Despre noi

Cine suntem noi?

Man and Machine Romania face parte din grupul german Mensch und Maschine Software SE (M+M), unul dintre cei mai importanti furnizori europeni de solutii CAD/CAM (Computer Aided Design & Manufacturing), PDM (Product Data Management) si BIM (Building Information Management).

Suntem bucurosi si mandri ca in cei peste 37 de  ani de existenta am reusit sa construim o comunitate de clienti care depaseste 50.000 de companii, de la cele mai mici birouri de arhitectura pana la companii globale specializate in servicii de proiectare multidisciplinara, si mai ales de faptul ca reusim sa furnizam servicii de instruire, suport si consultanta pentru mai mult de 500.000 de licente CAD/CAM/PDM/BIM achizionate de-a lungul timpului de clientii nostri.

Ce oferim?

Man and Machine integreaza fiecare angajat in procesul de decizie si ii incurajeaza  abilitatile antreprenoriale. Reusita in afaceri a grupului in piete atat de diferite cultural se bazeaza pe gradul inalt de autonomie al specialistilor nostri, care ne permite sa raspundem cat mai bine diversitatii cerintelor clientilor.

Echipa noastra reuneste astazi 998 de angajati pasionati de domeniul proiectarii asistate de calculator, ingineri de aplicatii, specialisti in dezvoltare de tehnologii specializate pentru arhitectura, constructii, fabricatie, instructori, experti in BIM si data management, cu totii preocupati sa livram solutii si servicii performante cu care sa va aducem succes si satisfactie dvs., clientilor nostri!

Echipa Mensch und Maschine