evenimente slider

Evenimente

 Workshop: “From Point Cloud to BIM Models”

Miercuri, 31 Octombrie 2018, te invitam sa iei parte la workshop-ul “From Point Cloud to BIM Models” organizat in sediul nostru din Bucuresti, Strada Remus Nr.12, incepand cu ora 13:00. Prezentarile vor fi sustinute de catre Pius Winteler - 3D Sales Engineer - FARO Swiss Holding GmbH. Participarea este gratuita!

In cadrul acestui workshop veti afla mai multe despre: Digital Twins – how to bring Reality in the digital World, Reality Modelling – how to work with Pointclouds in AutoCAD in 2D and 3D si Reality BIM – how to adjust BIM Models with Pointclouds.

Agenda Workshop

Despre FARO

 Webinar: Proiectare pentru fabricatia aditiva

Marti, 23 Octombrie 2018, ora 10:00, te invitam sa participi la webinarul cu titlul: "Proiectare pentru fabricatia aditiva". Participarea este gratuita!

Astazi putem utiliza o abordare noua a proiectarii si productiei cu ajutorul tehnologiilor Generative Design. Aceste tehnologii creaza geometrie care poate fi fabricata cu aceste metode noi, printre care: proiectare generativa - cu variante multiple de design, lattice - cu structuri interne neuniforme care sa reduca masa piesei si optimizarea topologiei - cu eliminarea masei in zonele care nu preiau eforturi semnificative

Video

Calendar Instruire

 „BIM as a Business: First Manage, Then Deploy”

Te invitam la cea de-a patra editie locala a evenimentului BIM European Tour care se va desfasura la Athenee Palace Hilton in data de 17 Octombrie 2018, eveniment in care vom dezbate de ce este atat de important sa ai o buna strategie daca iti doresti o implementare BIM de succes.

Vino sa afli de la producatorii de tehnologie cum contribuie aceasta la digitalizarea industriei constructiilor si sa vezi studii de caz concrete prezentate de BIM managerii “in exercitiu”!

Descarca agenda

Detalii eveniment

 

Webinar: Comunicarea intre producatori si constructori, intre cladiri si echipamente, intre Inventor si Revit

Joi, 11 Octombrie 2018, ora 10:00, te invitam sa participati la webinarul cu titlul: "Comunicarea intre producatori si constructori, intre cladiri si echipamente, intre Inventor si Revit". Producatorii de echipamente pentru industria de construcții pot partaja inteligent informatiile BIM in scopul obtinerii unei diferențieri fata de competitie. Ce putem obtine “out-of-the-box” si ce putem concepe “out-of-the-box”. Exemplu de flux de lucru automatizat intre iLogic si Dynamo.

Video

Instruire Inventor

 

 

Webinar: Definirea incarcarilor din vant si zapada in Robot Structural Analysis Professional

Joi, 4 Octombrie 2018, ora 10:00, va invitam sa participati la webinarul cu titlul: "Definirea incarcarilor din vant si zapada in Robot Structural Analysis Professional". In acest webinar vom descoperi impreuna cum putem defini incarcarile din vant si zapada in aplicatia Robot Structural Analysis Professional. Vom trece in revista ce unelte automate de generare sunt disponibile in aplicatia Robot, dar si cum putem defini manual aceste incarcari.

Video

Instruire Robot

 

 

Webinar: Industry 4.0. “Big Picture” in comunicarea intre BIM si Factory Utilities

Joi, 27 Septembrie 2018, ora 10:00, va invitam sa participati la webinarul cu titlul: "Industry 4.0. “Big Picture” in comunicarea intre BIM si Factory Utilities". Conformitatea BIM si Industry 4.0 au un impact semnificativ asupra modalitatilor moderne de planificare a productiei. Process Analysis defineste modelul procesului si permite documentarea lui. Un singur model digital al fabricii ne ofera o imagine de ansamblu a stadiului proiectului. Scanarea laser permite adaugarea informatiilor existente.

Video

Calendar Instruire

 

 

Webinar Autodesk: "Cum sa proiectezi sisteme electrice in Revit"

Marti, 25 Septembrie 2018, ora 10:00, Autodesk va invita sa participati la webinarul cu titlul: "Cum sa proiectezi sisteme electrice in Revit" pentru a afla cum puteti lucra cu circuite electrice in Revit, cum sa conectati corpuri de iluminat, panouri electrice, prize si comutatoare, cum sa le echilibrati si, in final, cum sa le programati efectiv. De asemenea, veti obtine informatii cu privire la modalitatea de proiectare a conductelor electrice si cablurilor de alimentare.

Video

Instruire Revit

 

 

Webinar: Modelare hidraulica a cursurilor de rau folosind modulul River inclus in Civil 3D

Marti, 18 Septembrie 2018, ora 10:00, va invitam sa participati la webinarul cu titlul: "Modelare hidraulica a cursurilor de rau folosind modulul River inclus in Civil 3D". In acest webinar va prezentam fluxul de lucru necesar modelarii hidraulice a unui curs de rau in regim natural cu ajutorul modulului River din Civil 3D. Vom exporta rezultatul obtinut in aplicatia Hec-RAS.

Participarea este gratuita!

Video

Instruire AutoCAD Civil 3D

 

 

Echipa EFdeN

Casa solara EFdeN a fost inaugurata

Casa solara EFdeN Signature, proiectata BIM cu sprijinul Man and Machine Romania si executata de echipa EFdeN, a fost inaugurata ieri, 25 iulie 2018, in incinta complexului comercial Baneasa Shopping City Bucuresti, unde va ramane deschisa pentru vizitare pana la inceputul lunii septembrie, cand va fi dezasamblata si transportata in Dubai. Acolo va reprezenta Romania la cea mai importanta competitie internationala de locuinte solare - Solar Decathlon, alaturi de alte 18 echipe din 13 tari si 4 continente.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta Presedintelui Romaniei, Dl. Klaus Iohannis, a Adjunctului Sefului Misiunii Diplomatice SUA la Bucuresti, Dl. David Schlaefer, a reprezentantilor companiilor private si ai mediului academic, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti - UTCB si Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu.

Citeste

 

MagiCAD 2019 pentru Revit si AutoCAD

Webinarii MagiCAD 2019

Va invitam sa participati la webinariile de prezentare ale noilor functionalitati aduse de cea mai recenta versiune a aplicatiei MagiCAD 2019. Asistati gratuit la demonstratii tehnice live, sustinute in limba engleza de dezvoltatorul aplicatiei, compania finlandeza Progman Oy.

25 iulie 2018, 11:30 AM GMTMagiCAD for Revit – Electrical – Connecting Spaces to Panelboards

Inregistrare

15 august 2018, 11:30 AM GMTMagiCAD for Revit – New Feature – Real Time Clash Detection

Inregistrare

4 septembrie 2018, 11:30 AM GMTMagiCAD for Revit – master MagiCAD project file set up

Inregistrare

 

Autodesk Vehicle Tracking - o unealta excelenta nu numai pentru analiza traseului parcurs

Autodesk Vehicle Tracking - o unealta excelenta nu numai pentru analiza traseului parcurs

Vineri, 25 Mai 2018, va invitam la prezentarea online gazduita de specialistul Autodesk, Tomas Lendvorsky - Senior Tech. Sales Specialist - AEC

Va invitam sa participati la acest webinar pentru a afla care sunt beneficiile pe care vi le poate oferi solutia Autodesk Vehicle Tracking si cum se incadreaza acesta in colectia de solutii software Autodesk Architecture, Engineering and Construction Collection.

Autodesk Vehicle Tracking este un instrument foarte necesar si usor de utilizat la crearea analizei traseului parcurs si poate fi folosit din primul moment. Cu toate acestea, fiecare tip de software are locurile sale ascunse ce necesita sa fie descoperite.

Inregistrare

Advance Steel

Noutati in Colectia AEC 2019 pentru proiectarea structurala

Luni, 21 Mai 2018, va invitam sa participati gratuit la webinarul nostru, in care va vom prezenta noutatile versiunii 2019 ale Colectiei Architecture Engineering & Construction pentru proiectarea structurala.

Versiunile 2019 ale aplicatiilor pentru ingineria structurala aduc optiuni noi si imbunatatiri ale fluxurilor de lucru. Descoperiti cele mai interesante functionalitati aduse de Revit 2019 si Advance Steel 2019 care va ajuta sa faceti fata provocarilor din acest domeniu din ce in ce mai competitiv si solicitant. Acum Revit si Advance Steel conlucreaza mult mai bine, avand mai multe instrumente de modelare comune.

Video

Eveniment lansare santier EFdeN

EFdeN a inceput ansamblarea prototipului casei solare Signature

Serviciile noastre de instruire BIM Ready sunt un real sprijin pentru inginerii si arhitectii care au nevoie sa proiecteze impreuna in timp real pe acelasi model 3D in Revit.

Colegul nostru Bogdan Matei, BIM Application Engineer, a fost alaturi de EFdeN la evenimentul care a marcat inceputul asamblarii proiectului EFdeN Signature, urmatorul prototip de casa solara cu care vor reprezenta Romania la cea mai mare competitie de arhitectura si tehnologii integrate Solar Decathlon Middle East 2018 in Dubai. Evenimentul a avut loc pe data de 15 mai la Baneasa Shopping City, locul care gazduieste casa pana cand aceasta va fi dezasamblata si transportata pe uscat si pe apa pana in Dubai.

Le uram mult succes tinerilor din echipa EfdeN!

Poze de la eveniment

Man and Machine Romania premiata la EURO-Constructii 2018

Marti, 15 mai 2018, colegul nostru, Cornel Niculae, a primit cu mandrie premiul acordat companiei Man and Machine Romania in cadrul Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii (editia a saptea) la categoria “Inovatie si Tehnologie".

Man and Machine Romania primeste recunoastere publica pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul constructiilor sustenabile si contributia deosebita adusa la dezvoltarea pietei de constructii si instalatii din Romania.

Citeste

Conferinta AICPS

Man and Machine participa la Conferinta Nationala AICPS

Evenimentul va avea loc in perioada 14-15 mai 2018 la Grand Hotel Italia Cluj-Napoca.

Va invitam la standul nostru pentru a discuta despre avantajele implementarii modului de lucru BIM in activitatea de proiectare structurala.

Solutiile de lucru BIM propuse de Man and Machine acopera toate aspectele de proiectare incepand cu partea de calcul, continuand cu modelarea 3D a structurii in mediu BIM si pana la obtinerea detaliilor de executie pentru beton armat si a detaliilor de fabricatie pentru structuri metalice.

Detalii

Noutati in Colectia Product Design & Manufacturing 2019

Luni, 14 Mai 2018, va invitam sa participati gratuit la webinarul nostru, in care va vom prezenta noutatile versiunii 2019 ale Colectiei Product Design & Manufacturing.

Actualizari continue. Acces simplificat. Conectare si colaborare. Flexibilitate. Pe scurt: cel mai complet pachet CAD pentru inginerul de astazi.

Video

What's new Revit  2019 - Architecture

Miercuri, 9 Mai 2018, va invitam sa participati gratuit la webinarul nostru, in care va vom prezenta noutatile versiunii 2019 in Revit - arhitectura.

Versiunea 2019 aduce, in primul rand, cateva optiuni solicitate intens de catre utilizatorii de Revit.

Mergand pe principiul Design, Optimize, Connect, in acest an workflow-urile sunt mai bine definite interdisciplinar si permit o mai buna colaborare in proiecte de dimensiuni mari.

Video

Modelul 3D al fabricii - Reducerea modificarilor costisitoare si a intarzierilor de livrare

Modelul 3D al fabricii - Reducerea modificarilor costisitoare si a intarzierilor de livrare

Marti, 24 Aprilie 2018, ora 10:00, va invitam la prezentarea online gazduita de specialistul Autodesk, Kamil Cejpek, Solutions Engineer - Manufacturing EMEA Technical Specialist.

Va invitam sa participati la acest webinar pentru a afla cum beneficiaza furnizorii de tehnologie de functionalitatile solutiei Autodesk, acestia avand posibilitatea de a crea si evalua un model 3D detaliat pentru a identifica potentialele riscuri si de a le elimina. Astfel, proiectele sunt la nivelul de calitate dorit, se incadreaza in buget si sunt finalizate la timp.

Detalii si Inregistrare

MagICAD 2018 UR-3

Noutati in MagiCAD 2018 UR-3 pentru AutoCAD si Revit

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 10:00, va invitam sa participati online, la webinarul MagiCAD.

Webinarul isi propune sa prezinte noile functionalitati aduse de versiunea 2018 UR-3 a aplicatiilor MagiCAD pentru AutoCAD si MagiCAD pentru Revit, solutii specializate pentru proiectarea si calculul instalatiilor HVAC, electrice, sanitare si de stingere a incendiilor.

Video

De la CAD 2D la BIM

Cum sa treci de la CAD 2D la adevaratul BIM

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 10:00, va invitam la prezentarea online gazduita de specialistul Autodesk, Andrzej Samsonowicz, Technical Sales Specialist AEC.

Participati la acest webinar pentru a afla cum puteti crea un model BIM in Revit importand diferite formate de fisiere.

Video

AutoCAD 2019

Noutati in AutoCAD 2019

Luni, 16 Aprilie 2018, ora 10:00, va invitam sa participati online, la webinarul nostru dedicat noutatilor aduse de AutoCAD, versiunea 2019.

Noul AutoCAD 2019 include acum o serie de functionalitati specializate pentru arhitectura, proiectare mecanica, proiectare electrica, Map 3D, MEP, Plant 3D si Raster Design. Descoperiti care sunt seturile de instrumente puse la dispozitia dumneavoastra de noul AutoCAD.

Video

Colaborarea in Infrastructura

Colaborarea in proiectele de Infrastructura

Joi, 22 Martie 2018, ora 10:00, va invitam la prezentarea online gazduita de specialistul Autodesk, Tomas Lendvorsky.

Va invitam sa participati la acest webinar pentru a afla cum puteti agrega cu usurinta surse de date intr-un singur model 3D omogen, model ce poate fi utilizat pentru colaborare si coordonarea si vizualizarea proiectului in diferite stadii de lucru ale acestuia.

Video

Revit si Dynamo in faza de concept

Miercuri, 21 Martie 2018, ora 10:00, va invitam la webinarul cu titlul "Revit si Dynamo in faza de concept".

Faza de concept pentru o cladire suporta cele mai multe iteratii.
Revit are uneltele necesare pentru a face fata acestor modificari si pentru a asigura un inceput bun al proiectului.
Cand intra si Dynamo in ecuatie, conceptul va deveni partea preferata a proiectarii.

Video

Reabilitare drumuri - mai rapid si mai usor ca niciodata

Joi, 15 Martie 2018, ora 10:00, va invitam la prezentarea online gazduita de specialistul Autodesk, Tomas Lendvorsky.

Va invitam sa participati la acest webinar pentru a vedea cum puteti lucra cu date cadastrale clasice, precum si cu nori de puncte. Noua functionalitate de raportare ajuta la identificarea locului in care proiectul nu indeplineste criteriile de proiectare definite si utilizatorul poate reactiona imediat.

Video

Geometrizarea intersectiilor cu AutoCAD Civil 3D

Marti, 13 Martie 2018, ora 10:00, va invitam la webinarul cu titlul "Geometrizarea intersectiilor cu AutoCAD Civil 3D".

Webinarul va prezenta fluxuri corecte de lucru atat pentru crearea intersectiilor de drumuri in AutoCAD Civil 3D utilizand subansambluri personalizate (parti carosabile cu trotuare, piste pentru biciclisti, spatii verzi etc), cat si pentru geometrizarea coridoarelor.

Video

Cursuri AutoCAD Civil 3D

Beneficiile aduse de Navisworks in managementul lucrarilor de constructii

Miercuri, 28 Februarie 2018, ora 10:00, va invitam sa descoperiti Navisworks. Aplicatia Autodesk Navisworks permite specialistilor arhitecti, instalatori si structuristi sa analizeze holistic modelul 3D al unui proiect de constructii si sa transfere informatii catre investitori/beneficiari pentru a avea un control mai bun asupra rezultatelor finale ale investitiei.

Video

Instruire Navisworks

Autodesk Nastran - proiectare generativa prin optimizarea topologiei

Joi, 1 Martie 2018, ora 10:00, va invitam sa aflati mai multe despre Autodesk Nastran. Optimizarea topologiei utilizand Autodesk Nastran in Inventor si Fusion360 demonstreaza caracteristicile avansate care le sunt oferite proiectantilor pentru a crea modele noi sau a le modifica pe cele existente, cu scopul micsorarii masei si conservarii sau maririi rezistentei lor.

Video

MagiCAD la lucru! Inscrieti-va pentru un webinar live!

MagiCAD la lucru! Inscrieti-va pentru un webinar live!

Man and Machine Romania, unic furnizor de servicii de licentiere, instruire, suport si consultanta in Romania pentru solutiile MagiCAD, are placerea sa va invite la webinariile gazduite de dezvoltatorul acestora, compania finlandeza Progman Oy. Webinariile introduc modulele MagiCAD prin demonstratii tehnice live a celor mai importante functionalitati, sunt gratuite si sunt sustinute in Limba Engleza.

Tips&Tricks MagiCAD

Cursuri MagiCAD

Webinar: Planificarea, proiectarea detaliata si etapizarea lucrarilor in Infrastructura

Marti, 30 Ianuarie 2018, ora 10:00, va invitam sa descoperiti cum sa planificati, sa proiectati detaliat si sa etapizati lucrarile in Infrastructura cu solutiile dedicate Autodesk: Civil 3D, Infraworks si Navisworks.

Video

Curs Infraworks+Vehicle Tracking

Webinar: Explorarea fluxului de lucru specific Fusion 360

Joi, 14 Decembrie 2017, ora 10:00, va prezentam solutia Autodesk Fusion 360, aplicatie dedicata CAD 3D, CAM si CAE. Dezvoltarea de produse a evoluat. Aplicatiile utilizate trebuie sa urmeze aceeasi (r)evolutie: Fusion 360!

Video

Solutii Inginerie Mecanica

Webinar Autodesk: Top 5 motive pentru a face upgrade de la AutoCAD LT la AutoCAD

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 14:00, Autodesk va prezinta cele mai bune 5 considerente pentru care trecerea de la AutoCAD LT la AutoCAD va va imbunatati procesul de lucru in proiectare.

Cursuri AutoCAD

Webinar Autodesk: Ce solutie Autodesk se potriveste domeniului dumneavoastra de proiectare?

Marti, 5 Decembrie 2017, ora 17:30, Autodesk va juta sa intelegeti care este cea mai potrivita solutie software pentru domeniul si fluxul dumneavoastra de lucru in proiectare.

Consultanta

Webinar Autodesk: Avanseaza de la 2D la BIM pentru Infrastructura

Participati in 5 Decembrie, ora 10:00 AM la acest webinar pentru a obtine informatii cu privire la fluxul de lucru din cadrul proiectelor de infrastructura si modul in care aplicatiile Autodesk te pot ajuta in dezvoltarea acestora!

Servicii pentru infrastructura si GIS

Webinar: Mai mult prin colectia Autodesk Product Design & Manufacturing

Va invitam sa conectati aplicatiile specializate CAD, CAE si CAM pentru a crea o definitie completa a produsului. Webinar gratuit ce va avea loc Marti, 21 Noimebrie 2017, la ora 10:00!

Video

Webinar: Extindeti capacitatea de colaborare a echipelor de proiectare si executie, cu ajutorul instrumentelor BIM 360

BIM 360 contine instrumente pentru managementul documentelor, comunicare si colaborare intre specialitati astfel incat sa se reduca la minim eventualele probleme si neconcordante ce cauzeaza mari pierderi de timp si bani.

Video

Instruire BIM

Webinar: Imbunatatirea planificarii folosind integrarea Navisworks cu softurile de Project Management

Luni, 23 Octombrie, ora 10:00, va vom arata cum puteti sa creati simulari 5D ale proiectelor de constructii astfel incat sa aveti o planificare mai precisa, cum sa diminuati riscurile si sa va incadrati in timp si buget.

Video

Instruire Navisworks

Webinar: BIM in industria mecanica, lucrul colaborativ intre modelele din Inventor, Plant 3D si Revit

Joi, 19 Octombrie 2017 va invitam sa descoperiti modalitati eficiente prin care producatorii de echipamente pot colabora in cadrul fluxului de lucru BIM, intre modelele din Inventor, Revit, Plant 3D.

Video

Calendar de Instruire

Webinar: Analiza apelor pluviale si reziduale in timpul planificarii si proiectarii cu Autodesk Storm and Sanitary Analysis

Aflati cum puteti simplifica procesul de proiectare al sistemelor de drenaj, canalelor de scurgere si al retelelor de canalizare cu ajutorul aplicatiei Autodesk Storm and Sanitary Analysis, si cum puteti integra analiza apelor pluviale si reziduale in timpul planificarii si proiectarii.

Video

Webinar: Autodesk Revit LT, primul pas de la proiectarea 2D la BIM

Descoperiti prin intermediul acestui webinar programul Revit LT. Acesta este instrumentul ideal pentru arhitecti si permite parcurgerea primului pas de la modul de lucru 2D spre noile tendinte de lucru BIM fara costuri suplimentare semnificative. Astfel arhitectii pot da frau liber imaginatiei si prezenta clientilor modele de foarte buna calitate prin intermediul vizualizarilor 3D si a documentatiilor complete si exacte.

Video

 

Webinar: Robot Structural Analysis Professional - Proiectarea structurii metalice a unei hale

Aflati cum puteti proiecta structura metalica a unei hale folosind aplicatia Autodesk Robot Structural Analysis Professional.

Video

Instruire Robot Structural Analysis


Fluxuri avansate BIM pentru proiectantii de retele de alimentare cu apa si canalizare avand ca suport tehnologii Autodesk si Urbano

Fiti alaturi de noi la evenimentul nostru din data de 29 Iunie 2017 ce va avea loc la Hotel Continental, incepand cu ora 09:30. Vom discuta despre fluxurile BIM avansate in proiectarea de retele de alimentare cu apa si canalizare cu tehnologii Urbano, AutoCAD Civil 3D, Autodesk Infraworks 360, Autodesk Navisworks si BIM 360.

Comunicat de presa


BIM Ready European Tour 2017: BIM, cartea de identitate a cladirii

Fiti la curent cu ultimele informatii si date din industrie ce demonstreaza beneficiile utilizarii BIM de-a lungul ciclului de viata al cladirilor. Va invitam la evenimentul nostru din data de 19 mai, in Sala Regina Maria al Hotelului Athenee Palace Hilton, intre orele 09:30 - 14:40, pentru a avea oportunitatea de a discuta direct cu producatori de tehnologii utilizate in domeniul BIM si cu experti practicanti  din industrie pentru a afla parerea lor despre viitorul BIM in Romania.

Afla mai multe

Comunicat de presa

Operarea, optimizarea si intretinerea retelelor de utilitati

Man and Machine si Netgas Research & Development colaboreaza in realizarea de solutii integrate sinergic in activitatea zilnica a clientilor din utilitati care sa le dea posibilitatea sa gestioneze optim aceasta situatie de fapt si sa isi atinga obiectivele economice. Va invitam la evenimentul nostru din data de 31 ianuarie, in Salonul C al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, intre orele 09:30 - 14:30, pentru a afla mai mult despre aceste solutii.

Afla mai multe

Comunicat de presa

BIM for Infrastructure

Va invitam sa exploram impreuna scenarii de aplicabilitate a conceptului BIM in infrastructura, pentru a intelege de ce echipele de proiect recunosc la nivel global beneficiile modelarii 3D si cum  economisesc timp si bani participantii la proiect adoptand metodologia BIM de-a lungul tuturor fazelor acestuia. Seminarul “BIM for Infrastructure” are loc la data de 23 Noiembrie 2016, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel – Sala Brasov, intre orele 09:00 – 14:40.

Afla mai multe

Comunicat de presa

BIM Ready European Tour 2016

Man and Machine Romania are placerea sa va invite la "BIM Ready European Tour 2016", o initiativa a grupului Mensch und Maschine. Evenimentul va avea loc la Bucuresti, in sala "Le Diplomate Ballroom" a hotelului Athenee Palace Hilton, orele 09:30-14:40. In acest eveniment veti avea oportunitatea de a discuta direct cu producatori de tehnologii utilizate in domeniul BIM precum Autodesk, Faro 3D, Solibri pentru a afla  parerea lor despre viitorul adoptiei BIM in Romania.

Afla mai multe

Comunicat de presa

BIM Ready European Tour 2016, Summer Edition

Man and Machine Romania, in parteneriat cu Autodesk, are placerea sa va invite la evenimentul "BIM Ready?", Bucuresti, 15 iunie 2016, Hotel InterContinental.
Vom prezenta tehnologii si metode pe care toate partile implicate in ciclul de viata al unei constructii le pot pune in aplicare pentru un proces de proiectare, executie si exploatare eficient.

Afla mai multe

Comunicat de presa