Fluxuri avansate BIM: Retele de alimentare cu apa si canalizare – Comunicat de presa

fluxuri-bim-pr-slider

– Comunicat de presa  –

„Fluxuri avansate BIM pentru proiectantii de retele de alimentari cu apa si canalizare” – avand ca suport tehnologii Autodesk si Urbano

Man and Machine Romania a organizat evenimentul „Fluxuri avansate BIM pentru proiectantii de retele de alimentari cu apa si canalizare avand ca suport tehnologii Autodesk si Urbano”, desfasurat la Grand Hotel Continental Bucuresti in data de 29 iunie 2017 in prezenta a peste 40 de specialisti din aceste domenii.

Agenda a cuprins prezentari tehnice ale solutiilor Autodesk si StudioARS in care au fost explicate functionalitatile si caracteristicile aplicatiilor specifice industriei dar si beneficiile utilizarii BIM, exemplificand modul de lucru colaborativ interdisciplinar cu tehnologii de ultima generatie, pentru fazele de concept, proiectare, executie, predare-primire, operare si mentenanta ale retelelor de alimentari cu apa si canalizare.

Oaspetii evenimentului au avut oportunitatea de a discuta direct cu producatorul tehnologiei Urbano, Drazen Galic, care a demonstrat in detaliu noile imbunatatiri ale aplicatiei software Urbano v9.1. De asemenea, Man and Machine a prezentat conexiunea dintre aplicatiile desktop si aplicatiile cloud, prin intermediul BIM 360, precum si programul de instruire dedicat inginerilor si constructorilor din industria de retele de apa si canalizare, bazat pe fluxurile de lucru BIM: cursuri de Urbano, AutoCAD Map 3D, AutoCAD Civil 3D, Autodesk InfraWorks.

Vin in Bucuresti de mai multi ani si am prezentat intotdeauna ultimele versiuni Urbano Canalis si Hydra cu cele mai noi si imbunatatite functionalitati si caracteristici. Dar cu aceasta revolutie BIM in curs de desfasurare, care „agita” industria de proiectare, aceasta prezentare parea cu atat mai importanta!
Avem multi utilizatori in Romania si acestia se asteapta sa oferim cele mai bune solutii, capabile sa satisfaca cele mai exigente nevoi de proiectare a retelelor de canalizare si apa. Fie ca este vorba despre modelare hidraulica sau de  exportul unui model 3D al unei retele de utilitati in aplicatia Autodesk Navisworks, cred ca am indeplinit aceste asteptari.
Impreuna cu echipa Man and Machine, vom consolida relatia cu utilizatorii nostri si vom continua  sa dezvoltam software-ul pe care acestia iubesc sa il foloseasca!” a declarat Drazen Galic, General Manager – StudioARS.