evenimente slider

Evenimente

Colaborarea in Infrastructura

Colaborarea in proiectele de Infrastructura

Joi, 22 Martie 2018, ora 10:00, va invitam la prezentarea online gazduita de specialistul Autodesk, Tomas Lendvorsky.

Va invitam sa participati la acest webinar pentru a afla cum puteti agrega cu usurinta surse de date intr-un singur model 3D omogen, model ce poate fi utilizat pentru colaborare si coordonarea si vizualizarea proiectului in diferite stadii de lucru ale acestuia.

Detalii si Inregistrare

Revit si Dynamo in faza de concept

Miercuri, 21 Martie 2018, ora 10:00, va invitam la webinarul cu titlul "Revit si Dynamo in faza de concept".

Faza de concept pentru o cladire suporta cele mai multe iteratii.
Revit are uneltele necesare pentru a face fata acestor modificari si pentru a asigura un inceput bun al proiectului.
Cand intra si Dynamo in ecuatie, conceptul va deveni partea preferata a proiectarii.

Video

Reabilitare drumuri - mai rapid si mai usor ca niciodata

Joi, 15 Martie 2018, ora 10:00, va invitam la prezentarea online gazduita de specialistul Autodesk, Tomas Lendvorsky.

Va invitam sa participati la acest webinar pentru a vedea cum puteti lucra cu date cadastrale clasice, precum si cu nori de puncte. Noua functionalitate de raportare ajuta la identificarea locului in care proiectul nu indeplineste criteriile de proiectare definite si utilizatorul poate reactiona imediat.

Video

Geometrizarea intersectiilor cu AutoCAD Civil 3D

Marti, 13 Martie 2018, ora 10:00, va invitam la webinarul cu titlul "Geometrizarea intersectiilor cu AutoCAD Civil 3D".

Webinarul va prezenta fluxuri corecte de lucru atat pentru crearea intersectiilor de drumuri in AutoCAD Civil 3D utilizand subansambluri personalizate (parti carosabile cu trotuare, piste pentru biciclisti, spatii verzi etc), cat si pentru geometrizarea coridoarelor.

Video

Cursuri AutoCAD Civil 3D

Autodesk Nastran - proiectare generativa prin optimizarea topologiei

Joi, 1 Martie 2018, ora 10:00, va invitam sa aflati mai multe despre Autodesk Nastran. Optimizarea topologiei utilizand Autodesk Nastran in Inventor si Fusion360 demonstreaza caracteristicile avansate care le sunt oferite proiectantilor pentru a crea modele noi sau a le modifica pe cele existente, cu scopul micsorarii masei si conservarii sau maririi rezistentei lor.

Video

Oferta Promotionala

Beneficiile aduse de Navisworks in managementul lucrarilor de constructii

Miercuri, 28 Februarie 2018, ora 10:00, va invitam sa descoperiti Navisworks. Aplicatia Autodesk Navisworks permite specialistilor arhitecti, instalatori si structuristi sa analizeze holistic modelul 3D al unui proiect de constructii si sa transfere informatii catre investitori/beneficiari pentru a avea un control mai bun asupra rezultatelor finale ale investitiei.

Video

Instruire Navisworks

MagiCAD la lucru! Inscrieti-va pentru un webinar live!

MagiCAD la lucru! Inscrieti-va pentru un webinar live!

Man and Machine Romania, unic furnizor de servicii de licentiere, instruire, suport si consultanta in Romania pentru solutiile MagiCAD, are placerea sa va invite la webinariile gazduite de dezvoltatorul acestora, compania finlandeza Progman Oy. Webinariile introduc modulele MagiCAD prin demonstratii tehnice live a celor mai importante functionalitati, sunt gratuite si sunt sustinute in Limba Engleza.

Inregistrare

Cursuri MagiCAD

Webinar: Planificarea, proiectarea detaliata si etapizarea lucrarilor in Infrastructura

Marti, 30 Ianuarie 2018, ora 10:00, va invitam sa descoperiti cum sa planificati, sa proiectati detaliat si sa etapizati lucrarile in Infrastructura cu solutiile dedicate Autodesk: Civil 3D, Infraworks si Navisworks.

Video

Curs Infraworks+Vehicle Tracking

Webinar: Explorarea fluxului de lucru specific Fusion 360

Joi, 14 Decembrie 2017, ora 10:00, va prezentam solutia Autodesk Fusion 360, aplicatie dedicata CAD 3D, CAM si CAE. Dezvoltarea de produse a evoluat. Aplicatiile utilizate trebuie sa urmeze aceeasi (r)evolutie: Fusion 360!

Video

Solutii Inginerie Mecanica

Webinar Autodesk: Top 5 motive pentru a face upgrade de la AutoCAD LT la AutoCAD

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 14:00, Autodesk va prezinta cele mai bune 5 considerente pentru care trecerea de la AutoCAD LT la AutoCAD va va imbunatati procesul de lucru in proiectare.

Cursuri AutoCAD

Webinar Autodesk: Ce solutie Autodesk se potriveste domeniului dumneavoastra de proiectare?

Marti, 5 Decembrie 2017, ora 17:30, Autodesk va juta sa intelegeti care este cea mai potrivita solutie software pentru domeniul si fluxul dumneavoastra de lucru in proiectare.

Consultanta

Webinar Autodesk: Avanseaza de la 2D la BIM pentru Infrastructura

Participati in 5 Decembrie, ora 10:00 AM la acest webinar pentru a obtine informatii cu privire la fluxul de lucru din cadrul proiectelor de infrastructura si modul in care aplicatiile Autodesk te pot ajuta in dezvoltarea acestora!

Servicii pentru infrastructura si GIS

Webinar: Mai mult prin colectia Autodesk Product Design & Manufacturing

Va invitam sa conectati aplicatiile specializate CAD, CAE si CAM pentru a crea o definitie completa a produsului. Webinar gratuit ce va avea loc Marti, 21 Noimebrie 2017, la ora 10:00!

Video

Discount 10%

Webinar: Extindeti capacitatea de colaborare a echipelor de proiectare si executie, cu ajutorul instrumentelor BIM 360

BIM 360 contine instrumente pentru managementul documentelor, comunicare si colaborare intre specialitati astfel incat sa se reduca la minim eventualele probleme si neconcordante ce cauzeaza mari pierderi de timp si bani.

Video

Instruire BIM

Webinar: Imbunatatirea planificarii folosind integrarea Navisworks cu softurile de Project Management

Luni, 23 Octombrie, ora 10:00, va vom arata cum puteti sa creati simulari 5D ale proiectelor de constructii astfel incat sa aveti o planificare mai precisa, cum sa diminuati riscurile si sa va incadrati in timp si buget.

Video

Instruire Navisworks

Webinar: BIM in industria mecanica, lucrul colaborativ intre modelele din Inventor, Plant 3D si Revit

Joi, 19 Octombrie 2017 va invitam sa descoperiti modalitati eficiente prin care producatorii de echipamente pot colabora in cadrul fluxului de lucru BIM, intre modelele din Inventor, Revit, Plant 3D.

Video

Calendar de Instruire

Webinar: Analiza apelor pluviale si reziduale in timpul planificarii si proiectarii cu Autodesk Storm and Sanitary Analysis

Aflati cum puteti simplifica procesul de proiectare al sistemelor de drenaj, canalelor de scurgere si al retelelor de canalizare cu ajutorul aplicatiei Autodesk Storm and Sanitary Analysis, si cum puteti integra analiza apelor pluviale si reziduale in timpul planificarii si proiectarii.

Video

Webinar: Autodesk Revit LT, primul pas de la proiectarea 2D la BIM

Descoperiti prin intermediul acestui webinar programul Revit LT. Acesta este instrumentul ideal pentru arhitecti si permite parcurgerea primului pas de la modul de lucru 2D spre noile tendinte de lucru BIM fara costuri suplimentare semnificative. Astfel arhitectii pot da frau liber imaginatiei si prezenta clientilor modele de foarte buna calitate prin intermediul vizualizarilor 3D si a documentatiilor complete si exacte.

Video

 

Webinar: Robot Structural Analysis Professional - Proiectarea structurii metalice a unei hale

Aflati cum puteti proiecta structura metalica a unei hale folosind aplicatia Autodesk Robot Structural Analysis Professional.

Video

Instruire Robot Structural Analysis


Fluxuri avansate BIM pentru proiectantii de retele de alimentare cu apa si canalizare avand ca suport tehnologii Autodesk si Urbano

Fiti alaturi de noi la evenimentul nostru din data de 29 Iunie 2017 ce va avea loc la Hotel Continental, incepand cu ora 09:30. Vom discuta despre fluxurile BIM avansate in proiectarea de retele de alimentare cu apa si canalizare cu tehnologii Urbano, AutoCAD Civil 3D, Autodesk Infraworks 360, Autodesk Navisworks si BIM 360.

Comunicat de presa


BIM Ready European Tour 2017: BIM, cartea de identitate a cladirii

Fiti la curent cu ultimele informatii si date din industrie ce demonstreaza beneficiile utilizarii BIM de-a lungul ciclului de viata al cladirilor. Va invitam la evenimentul nostru din data de 19 mai, in Sala Regina Maria al Hotelului Athenee Palace Hilton, intre orele 09:30 - 14:40, pentru a avea oportunitatea de a discuta direct cu producatori de tehnologii utilizate in domeniul BIM si cu experti practicanti  din industrie pentru a afla parerea lor despre viitorul BIM in Romania.

Afla mai multe

Comunicat de presa

Operarea, optimizarea si intretinerea retelelor de utilitati

Man and Machine si Netgas Research & Development colaboreaza in realizarea de solutii integrate sinergic in activitatea zilnica a clientilor din utilitati care sa le dea posibilitatea sa gestioneze optim aceasta situatie de fapt si sa isi atinga obiectivele economice. Va invitam la evenimentul nostru din data de 31 ianuarie, in Salonul C al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, intre orele 09:30 - 14:30, pentru a afla mai mult despre aceste solutii.

Afla mai multe

Comunicat de presa

BIM for Infrastructure

Va invitam sa exploram impreuna scenarii de aplicabilitate a conceptului BIM in infrastructura, pentru a intelege de ce echipele de proiect recunosc la nivel global beneficiile modelarii 3D si cum  economisesc timp si bani participantii la proiect adoptand metodologia BIM de-a lungul tuturor fazelor acestuia. Seminarul “BIM for Infrastructure” are loc la data de 23 Noiembrie 2016, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel – Sala Brasov, intre orele 09:00 – 14:40.

Afla mai multe

Comunicat de presa

BIM Ready European Tour 2016

Man and Machine Romania are placerea sa va invite la "BIM Ready European Tour 2016", o initiativa a grupului Mensch und Maschine. Evenimentul va avea loc la Bucuresti, in sala "Le Diplomate Ballroom" a hotelului Athenee Palace Hilton, orele 09:30-14:40. In acest eveniment veti avea oportunitatea de a discuta direct cu producatori de tehnologii utilizate in domeniul BIM precum Autodesk, Faro 3D, Solibri pentru a afla  parerea lor despre viitorul adoptiei BIM in Romania.

Afla mai multe

Comunicat de presa

BIM Ready European Tour 2016, Summer Edition

Man and Machine Romania, in parteneriat cu Autodesk, are placerea sa va invite la evenimentul "BIM Ready?", Bucuresti, 15 iunie 2016, Hotel InterContinental.
Vom prezenta tehnologii si metode pe care toate partile implicate in ciclul de viata al unei constructii le pot pune in aplicare pentru un proces de proiectare, executie si exploatare eficient.

Afla mai multe

Comunicat de presa