Data Management TechCare

Cum gestionati datele dumneavoastra?

Suntem mereu atenti in ceea ce priveste datele la locul de munca. Proiectele noastre sunt bunuri critice care merita un plus de atentie. Ne ingrijim cu totii de motivatia si retinerea personalului, dar cati dintre noi suntem preocupati de datele noastre!… Multi ani de efort si o pretioasa cantitate de proprietate intelectuala sunt in pericol daca nu protejam si nu ne mentinem la parametrii optimi sistemele informatice.

Dar cum ramane cu riscul intern de gestionare defectuoasa a datelor si utilizare nestructurata? Chiar daca ati implementat un sistem robust de gestionare a datelor, protejarea si mentinerea acestui sistem este critica.

Daca sistemul dumneavoastra este o parte integranta a fluxului de lucru, atunci acest aspect devine si mai important. Puneti-va aceasta intrebare simpla: „Daca sistemul meu de gestionare a datelor nu va mai functiona maine, care va fi impactul in afacerea mea?”

Daca raspunsul este: dezastru! atunci ar trebui sa explorati serviciul nostru pentru managementul datelor TechCare, pentru a va asigura ca aveti la indemana expertiza adecvata in cazul in care se intampla ceva rau. Daca raspunsul este: nimic! atunci ar trebui sa vizitati paginile noastre de consultanta pentru gestionarea datelor, pentru a examina de ce gestionarea datelor este atat de importanta si sa luati in considerare investitia intr-o platform performanta.

TechCare este serviciul nostru de suport de asistenta pentru programe, care acopera toate solutiile noastre software, inclusiv Managementul Datelor. Serviciul de asistenta telefonica pentru clienti TechCare garanteaza un timp de raspuns de 2 ore, dar cu intentia de a oferi raspuns imediat solicitarilor dvs. Serviciul TechCare este asigurat de ingineri de aplicatii experimentati, de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 17:00 (cu exceptia sarbatorilor legale).

Nu lasati datele dumneavoastra la voia intamplarii, actionati astazi!

6 pasi pentru o gestionare efiecienta a datelor

  • Revizuiti si perfectionaii procesele de business
  • Dezvoltati formarea si documentatia corespunzatoare
  • Dezvoltati si respectati standardele de date
  • Colectati si curatati datele continuu
  • Stiti de ce aveti nevoie de la sistemul dvs.
  • Mentineti si sprijiniti sistemul dvs.