Industrii

Clientii….in centrul preocuparilor noastre

Ne mandrim cu expertii nostri, angajam specialisti cu gandire critica si buna capacitate de analiza, specialisti software care inteleg industriile in care activati dvs., clientii nostri. 

Ne implicam cu entuziasm in ințelegerea problemelor dvs. si  in gasirea de solutii si tehnologii unice și inovatoare care sa  adauge valoare afacerii dvs. Explorati modul în care va putem ajuta. Rulați imaginile pentru mai multe informații.

Arhitectura si constructii

Livrarea cu succes a modelului BIM nu se poate face fara solutii software adecvate, instruire, procese, managementul datelor si colaborare. Deveniti BIM Ready cu ajutorul pachetelor de formare profesionala pentru rolurile de modelator, coordonator si manager, concepute de Man and Machine pentru arhitecti, ingineri structuristi si ingineri instalatori.
(Afla mai multe)

Infrastructura & GIS

Proiecte de infrastructura din ce in ce mai complexe, preturi si tarife pentru operatorii de retele de apa si gaz sub presiune continua, retele imbatranite, riscuri de accidente, reglementari. Aflati de la specialistii nostril cum puteti conserva si creste marjele operationale chiar si in aceste conditii.
(Afla mai multe)

Industria mecanica

Solutiile noastre va ajuta sa va adaptati schimbarilor care afecteaza industria mecanica determinate de deficitul de calificare, veniturile in crestere, standardele de mediu, agenda ecologica, progresul tehnologic, schimbarile demografice si de stil de viata ori aparitia conceptului BIM (Building Information Modeling), si sa le transformati in oportunitati!
(Afla mai multe)

Industria de Proces

Industria de proces se confrunta cu provocari precum infrastructura imbatranita, politicile privind deseurile si reducerea emisiilor de carbon, respectarea reglementarilor si pierderea expertizei. Solutiile Man and Machine sunt concepute pentru a va ajuta sa adresati aceste provocari, pe fondul reducerii marjelor si a timpului de livrare al proiectelor!
(Afla mai multe)

Industria Auto

In ciuda succesului, industria auto se confrunta cu provocari cheie precum capacitatea excesiva pe pietele europene amplificata de incetinirea economiilor, reducerea cererii si cresterea presiunii preturilor. Stim ca va confruntati, de asemenea, cu lipsuri de calificare in domeniul ingineriei si fabricarii avansate, precum si accesul la finantari disponibile. Scopul nostru este de a ajuta inovarea tehnica, reducerea costurilor de proiectare si de productie si marirea gradului de modernizare care sa atraga investitii interne si externe si sa stimuleze cresterea pe pietele de mare volum.
(Afla mai multe)

Clientii dvs….in centrul preocuparilor noastre

Pentru a oferi indrumari si recomandari din partea expertilor nostri, nu uitam niciodata ca si clientii dvs. se afla, de asemenea, in centrul afacerii dvs. si ca, pentru ca noi sa reusim, trebuie sa va ajutam sa aveti succes. Scopul nostru este sa intelegem nevoile companiei, industriei si clientilor dvs. iar scopul final al oricarei solutii oferite de noi este cresterea valorii oferite clientilor dvs. Toate acestea pentru a va mari portofoliul, a fi eficienti, productivi si profitabili.