Webinar Autodesk: Care sunt noutatile si ce se pregateste in viitor in aplicatia Autodesk Inventor

In 27 Aprilie 2023 Autodesk a sustinut webinarul cu titlul  „Care sunt noutatile si ce se pregateste in viitor in aplicatia Autodesk Inventor”.

Atingerea celor mai ambitioase obiective de business ale companiei tale necesita o munca stransa in echipa. Totodata este necesara si satisfacerea cererilor clientilor in ceeea ce priveste produsele personalizate. De aceea, peste 30% dintre utilizatorii Inventor se bazeaza pe instrumentele de automatizare a procesului de proiectare, precum iLogic, economisind nenumarate ore (si chiar zile) numai intr-un singur proiect.

Expertii produselor Autodesk, Jim Byrne, James Krenisky si Dan Szymanski iti vor arata cum sa profiti la maxim de timp in urmatorul tau proiect, utilizand Autodesk Inventor. Iti vor dezvalui imbunatatirile de performanta si de reducere a timpului pe care utilizatorii, ca si tine, le-au cerut. Iti vor impartasi cunostintele dobandite, pentru a te ajuta sa beneficiezi la maxim de aplicatia Autodesk Inventor.

In acest webinar, vei invata:

• Ce poate face Autodesk Inventor pentru a imbunatati performanta subansamblurilor si desenelor de dimensiuni mari.
• Care sunt cele mai noi functii si imbunatatiri incluse in Inventor versiunea 2024.
• Ce se pregateste in Inventor si cum pot ajuta utilizatorii la definirea strategiei de dezvoltare viitoare a produsului.

Nu uita sa te inregistrezi!

Previous

Webinar Autodesk: Ce este, care sunt noutatile si ce se pregateste in BIM Collaborate Pro

Noutatile AutoCAD 2024

Next

Click here to view all of our blog posts