Inginerie Mecanica

Solutii pentru industria mecanica …

(click pe imagini pentru mai multe informatii)

Masini industriale

Inginerie electrica si automatizari

Piese din tabla indoita

Produse pentru constructii si arhitectura

Servicii in Industria Mecanica

Ca lider in furnizarea de solutii in industria prelucratoare, Man and Machine va ofera un portofoliu complet de software, hardware si servicii proiectat pentru a va satisface nevoile. Industria prelucratoare trebuie sa se adapteze in mod constant schimbarilor determinate de deficitul de calificare, veniturile in crestere, standardele de mediu, agenda ecologica, economiile emergente, progresul tehnologic si schimbarile demografice si de stil de viata. Recent, aparitia conceptului Building Information Modeling (BIM) pentru producatorii din acest segment a afectat si industria dumneavoastra. Aceste tendinte prezinta atat provocari, cat si oportunitati: solutiile noastre in industria mecanica au fost concepute pentru a va ajuta.

Daca sunteti suficient de agil pentru a raspunde la aceste schimbari, puteti deveni mai puternici. Redimensionarea capacitatii dvs. de productie, flexibilitatea fortei de munca si gestionarea costurilor administrative sunt atribute cheie ale producatorilor de succes. Cu toate acestea, tot asa este inovarea in cercetare si dezvoltare, apropierea de clienti si obtinerea de clienti si piete noi. Automatizarea procesului de proiectare, prototipare, productie si mentenanta este elementul central al solutiei pe care o oferim folosind produse cum ar fi customX, Inventor CAM, hyperMILL si iLogic Inventor. Aveti posibilitatea sa detineti solutii care sa creeze automat BOM, sa construiti modele 3D prin input de date la nivel de interfata web si chiar sa generati automat codul CNC care sa controleze masina.

Utilizand solutiile noastre de modelare 2D / 3D, vizualizare si animatie, simulare, prototipare digitala si management al datelor va putem ajuta sa realizati proiecte mai bune, sa va mariti veniturile, sa va imbunatatiti eficienta producției si sa va sustineti intregul ciclu de viata al produsului. •    Platforme de configurare de produs, precum customX si Autodesk Configurator 360.
•    Generarea automata a modelelor 3D si a ofertelor pentru departamentul de vanzari.
•    Sisteme de generarea a desenelor de executie si a documentatiei pentru mentenanta.
•    Platforme CAD/CAM integrate si gazduite care sa genereze automat codul CNC.

Configuratoarele de produs sunt modalitati excelente de a aborda automatizarea fluxurilor de lucru de proiectare-productie. Prin utilizarea interfetelor simple web puteti sa creati modele 3D in mod parametrizat, sa creati manuale de utilizare si de operare, sa extrageti BOM si sa aveti preturile in timp real. Puteti merge chiar pana la generarea automata a codurile dvs. CNC.

Folosind produse cum ar fi Autodesk HSMWorks, Inventor CAM, Autodesk Fusion 360, Autodesk Powermill si Openmind hyperMILL va putem oferi o solutie complet adaptata necesitatilor CNC pentru masinare in 2.5D, 3D, 3 + 2 si 5-axe.

Power Transmission with Inventor Design Accelerator

Fusion 360 Freeform Modelling

Fusion 360 Freeform Modelling

Inventor HSM: What’s New in 2019.2

Simulation & Testing with Fusion 360

Titan Machine Cool Gear with Inventor HSM

Produse pentru industria mecanica