Website Disclaimer

Informatiile prezentate pe site-ul noastru au caracter pur informativ. Informatiile sunt furnizate de Man and Machine RO SRL (parte a Grupului Mensch und Maschine) si, cu toate ca ne straduim sa pastram informatia actualizata si corecta, nu furnizam nici o declaratie sau garantie de niciun fel, expresa sau implicita, cu privire la deplinatatea, acuratetea, exactitatea, adecvarea sau disponibilitatea in ceea ce priveste site-urile noastre sau informatiile, produsele, serviciile sau graficele conexe continute pe  site-urile noastre in orice scop. Orice credibilitate pe care o acordati acestor informatii este, asadar, strict pe propriul dumneavoastra risc.

Sub nicio forma nu vom fi raspunzatori pentru vreo pierdere sau dauna, inclusiv, dar fara a se limita la,  indirecta sau implicita, sau orice pierdere sau deteriorare rezultata din pierderea datelor sau a profiturilor rezultate din, sau in legatura cu utilizarea site-urilor noastre.

Prin site-urile noastre puteti sa va conectati la alte site-uri care nu sunt sub controlul companiei Man and Machine RO SRL. Nu avem niciun control asupra naturii, continutului si disponibilitatii acestor site-uri.

Includerea oricaror legaturi nu implica neaparat o recomandare sau o aprobare a opiniilor exprimate in cadrul acestora.

Depunem toate eforturile pentru a face ca site-urile noastre sa functioneze fara probleme si pentru a le proteja de virusi si programe malware. Cu toate acestea, Man and Machine RO SRL nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzator pentru faptul ca site-urile noastre pot fi  temporar indisponibile din cauza unor probleme tehnice independente de controlul nostru sau a vreunui virus si/sau program malware care poate fi descarcat de pe site-urile noastre. Este recomandat sa rulati mereu un program antivirus actualizat pe toate materialele descarcate de pe internet.