta a acestor proiecte o constituie mediul comun de date (CDE). Propunerea Autodesk pentru aceasta componenta se numeste BIM360 Document Management. Te invitam sa descoperi ce poate face si cum te poate ajuta in proiectele tale BIM.

Video

Instruire BIM 360

 

 Webinar: "Pozitionarea unui proiect in coordonate locale in Civil 3D"

Vineri, 27 Septembrie 2019, ora 10:00 te invitam la webinarul cu titlul "Pozitionarea unui proiect in coordonate locale in Civil 3D".

In acest webinar iti prezentam posibilitatea de a exporta o parte dintr-o lucrare realizata in alt sistem de coordonate si modalitatea in care importam lucrarea respectiva in sistemul de coordonate local Stereo 70.

Video

Instruire Civil 3D

 

 Webinar: "Perfectionarea sistemelor in Revit MEP"

Vineri, 20 Septembrie 2019, ora 10:00 te invitam la webinarul cu titlul “Perfectionarea sistemelor in Revit MEP”.

De cate ori abordam un proiect MEP ne confruntam cu o diferenta semnificativa intre un proiect CAD si un proiect BIM. In BIM trebuie sa executam operatii si activitati care nu exista intr-un proiect 2D. Insa, dintotdeauna a existat o probabilitate mare ca sistemele de conducte sa se intersecteze si sa fie definite incorect. Instrumentele de creare a sistemelor din Revit MEP s-au utilizat dintotdeauna si continua sa fie imbunatatite.

Video

Instruire Revit MEP

 

 Webinarii MagiCAD 2020

Va invitam sa participati la webinariile de prezentare ale noilor functionalitati aduse de cea mai recenta versiune a aplicatiei MagiCAD 2020. Asistati gratuit la demonstratii tehnice live, sustinute in limba engleza de dezvoltatorul aplicatiei, compania finlandeza Progman Oy.

MagiCAD for Revit: New Features in version 2020 Main Release – Part 1 and Part 2

Webinarii inregistrate

 

 Webinar: "Definirea incarcarilor mobile in Robot Structural Analysis"

Marti, 30 Iulie 2019, ora 10:00 te invitam la webinarul cu titlul “Definirea incarcarilor mobile in Robot Structural Analysis”.

Multe dintre proiectele de hale sau structuri metalice industriale au ca cerinta proiectarea de echipamente de ridicare (poduri rulante, grinzi monorail). Te invitam sa descoperi cum poti sa modelezi aceste echipamente din punct de vedere al incarcarilor, utilizand optiunea de incarcari mobile din Robot Structural Analysis..

Video

Instruire Robot

 

 Webinar: "Modulul Geotehnic din Autodesk Civil 3D 2020"

Joi, 25 Iulie 2019, ora 10:00 te invitam la webinarul cu titlul “Modulul Geotehnic din Autodesk Civil 3D 2020”.

Toate lucrarile de infrastructura au la baza informatii extrase din forajele geotehnice. Nu crezi ca ar fi interesant si util ca aceste informatii sa se regaseasca si in modelul digital al terenului? Acest modul permite introducerea datelor de foraj geotehnic, generarea de suprafete pentru fiecare stratificatie in parte si afisarea foarajelor in profile longitudinale.

Video

Instruire Civil 3D

 

 Webinar: "Modelarea hidraulica a cursurilor de rauri in regim amenajat"

Vineri, 28 Iunie 2019, ora 10:00 te invitam la webinarul cu titlul “Modelarea hidraulica a cursurilor de rauri in regim amenajat”.

Acest webinar va ataca o tema putin documentata in ceea ce priveste BIM in Infrastructura si va descrie descrie modul in care se realizeaza calculul hidraulic al unui sector de rau in regim amenajat, cu ajutorul aplicatiei Autodesk Civil 3D.

Video

Instruire Civil 3D

 

 Webinar: "Imbunatatirea procesului de ofertare"

Marti, 25 Iunie 2019, ora 10:00 te invitam la webinarul cu titlul “Imbunatatirea procesului de ofertare”.

Procesul de ofertare este deosebit de complex si are implicatii economice asupra intregii activitati a ofertantului. Intrebarea este cum vom obtine mai rapid si mai precis sumele ofertate utilizand resursele curente, fara a fi nevoie să investim in personal suplimentar. Astfel, pe masura ce vom putea face mai multe oferte precise si intr-un timp mai scurt, vom putea utiliza capacitatea ramasa pentru a accelera cresterea profitului prin alte activitati.

Video

 

 Webinar: "Dezvoltarea capacitatii de inovare"

Marti, 18 Iunie 2019, ora 10:00 te invitam sa participi la webinarul cu titlul “Dezvoltarea capacitatii de inovare”.

Capacitatea de inovare este un concept important pentru orice organizatie sau companie, indiferent de dimensiune. Intrebarea este cum ne ajuta dezvoltarea capacitatii de inovare? Cum sa ne consolidam diferentierea competitiva? Indiferent in ce segmente de industrie activam, trebuie sa raspundem la cateva provocari cheie.

Video

Calendar Instruire

 

 Webinar: "Modelarea fundatiilor in Revit"

Miercuri, 12 Iunie 2019, ora 10:00 te invitam sa participi la webinarul cu titlul Modelarea fundatiilor in Revit”.

Fundatiile sunt elemente importante si nelipsite din orice proiect. Vom trece in revista modelarea principalelor tipuri de fundatii in Autodesk Revit incepand de la fundatii izolate, fundatii continue pentru pereti si stalpi, pana la fundatiile radier si pe piloti. Acesta va fi un material util atat pentru ingineri cat si pentru arhitecti.

Video

Instruire Revit

 

 "Built Environment facing climate change"

In perioada 26-29 Mai 2019 suntem prezenti la expozitia CLIMA2019 din cadrul celui de al 13-lea Congres International de instalatii si constructii sustenabile si te asteptam la standul B24, unde iti vom prezenta noutati despre tehnologiile software MagiCAD si AutodeskRevit si modul in care acestea sprijina specialistii proiectanti de instalatii sa capete un rol activ in digitalizarea industriei constructiilor! Congresul international CLIMA 2019 este organizat sub egida REHVA - Federatia Europeana a Asociatiilor Nationale din domeniul Instalatiilor de Incalzire, Ventilare si Aer Conditionat si este un eveniment de inalta tinuta tehnico-stiintifica, cel mai mare de acest fel gazduit de Romania pana in prezent.

Afla mai multe

Workshop: "Improved Project Execution with BIM 360”

Marti, 21 Mai 2019 te invitam la workshop-ul cu tema “Improved Project Execution with BIM 360” care va avea loc la Hotel Marshal Garden – Sala Panoramic 2 (etajul 5), cu incepere de la ora 10.00.

Daca activezi in domeniul mediului construit in calitate de proiectant, project manager ori constructor si esti responsabil de strategie, operare, coordonare, ofertare, vei fi, speram noi, interesat sa vezi exemple practice de utilizare a platformelor BIM 360 si Vault in diverse faze ale unui proiect. Iti vom explica beneficiile unui astfel de mod de comunicare, precum si pasii necesari pentru implementarea acestor platforme.

Afla mai multe

Webinar: Autodesk Civil 3D 2020: noutati, fluxuri de lucru automatizate cu Dynamo si noua editie locala a Civil 3D country kit”

Miercuri, 24 Aprilie 2019, ora 10:00 te invitam sa participi la webinarul cu titlul Autodesk Civil 3D 2020: noutati, fluxuri de lucru automatizate cu Dynamo si noua editie locala a Civil 3D country kit”.

Vom exemplifica modul in care Dynamo extinde functionalitatile aplicatiei Civil 3D si iti vom prezenta biblioteca extinsa de sectiuni tip disponbila acum in noul country kit romanesc, totul intr-o interfata optimizata.

Video

Instruire Civil 3D

 

 Webinar: What's new in Revit 2020

Marti, 16 Aprilie 2019, ora 10:00 te invitam sa participi la webinarul cu titlul “What's new in Revit 2020”.

Ca de obicei, anul nou vine in Aprilie la Autodesk cu Revit, versiunea 2020.
Si, pentru ca timpul este cea mai de pret resursa, te invitam la webinarul 3 in 1, unde vei afla noutatile din arhitectura, structuri si instalatii in maxim o ora.
Cate ore iti vor scuti de-a lungul anului aceste functionalitati ramane la aprecierea ta.

Participarea este gratuita! Nu uita sa te inregistrezi!

Video

Instruire Revit

 Webinar: Inventor 2020: performanta mai buna, interfata modernizata, comenzi si modulele dedicate unui flux de lucru profesionist

Joi, 11 Aprilie 2019, ora 10:00 te invitam sa participi la webinarul cu titlul Inventor 2020: performanta mai buna, interfata modernizata, comenzi si modulele dedicate unui flux de lucru profesionist”.

Clientii Inventor din intreaga lume continua sa ofere feedback si sa contribuie la performanta Inventor 2020. Aceasta versiune marcheaza o continua concentrare asupra imbunatatirii performantelor si fluxurilor de lucru. Inventor 2020 ofera, de asemenea, o interfata redesenata pentru o productivitate marita si un aspect modernizat.

Video

Instruire Inventor

 Webinar: Verificarea modelelor in Revit

Joi, 4 Aprilie 2019, ora 10:00 te invitam sa participi la webinarul cu titlul Verificarea modelelor in Revit”.

Pentru a beneficia de avantajele BIM, primul element necesar este un model cat mai corect posibil. Verificarea acestora, atunci cand ele avanseaza, devine un job full time. In acest webinar incercam sa gasim solutii, atat direct in Revit, cat si cu Revit Model Checker, pentru a ne asigura ca nimic nu “scapa” neverificat si in neconcordanta cu BIM Execution Plan.

Video

Instruire Revit

 Webinar: “Pregatirea modelelor digitale pentru executie

Joi, 28 Martie 2019, ora 10:00 te invitam sa participi la webinarul cu titlul “Pregatirea modelelor digitale pentru executie”.

Hai sa descoperim impreuna cum putem pregati modelul in Revit, astfel incat sa poata fi utilizat pentru managementul executiei in santier, cu ajutorul Navisworks.

Participarea este gratuita! Nu uita sa te inregistrezi!

Video

Instruire Revit

 “Better business results with BIM for Infrastructure

Miercuri, 20 Martie 2019, ora 09:00 a avut loc seminarul cu titlul Better business results with BIM for Infrastructure”

Proprietarii de infrastructura si firmele de consultanta in inginerie isi doresc din ce in ce mai mult fluxuri de lucru digitale complete. Tehnologiile de modelare evolueaza rapid, poti vizita si edita modelul de oriunde, oricand, in cloud, direct in telefon sau tableta. Tu esti pregatit sa iei parte la REVOLUTIA BIM?

Agenda

Despre seminar

 Webinar: “Clasificarea, automatizarea si integrarea datelor despre produse”

Marti, 5 Martie 2019, ora 10:00 te invitam sa participi la webinarul cu titlul “Clasificarea, automatizarea si integrarea datelor despre produse”.

Doresti sa afli ce este si ce poate face Vault Data Standard? Stii cand si in ce scop sa-l utilizezi?
Data Standard este o functie de control al datelor pentru clientul Vault, Vault Office, Inventor si AutoCAD, care te ajuta sa introduci informatii intr-un format standardizat pentru fisierele noi sau existente. Poti sa standardizezi sabloanele, locatia fisierelor, proprietatile obligatorii necesare la momentul crearii lor si poti accesa schemele de numerotare ale acestora.

Video

Instruire Vault

 Webinar: “Revit – Robot: De la model la calcul si inapoi”

Joi, 21 Februarie 2019, ora 10:00 te invitam sa participi la webinarul cu titlul “Revit – Robot: De la model la calcul si inapoi”.

In contextul cererilor tot mai mari de livrare a proiectelor in format BIM, utilizarea Autodesk Revit in proiectare a devenit tot mai necesara si utila. In afara de noua cerinta de pe piata de livrare a unui proiect BIM, inginerii structuristi trebuie sa rezolve si partea de calcul si dimensionare a structurii. Vestea buna este ca structura modelata in Revit poate fi trimisa spre calcul in Robot fara a mai fi necesara o remodelare a acesteia in programul de calcul. In programul Autodesk Revit putem gestiona atat modelul fizic al cladirii (cofrajul) cat si modelul matematic necesar in calcul (modelul analitic). In acest webinar vei descoperi care este fluxul de lucru recomandat in aceasta situatie.

Video

Instruire Revit

 Webinar: “AutoCAD Plant 3D Tips & Tricks”

Joi, 31 Ianuarie 2019, ora 10:30 te invitam sa participi la webinarul cu titlul “AutoCAD Plant 3D Tips & Tricks”.

AutoCAD Plant 3D: trucuri pentru a ruta trasee complexe de conducte, moduri mai eficiente de a crea structura pentru platforme, amplasare suporti pentru conducte si creare de echipamente utilizand Inventor.

Participarea este gratuita!

Video

Instruire AutoCAD Plant 3D

 Webinar: “Cum sa abordezi calculul FEA cu ajutorul Nastran In-CAD”

Joi, 17 Ianuarie 2019, ora 10:00, te invitam sa participi la webinarul cu titlul: "Cum sa abordezi calculul FEA cu ajutorul Nastran In-CAD"

In acest webinar iti prezentam care sunt problemele si modul de abordare din calculul FEA, ce inseamna analiza liniara si cum interpretam rezultatele, exemple. Produsul Nastran In-CAD este disponibil numai in colectia Product Design & Manufacturing Collection.

Video

Product Design & Manufacturing Collection

 Workshop: “MagiCAD for Revit - key functionalities that make a difference”

Te invitam sa iei parte la workshop-ul “MagiCAD for Revit - key functionalities that make a difference” ce va avea loc in data de 30 Ianuarie 2019, incepand cu ora 09:30, in sediul nostru din Str. Remus Nr. 12, Sector 3, Bucuresti.

In acest workshop dedicat inginerilor proiectanti de instalatii, iti vom prezenta in principal MagiCAD Connect, tool-uri de rezolvare de coliziuni, creare automata de legende, de conectare automata, de creare de planse cat si modalitati de calcule in instalatii electrice direct in Revit, tipuri de dimensionari disponibile, MagiCAD Schematics (cu conectare directa la model) si Clash Detection in timp real.

Formular de Feedback

Instruire MagiCAD

 Webinar: “Autodesk Inventor Infrastructure Parts Editor pentru  Infraworks si Civil 3D”

Marti, 18 Decembrie 2018, ora 10:00, te invitam sa participi la webinarul nostru. Iti prezentam Autodesk Inventor Infrastructure Parts Editor pentru Infraworks si Civil 3D si cum poate fi folosit pentru a genera modelele de infrastructura. Afla cum sa utilizezi componentele existente pentru a crea biblioteca de continut personalizat, cum sa iti modelezi propriul continut parametrizat pentru a construi un model de infrastructura personalizat si cum sa utilizezi Inventor si Inventor Infrastructure Part Shape Utilities pentru a extinde biblioteca cu modele parametrice personalizate.

Video

Calendar de Instruire

 Webinar: “Modelarea si reprezentarea armaturilor pe planse in Revit”

Miercuri, 12 Decembrie 2018, ora 10:00 AM, te invitam sa participi la webinarul cu titlul “Modelarea si reprezentarea armaturilor pe planse in Revit".

Detalierea structurilor de rezistenta din beton armat in programul Revit, necesita uneori si utilizarea unor aplicatii de tip add-on, care vin sa completeze functionalitatile standard si ne permit reprezentarea pe planse a detaliilor de armare. In acest webinar vom descoperi cum ne ajuta aplicatia SOFiSTiK Reinforcement Detailing, astfel incat sa putem utiliza Revit atat la modelarea armaturilor cat si la reprezentarea acestora in desenele de executie.

Video

Instruire Revit

 Workshop: “From Point Cloud to BIM Models”

Miercuri, 31 Octombrie 2018, te invitam sa iei parte la workshop-ul “From Point Cloud to BIM Models” organizat in sediul nostru din Bucuresti, Strada Remus Nr.12, incepand cu ora 13:00. Prezentarile vor fi sustinute de catre Pius Winteler - 3D Sales Engineer - FARO Swiss Holding GmbH. Participarea este gratuita!

In cadrul acestui workshop veti afla mai multe despre: Digital Twins – how to bring Reality in the digital World, Reality Modelling – how to work with Pointclouds in AutoCAD in 2D and 3D si Reality BIM – how to adjust BIM Models with Pointclouds.

Agenda Workshop

Despre FARO

 Webinar: “Modelarea unui tunel in Civil 3D”

Marti, 27 Noiembrie 2018, ora 10:00 AM, te invitam sa participi la webinarul cu titlul “Modelarea unui tunel in Civil 3D".  Participarea este gratuita, iar prezentarea va fi sustinuta in limba romana.

Tunelul este un tip de structura foarte utilizat atat in proiectele de drumuri cat si in cele de cai ferate si metrou. Pentru modelare vom utiliza subansamble personalizate, iar pentru vizualizare si prezentare vom utiliza Civil 3D si Infraworks.

Video

Instruire Civil 3D

 Webinar: “Autodesk Fusion 360 - platforma unica pentru concept, inginerie si productie”

Joi, 6 Decembrie 2018, ora 10:00 AM, te invitam sa participi la webinarul cu titlul “Autodesk Fusion 360 - platforma unica pentru concept, inginerie si productie".

Cu Fusion 360 beneficiezi de o platforma de proiectare industriala, mecanica, de simulare, colaborare si CAM intr-un produs usor de folosit, integrat in cloud. O abordare CAD diferita: metodologii (Top-Down, Skeleton, Multi-body), tehnici de asamblare, exemplu de flux de lucru Mesh si Part.

Video

Despre Fusion 360

 Webinar: Proiectare pentru fabricatia aditiva

Marti, 23 Octombrie 2018, ora 10:00, te invitam sa participi la webinarul cu titlul: "Proiectare pentru fabricatia aditiva". Participarea este gratuita!

Astazi putem utiliza o abordare noua a proiectarii si productiei cu ajutorul tehnologiilor Generative Design. Aceste tehnologii creaza geometrie care poate fi fabricata cu aceste metode noi, printre care: proiectare generativa - cu variante multiple de design, lattice - cu structuri interne neuniforme care sa reduca masa piesei si optimizarea topologiei - cu eliminarea masei in zonele care nu preiau eforturi semnificative

Video

Calendar Instruire

 „BIM as a Business: First Manage, Then Deploy”

Te invitam la cea de-a patra editie locala a evenimentului BIM European Tour care se va desfasura la Athenee Palace Hilton in data de 17 Octombrie 2018, eveniment in care vom dezbate de ce este atat de important sa ai o buna strategie daca iti doresti o implementare BIM de succes.

Vino sa afli de la producatorii de tehnologie cum contribuie aceasta la digitalizarea industriei constructiilor si sa vezi studii de caz concrete prezentate de BIM managerii “in exercitiu”!

Descarca agenda

Detalii eveniment

 

Webinar: Comunicarea intre producatori si constructori, intre cladiri si echipamente, intre Inventor si Revit

Joi, 11 Octombrie 2018, ora 10:00, te invitam sa participati la webinarul cu titlul: "Comunicarea intre producatori si constructori, intre cladiri si echipamente, intre Inventor si Revit". Producatorii de echipamente pentru industria de construcții pot partaja inteligent informatiile BIM in scopul obtinerii unei diferențieri fata de competitie. Ce putem obtine “out-of-the-box” si ce putem concepe “out-of-the-box”. Exemplu de flux de lucru automatizat intre iLogic si Dynamo.

Video

Instruire Inventor

 

 

Webinar: Definirea incarcarilor din vant si zapada in Robot Structural Analysis Professional

Joi, 4 Octombrie 2018, ora 10:00, va invitam sa participati la webinarul cu titlul: "Definirea incarcarilor din vant si zapada in Robot Structural Analysis Professional". In acest webinar vom descoperi impreuna cum putem defini incarcarile din vant si zapada in aplicatia Robot Structural Analysis Professional. Vom trece in revista ce unelte automate de generare sunt disponibile in aplicatia Robot, dar si cum putem defini manual aceste incarcari.

Video

Instruire Robot

 

 

Webinar: Industry 4.0. “Big Picture” in comunicarea intre BIM si Factory Utilities

Joi, 27 Septembrie 2018, ora 10:00, va invitam sa participati la webinarul cu titlul: "Industry 4.0. “Big Picture” in comunicarea intre BIM si Factory Utilities". Conformitatea BIM si Industry 4.0 au un impact semnificativ asupra modalitatilor moderne de planificare a productiei. Process Analysis defineste modelul procesului si permite documentarea lui. Un singur model digital al fabricii ne ofera o imagine de ansamblu a stadiului proiectului. Scanarea laser permite adaugarea informatiilor existente.

Video

Calendar Instruire

 

 

Webinar Autodesk: "Cum sa proiectezi sisteme electrice in Revit"

Marti, 25 Septembrie 2018, ora 10:00, Autodesk va invita sa participati la webinarul cu titlul: "Cum sa proiectezi sisteme electrice in Revit" pentru a afla cum puteti lucra cu circuite electrice in Revit, cum sa conectati corpuri de iluminat, panouri electrice, prize si comutatoare, cum sa le echilibrati si, in final, cum sa le programati efectiv. De asemenea, veti obtine informatii cu privire la modalitatea de proiectare a conductelor electrice si cablurilor de alimentare.

Video

Instruire Revit

 

 

Webinar: Modelare hidraulica a cursurilor de rau folosind modulul River inclus in Civil 3D

Marti, 18 Septembrie 2018, ora 10:00, va invitam sa participati la webinarul cu titlul: "Modelare hidraulica a cursurilor de rau folosind modulul River inclus in Civil 3D". In acest webinar va prezentam fluxul de lucru necesar modelarii hidraulice a unui curs de rau in regim natural cu ajutorul modulului River din Civil 3D. Vom exporta rezultatul obtinut in aplicatia Hec-RAS.

Participarea este gratuita!

Video

Instruire AutoCAD Civil 3D

 

 

Echipa EFdeN

Casa solara EFdeN a fost inaugurata

Casa solara EFdeN Signature, proiectata BIM cu sprijinul Man and Machine Romania si executata de echipa EFdeN, a fost inaugurata ieri, 25 iulie 2018, in incinta complexului comercial Baneasa Shopping City Bucuresti, unde va ramane deschisa pentru vizitare pana la inceputul lunii septembrie, cand va fi dezasamblata si transportata in Dubai. Acolo va reprezenta Romania la cea mai importanta competitie internationala de locuinte solare - Solar Decathlon, alaturi de alte 18 echipe din 13 tari si 4 continente.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta Presedintelui Romaniei, Dl. Klaus Iohannis, a Adjunctului Sefului Misiunii Diplomatice SUA la Bucuresti, Dl. David Schlaefer, a reprezentantilor companiilor private si ai mediului academic, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti - UTCB si Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu.

Citeste

 

MagiCAD 2019 pentru Revit si AutoCAD

Webinarii MagiCAD 2019

Va invitam sa participati la webinariile de prezentare ale noilor functionalitati aduse de cea mai recenta versiune a aplicatiei MagiCAD 2019. Asistati gratuit la demonstratii tehnice live, sustinute in limba engleza de dezvoltatorul aplicatiei, compania finlandeza Progman Oy.

25 iulie 2018, 11:30 AM GMTMagiCAD for Revit – Electrical – Connecting Spaces to Panelboards

Inregistrare

15 august 2018, 11:30 AM GMTMagiCAD for Revit – New Feature – Real Time Clash Detection

Inregistrare

4 septembrie 2018, 11:30 AM GMTMagiCAD for Revit – master MagiCAD project file set up

Inregistrare

 

Autodesk Vehicle Tracking - o unealta excelenta nu numai pentru analiza traseului parcurs

Autodesk Vehicle Tracking - o unealta excelenta nu numai pentru analiza traseului parcurs

Vineri, 25 Mai 2018, va invitam la prezentarea online gazduita de specialistul Autodesk, Tomas Lendvorsky - Senior Tech. Sales Specialist - AEC

Va invitam sa participati la acest webinar pentru a afla care sunt beneficiile pe care vi le poate oferi solutia Autodesk Vehicle Tracking si cum se incadreaza acesta in colectia de solutii software Autodesk Architecture, Engineering and Construction Collection.

Autodesk Vehicle Tracking este un instrument foarte necesar si usor de utilizat la crearea analizei traseului parcurs si poate fi folosit din primul moment. Cu toate acestea, fiecare tip de software are locurile sale ascunse ce necesita sa fie descoperite.

Inregistrare

Advance Steel

Noutati in Colectia AEC 2019 pentru proiectarea structurala

Luni, 21 Mai 2018, va invitam sa participati gratuit la webinarul nostru, in care va vom prezenta noutatile versiunii 2019 ale Colectiei Architecture Engineering & Construction pentru proiectarea structurala.

Versiunile 2019 ale aplicatiilor pentru ingineria structurala aduc optiuni noi si imbunatatiri ale fluxurilor de lucru. Descoperiti cele mai interesante functionalitati aduse de Revit 2019 si Advance Steel 2019 care va ajuta sa faceti fata provocarilor din acest domeniu din ce in ce mai competitiv si solicitant. Acum Revit si Advance Steel conlucreaza mult mai bine, avand mai multe instrumente de modelare comune.

Video

Eveniment lansare santier EFdeN

EFdeN a inceput ansamblarea prototipului casei solare Signature

Serviciile noastre de instruire BIM Ready sunt un real sprijin pentru inginerii si arhitectii care au nevoie sa proiecteze impreuna in timp real pe acelasi model 3D in Revit.

Colegul nostru Bogdan Matei, BIM Application Engineer, a fost alaturi de EFdeN la evenimentul care a marcat inceputul asamblarii proiectului EFdeN Signature, urmatorul prototip de casa solara cu care vor reprezenta Romania la cea mai mare competitie de arhitectura si tehnologii integrate Solar Decathlon Middle East 2018 in Dubai. Evenimentul a avut loc pe data de 15 mai la Baneasa Shopping City, locul care gazduieste casa pana cand aceasta va fi dezasamblata si transportata pe uscat si pe apa pana in Dubai.

Le uram mult succes tinerilor din echipa EfdeN!

Poze de la eveniment

Man and Machine Romania premiata la EURO-Constructii 2018

Marti, 15 mai 2018, colegul nostru, Cornel Niculae, a primit cu mandrie premiul acordat companiei Man and Machine Romania in cadrul Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii (editia a saptea) la categoria “Inovatie si Tehnologie".

Man and Machine Romania primeste recunoastere publica pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul constructiilor sustenabile si contributia deosebita adusa la dezvoltarea pietei de constructii si instalatii din Romania.

Citeste

Conferinta AICPS

Man and Machine participa la Conferinta Nationala AICPS

Evenimentul va avea loc in perioada 14-15 mai 2018 la Grand Hotel Italia Cluj-Napoca.

Va invitam la standul nostru pentru a discuta despre avantajele implementarii modului de lucru BIM in activitatea de proiectare structurala.

Solutiile de lucru BIM propuse de Man and Machine acopera toate aspectele de proiectare incepand cu partea de calcul, continuand cu modelarea 3D a structurii in mediu BIM si pana la obtinerea detaliilor de executie pentru beton armat si a detaliilor de fabricatie pentru structuri metalice.

Detalii

Noutati in Colectia Product Design & Manufacturing 2019

Luni, 14 Mai 2018, va invitam sa participati gratuit la webinarul nostru, in care va vom prezenta noutatile versiunii 2019 ale Colectiei Product Design & Manufacturing.

Actualizari continue. Acces simplificat. Conectare si colaborare. Flexibilitate. Pe scurt: cel mai complet pachet CAD pentru inginerul de astazi.

Video

What's new Revit  2019 - Architecture

Miercuri, 9 Mai 2018, va invitam sa participati gratuit la webinarul nostru, in care va vom prezenta noutatile versiunii 2019 in Revit - arhitectura.

Versiunea 2019 aduce, in primul rand, cateva optiuni solicitate intens de catre utilizatorii de Revit.

Mergand pe principiul Design, Optimize, Connect, in acest an workflow-urile sunt mai bine definite interdisciplinar si permit o mai buna colaborare in proiecte de dimensiuni mari.

Video

Modelul 3D al fabricii - Reducerea modificarilor costisitoare si a intarzierilor de livrare

Modelul 3D al fabricii - Reducerea modificarilor costisitoare si a intarzierilor de livrare

Marti, 24 Aprilie 2018, ora 10:00, va invitam la prezentarea online gazduita de specialistul Autodesk, Kamil Cejpek, Solutions Engineer - Manufacturing EMEA Technical Specialist.

Va invitam sa participati la acest webinar pentru a afla cum beneficiaza furnizorii de tehnologie de functionalitatile solutiei Autodesk, acestia avand posibilitatea de a crea si evalua un model 3D detaliat pentru a identifica potentialele riscuri si de a le elimina. Astfel, proiectele sunt la nivelul de calitate dorit, se incadreaza in buget si sunt finalizate la timp.

Detalii si Inregistrare

MagICAD 2018 UR-3

Noutati in MagiCAD 2018 UR-3 pentru AutoCAD si Revit

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 10:00, va invitam sa participati online, la webinarul MagiCAD.

Webinarul isi propune sa prezinte noile functionalitati aduse de versiunea 2018 UR-3 a aplicatiilor MagiCAD pentru AutoCAD si MagiCAD pentru Revit, solutii specializate pentru proiectarea si calculul instalatiilor HVAC, electrice, sanitare si de stingere a incendiilor.

Video

De la CAD 2D la BIM

Cum sa treci de la CAD 2D la adevaratul BIM

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 10:00, va invitam la prezentarea online gazduita de specialistul Autodesk, Andrzej Samsonowicz, Technical Sales Specialist AEC.

Participati la acest webinar pentru a afla cum puteti crea un model BIM in Revit importand diferite formate de fisiere.

Video

AutoCAD 2019

Noutati in AutoCAD 2019

Luni, 16 Aprilie 2018, ora 10:00, va invitam sa participati online, la webinarul nostru dedicat noutatilor aduse de AutoCAD, versiunea 2019.

Noul AutoCAD 2019 include acum o serie de functionalitati specializate pentru arhitectura, proiectare mecanica, proiectare electrica, Map 3D, MEP, Plant 3D si Raster Design. Descoperiti care sunt seturile de instrumente puse la dispozitia dumneavoastra de noul AutoCAD.

Video

Colaborarea in Infrastructura

Colaborarea in proiectele de Infrastructura

Joi, 22 Martie 2018, ora 10:00, va invitam la prezentarea online gazduita de specialistul Autodesk, Tomas Lendvorsky.

Va invitam sa participati la acest webinar pentru a afla cum puteti agrega cu usurinta surse de date intr-un singur model 3D omogen, model ce poate fi utilizat pentru colaborare si coordonarea si vizualizarea proiectului in diferite stadii de lucru ale acestuia.

Video

Revit si Dynamo in faza de concept

Miercuri, 21 Martie 2018, ora 10:00, va invitam la webinarul cu titlul "Revit si Dynamo in faza de concept".

Faza de concept pentru o cladire suporta cele mai multe iteratii.
Revit are uneltele necesare pentru a face fata acestor modificari si pentru a asigura un inceput bun al proiectului.
Cand intra si Dynamo in ecuatie, conceptul va deveni partea preferata a proiectarii.

Video

Reabilitare drumuri - mai rapid si mai usor ca niciodata

Joi, 15 Martie 2018, ora 10:00, va invitam la prezentarea online gazduita de specialistul Autodesk, Tomas Lendvorsky.

Va invitam sa participati la acest webinar pentru a vedea cum puteti lucra cu date cadastrale clasice, precum si cu nori de puncte. Noua functionalitate de raportare ajuta la identificarea locului in care proiectul nu indeplineste criteriile de proiectare definite si utilizatorul poate reactiona imediat.

Video

Geometrizarea intersectiilor cu AutoCAD Civil 3D

Marti, 13 Martie 2018, ora 10:00, va invitam la webinarul cu titlul "Geometrizarea intersectiilor cu AutoCAD Civil 3D".

Webinarul va prezenta fluxuri corecte de lucru atat pentru crearea intersectiilor de drumuri in AutoCAD Civil 3D utilizand subansambluri personalizate (parti carosabile cu trotuare, piste pentru biciclisti, spatii verzi etc), cat si pentru geometrizarea coridoarelor.

Video

Cursuri AutoCAD Civil 3D

Beneficiile aduse de Navisworks in managementul lucrarilor de constructii

Miercuri, 28 Februarie 2018, ora 10:00, va invitam sa descoperiti Navisworks. Aplicatia Autodesk Navisworks permite specialistilor arhitecti, instalatori si structuristi sa analizeze holistic modelul 3D al unui proiect de constructii si sa transfere informatii catre investitori/beneficiari pentru a avea un control mai bun asupra rezultatelor finale ale investitiei.

Video

Instruire Navisworks

Autodesk Nastran - proiectare generativa prin optimizarea topologiei

Joi, 1 Martie 2018, ora 10:00, va invitam sa aflati mai multe despre Autodesk Nastran. Optimizarea topologiei utilizand Autodesk Nastran in Inventor si Fusion360 demonstreaza caracteristicile avansate care le sunt oferite proiectantilor pentru a crea modele noi sau a le modifica pe cele existente, cu scopul micsorarii masei si conservarii sau maririi rezistentei lor.

Video

MagiCAD la lucru! Inscrieti-va pentru un webinar live!

MagiCAD la lucru! Inscrieti-va pentru un webinar live!

Man and Machine Romania, unic furnizor de servicii de licentiere, instruire, suport si consultanta in Romania pentru solutiile MagiCAD, are placerea sa va invite la webinariile gazduite de dezvoltatorul acestora, compania finlandeza Progman Oy. Webinariile introduc modulele MagiCAD prin demonstratii tehnice live a celor mai importante functionalitati, sunt gratuite si sunt sustinute in Limba Engleza.

Tips&Tricks MagiCAD

Cursuri MagiCAD

Webinar: Planificarea, proiectarea detaliata si etapizarea lucrarilor in Infrastructura

Marti, 30 Ianuarie 2018, ora 10:00, va invitam sa descoperiti cum sa planificati, sa proiectati detaliat si sa etapizati lucrarile in Infrastructura cu solutiile dedicate Autodesk: Civil 3D, Infraworks si Navisworks.

Video

Curs Infraworks+Vehicle Tracking

Webinar: Explorarea fluxului de lucru specific Fusion 360

Joi, 14 Decembrie 2017, ora 10:00, va prezentam solutia Autodesk Fusion 360, aplicatie dedicata CAD 3D, CAM si CAE. Dezvoltarea de produse a evoluat. Aplicatiile utilizate trebuie sa urmeze aceeasi (r)evolutie: Fusion 360!

Video

Solutii Inginerie Mecanica

Webinar Autodesk: Top 5 motive pentru a face upgrade de la AutoCAD LT la AutoCAD

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 14:00, Autodesk va prezinta cele mai bune 5 considerente pentru care trecerea de la AutoCAD LT la AutoCAD va va imbunatati procesul de lucru in proiectare.

Cursuri AutoCAD

Webinar Autodesk: Ce solutie Autodesk se potriveste domeniului dumneavoastra de proiectare?

Marti, 5 Decembrie 2017, ora 17:30, Autodesk va juta sa intelegeti care este cea mai potrivita solutie software pentru domeniul si fluxul dumneavoastra de lucru in proiectare.

Consultanta

Webinar Autodesk: Avanseaza de la 2D la BIM pentru Infrastructura

Participati in 5 Decembrie, ora 10:00 AM la acest webinar pentru a obtine informatii cu privire la fluxul de lucru din cadrul proiectelor de infrastructura si modul in care aplicatiile Autodesk te pot ajuta in dezvoltarea acestora!

Servicii pentru infrastructura si GIS

Webinar: Mai mult prin colectia Autodesk Product Design & Manufacturing

Va invitam sa conectati aplicatiile specializate CAD, CAE si CAM pentru a crea o definitie completa a produsului. Webinar gratuit ce va avea loc Marti, 21 Noimebrie 2017, la ora 10:00!

Video

Webinar: Extindeti capacitatea de colaborare a echipelor de proiectare si executie, cu ajutorul instrumentelor BIM 360

BIM 360 contine instrumente pentru managementul documentelor, comunicare si colaborare intre specialitati astfel incat sa se reduca la minim eventualele probleme si neconcordante ce cauzeaza mari pierderi de timp si bani.

Video

Instruire BIM

Webinar: Imbunatatirea planificarii folosind integrarea Navisworks cu softurile de Project Management

Luni, 23 Octombrie, ora 10:00, va vom arata cum puteti sa creati simulari 5D ale proiectelor de constructii astfel incat sa aveti o planificare mai precisa, cum sa diminuati riscurile si sa va incadrati in timp si buget.

Video

Instruire Navisworks

Webinar: BIM in industria mecanica, lucrul colaborativ intre modelele din Inventor, Plant 3D si Revit

Joi, 19 Octombrie 2017 va invitam sa descoperiti modalitati eficiente prin care producatorii de echipamente pot colabora in cadrul fluxului de lucru BIM, intre modelele din Inventor, Revit, Plant 3D.

Video

Calendar de Instruire

Webinar: Analiza apelor pluviale si reziduale in timpul planificarii si proiectarii cu Autodesk Storm and Sanitary Analysis

Aflati cum puteti simplifica procesul de proiectare al sistemelor de drenaj, canalelor de scurgere si al retelelor de canalizare cu ajutorul aplicatiei Autodesk Storm and Sanitary Analysis, si cum puteti integra analiza apelor pluviale si reziduale in timpul planificarii si proiectarii.

Video

Webinar: Autodesk Revit LT, primul pas de la proiectarea 2D la BIM

Descoperiti prin intermediul acestui webinar programul Revit LT. Acesta este instrumentul ideal pentru arhitecti si permite parcurgerea primului pas de la modul de lucru 2D spre noile tendinte de lucru BIM fara costuri suplimentare semnificative. Astfel arhitectii pot da frau liber imaginatiei si prezenta clientilor modele de foarte buna calitate prin intermediul vizualizarilor 3D si a documentatiilor complete si exacte.

Video

 

Webinar: Robot Structural Analysis Professional - Proiectarea structurii metalice a unei hale

Aflati cum puteti proiecta structura metalica a unei hale folosind aplicatia Autodesk Robot Structural Analysis Professional.

Video

Instruire Robot Structural Analysis


Fluxuri avansate BIM pentru proiectantii de retele de alimentare cu apa si canalizare avand ca suport tehnologii Autodesk si Urbano

Fiti alaturi de noi la evenimentul nostru din data de 29 Iunie 2017 ce va avea loc la Hotel Continental, incepand cu ora 09:30. Vom discuta despre fluxurile BIM avansate in proiectarea de retele de alimentare cu apa si canalizare cu tehnologii Urbano, AutoCAD Civil 3D, Autodesk Infraworks 360, Autodesk Navisworks si BIM 360.

Comunicat de presa


BIM Ready European Tour 2017: BIM, cartea de identitate a cladirii

Fiti la curent cu ultimele informatii si date din industrie ce demonstreaza beneficiile utilizarii BIM de-a lungul ciclului de viata al cladirilor. Va invitam la evenimentul nostru din data de 19 mai, in Sala Regina Maria al Hotelului Athenee Palace Hilton, intre orele 09:30 - 14:40, pentru a avea oportunitatea de a discuta direct cu producatori de tehnologii utilizate in domeniul BIM si cu experti practicanti  din industrie pentru a afla parerea lor despre viitorul BIM in Romania.

Afla mai multe

Comunicat de presa

Operarea, optimizarea si intretinerea retelelor de utilitati

Man and Machine si Netgas Research & Development colaboreaza in realizarea de solutii integrate sinergic in activitatea zilnica a clientilor din utilitati care sa le dea posibilitatea sa gestioneze optim aceasta situatie de fapt si sa isi atinga obiectivele economice. Va invitam la evenimentul nostru din data de 31 ianuarie, in Salonul C al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, intre orele 09:30 - 14:30, pentru a afla mai mult despre aceste solutii.

Afla mai multe

Comunicat de presa

BIM Ready European Tour 2016

Man and Machine Romania are placerea sa va invite la "BIM Ready European Tour 2016", o initiativa a grupului Mensch und Maschine. Evenimentul va avea loc la Bucuresti, in sala "Le Diplomate Ballroom" a hotelului Athenee Palace Hilton, orele 09:30-14:40. In acest eveniment veti avea oportunitatea de a discuta direct cu producatori de tehnologii utilizate in domeniul BIM precum Autodesk, Faro 3D, Solibri pentru a afla  parerea lor despre viitorul adoptiei BIM in Romania.

Afla mai multe

Comunicat de presa

BIM for Infrastructure

Va invitam sa exploram impreuna scenarii de aplicabilitate a conceptului BIM in infrastructura, pentru a intelege de ce echipele de proiect recunosc la nivel global beneficiile modelarii 3D si cum  economisesc timp si bani participantii la proiect adoptand metodologia BIM de-a lungul tuturor fazelor acestuia. Seminarul “BIM for Infrastructure” are loc la data de 23 Noiembrie 2016, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel – Sala Brasov, intre orele 09:00 – 14:40.

Afla mai multe

Comunicat de presa

BIM Ready European Tour 2016, Summer Edition

Man and Machine Romania, in parteneriat cu Autodesk, are placerea sa va invite la evenimentul "BIM Ready?", Bucuresti, 15 iunie 2016, Hotel InterContinental.
Vom prezenta tehnologii si metode pe care toate partile implicate in ciclul de viata al unei constructii le pot pune in aplicare pentru un proces de proiectare, executie si exploatare eficient.

Afla mai multe

Comunicat de presa