MagiCAD 2018 UR-2 pentru AutoCAD – Descriere functionalitati

Simularea operarii sistemelor de ventilatie

MagiCAD dispune acum de calcule de simulare noi pentru sistemele de ventilatii, luand in considerare distrubutia reala a debitelor de aer. Calculele de simulare permit obtinerea de rezultate exacte in vederea verificarii comportamentului sistemului de distributie de aer bazat pe setari diferite ale echipamentelor si pozitia atenuatoarelor.

Simularea operarii sistemelor de ventilatie

Conectarea elementelor si tablourilor utilizand selectie pe zone si pe sisteme

Echipamentele de date sunt acum mai usor de conectat la un tablou si se pot alege doar anumite sisteme pentru aceasta operatiune. Noua functie, Host Area, permite conectarea echipamentelor de date cu acelasi tip de utilizare. Toate circuitele complete din zona definita se vor conecta automat la tabloul principal. Exista un filtru care permite selectarea sistemelor relevante pentru acea zona si conectarea dispozitivelor de pe acele sisteme.

Vizualizarea tevilor si tubulaturilor cu izolatie in schema monofilara

MagiCAD permite acum vizualizarea tevilor si tubulaturilor cu izolatie in schemele monofilare cu un tip de linie ce poate fi configurat de catre utilizator. Atunci cand modul de vizualizare se schimba pe monofilar (single-line), MagiCAD va reprezenta automat linia care defineste izolatia. De asemenea, aceasta optiune este disponibila si in vederile axonometrice.

Adaugare de grinzi si stalpi cu MagiCAD Room

MagiCAD Room permite acum modelarea grinzilor si stalpilor de lungimi diferite. Sectiunile si dimensiunile grinzilor si stalpilor sunt pastrate in proiect. Se pot defini lungimi fixe sau se poate defini lungimea acestora atunci cand se modeleaza efectiv.

Previous

Blockuri AutoCAD… cu atribute

Workset-uri din Excel in proiectele Revit

Next

Click here to view all of our blog posts