MagiCAD Electrical pentru Autodesk Revit si AutoCAD

MagiCAD Electrical este integrabil cu interfata de utilizator Autodesk Revit si AutoCAD, si aduce un plus de instrumente pentru proiectare electrica si calcule.

Imbunatatirea aplicatiei Autodesk Revit cu MagiCAD Electrical pentru o solutie de proiectare electrica completa

MagiCAD aduce tehnologiei Autodesk Revit functii de cablare complete si inteligente, cu rute de cabluri de alimentare ce fac proiectarea electrica mai organizata. Cu MagiCAD este usor si rapid sa creati scheme de tablou electric si sa actualizati modificarile aduse planului.

Instrumentele  de productivitate automatizate ale aplicatiei MagiCAD ajuta la indeplinirea multor sarcini de proiectare in Revit 50% mai rapid, cum ar fi realizarea decalajelor intre sisteme pentru a evita coliziunile cu alte instalatii.

MagiCAD Electrical, solutie completa de proiectare electrica 3D BIM pentru tehnologia AutoCAD

MagiCAD automatizeaza multe sarcini frecvente de proiectare si de calcul electric pe tehnologia AutoCAD si poate scurta timpul de finalizare a unui proiect tipic de proiectare electrica cu peste 50%. Cu MagiCAD Electrical puteti sa creati scheme de tablou electric si sa actualizati modificarile aduse planului. Acesta permite calcule electrice rapide si complete in intregul sistem, de la calcule pentru caderi de tensiune si putere, la calcule amanuntite de scurt-circuit asupra intregii retele de distributie a unei cladiri.

MagiCAD Electrical va ofera cea mai mare baza de date din Europa cu peste 1.000.000 de modele de produse MEP cu date verificate de producator. Mai mult decat atat, acesta ofera o conectivitate mai efiencienta de import si export cu software-ul de calcul de iluminat, DIALux.

MagiCAD Electrical este, de asemenea, o solutie completa BIM, cu cetificat IFC 2×3 CV2.0 MEP Export si efficient revision management folosind BIM Collaboration Format BCFzip.

Previous

Prezentarile in Revit pot fi vizual atractive

Inventor 2018 – Model Based Definition

Next

Click here to view all of our blog posts