Twinmotion la pret special!

Cu Twinmotion, iti poti transforma modelul CAD sau BIM intr-un proiect convingator in timp real, mai rapid si mai usor decat ai crezut vreodata ca este posibil!

Dezvoltat pentru profesionistii in arhitectura, constructii, planificare urbana si amenajare a teritoriului, Twinmotion ofera posibilitatea de expunere a modelului in mod vizualizare 3D cu acces la o biblioteca de obiecte inteligente care permit modificari si un schimb de idei in timp real, rapid si usor.

Principalele motive pentru care nu trebuie sa iti lipseasca Twinmotion din pachetul de programe pe care le utilizezi in proiectare? Iata-le:

– Vizualizarea si editarea cadrului in timp real, la aceeasi calitate inalta a randarii finale. Twinmotion ofera metode de iluminare fizice realiste (PBL) si include peste 600 de materiale PBR (Physically Based Rendering) care se adapteaza caracteristicilor cadrului, fiind mult mai usoara obținerea aspectului pe care il dorim;
– Este un program usor de instalat, usor de invatat si foarte usor de utilizat;
– Este disponibil atat pentru Windows cat si pentru Mac si compatibil cu toate programele BIM, oferind sincronizare directa cu un singur click;
– Contine o biblioteca de obiecte inteligente, animate sau statice, care iti permit posibiliatea sa creezi scene uimitoare.
 
Cumpara TWINMOTION direct din e-shop-ul nostru la PRET SPECIAL!