MagiCAD 2018 UR-3 pentru Revit – Descriere functionalitati

Crearea traversarilor dintr-o data utilizand functii inteligente noi

Generatia urmatoare a functiei Crossing introduce 3 noi metode de traversare, o imbunatatire a logicii calculului de rutare si o noua functionalitate de previzualizare, usor de utilizat. Instrumentele actualizate de rutare dispun de 3 metode pentru definirea punctului de trecere: punct, linie si inteligent. Noua functie de previzualizare, impreuna cu monitorizarea offsetului si noii algoritmi de rutare va permit sa va asigurati ca traversarile vor fi corecte imediat, fara incercari si erori. In acelasi timp, instrumentul introduce posibilitatea de a ocoli orizontal mai multe trasee.

Crearea traversarilor dintr-o data utilizand functii inteligente noi

Filtrarea si administrarea mai eficienta a golurilor de instalatii

Instrumentul Provisions for Builders Work Openings accepta acum o filtrare imbunatatita a categoriilor de continut si a elementelor legate de instalatii si structura, si introduce o noua versiune a Builders Work Openings Manager pentru Revit. Noile optiuni de filtrare fac posibila filtrarea sau includerea elementelor MEP si structurale asociate atunci cand se genereaza goluri si pentru selectarea obiectelor dupa categoria acestora (ex. Zidurile de structura sau de arhitectura). Builders Work Openings Manager pentru Revit permite revizuirea, adaugarea de comentarii si aprobarea sau respingerea golurilor de catre inginerul structurist si ofera acum functii imbunatatite pentru tratarea eventualelor neconcordante intre goluri care difera in functie de dimensiune, locatie si manevrabilitate.

Filtrarea si administrarea mai eficienta a golurilor de instalatii.

Calcularea timpului necesar pentru a atinge temperatura proiectata a apei calde

MagiCAD calculeaza timpul necesar pentru a atinge temperatura proiectata a apei calde pentru fiecare robinet. Puteti verifica daca tevile de circulare a apei sunt proiectate corect si ca apa calda este disponibila la toate robinetele intr-un timp rezonabil.

Calcularea timpului necesar pentru a atinge temperatura proiectata a apei calde

Calcularea volumului sistemului de conducte

Volumul sistemului de conducte este calculat si prezentat in raport, permitandu-va sa estimati volumul necesar al vasului de expansiune.

Calcularea volumului sistemului de conducte

Calcularea mai multor zone de proiectare, simultan in proiectarea sistemelor de aspersoare

Noua optiune de calcul accelereaza procesul de proiectare a sistemelor de aspersoare, permitandu-va sa selectati mai multe zone proiectate si sa efectuati calculul pentru toate acestea in mod simultan. Puteti revizui rapid zonele cele mai solicitate si cele mai putin solicitate prin simpla selectare a zonei de proiectare pe care doriti sa o investigati din raportul de calcul.

Calcularea mai multor zone de proiectare, simultan in proiectarea sistemelor de aspersoare

Crearea paturilor de cabluri personalizate in setul de date

Acum este posibila crearea seturilor de paturi de cabluri definite de utilizator in setul de date si introducerea seriei in proiecte. Pentru fiecare set de paturi de cabluri, este posibil sa se defineasca dimensiunile implicite care pot fi alese la inceputul desenarii patului. Seriile definite de utilizator sunt stabilite in setul de date, ceea ce inseamna ca pot fi utilizate in alte proiecte. Functia Create Cable Tray Series adauga paturile de cabluri in proiect in format RFA si, in acelasi timp, va permite sa definiti tipul de fitting implicit pentru pat.

Crearea paturilor de cabluri personalizate in setul de date

Definirea propriilor reguli de numerotare a circuitelor

MagiCAD va permite acum sa definiti reguli personalizate in setul de date pentru numerotarea circuitelor. Regulile personalizate pot fi utilizate cu functia Manage Circuits, facand numerotarea circuitelor flexibila si personalizabila. Pentru fiecare regula de numerotare puteti seta un numar minim de cifre necesare, un prefix si un sufix. Prefixul si sufixul pot fi folosite in secvente repetate care urmeaza la un anumit interval de valori numerice sau alfabetice. In manage Circuits, puteti selecta partea secventei din care trebuie sa inceapa numaratoarea automata.

Definirea propriilor reguli de numerotare a circuitelor

Stabilirea conexiunilor de pachete de cablu fara a desena cablurile

Acum este posibila stabilirea conexiunilor dispozitiv-pachet fara a desena cablurile si a vedea conexiunile existente cu ajutorul liniilor temporare. O conexiune dispozitiv-pachet poate fi definita in orice vdere fara a trasa cabluri. De asemenea, este usor ca ulterior sa verificati conexiunile cu ajutorul liniilor temporare pe care MagiCAD le poate afisa intre elementele conectate. Liniile temporare pot fi ascunse prin apasarea unui buton.

Stabiliti conexiuni de pachete de cablu fara a desena cablurile

Atribuirea metodelor de dimensionare pentru segmentele de tubulatura si tevi

Acum este posibil sa se aloce metode de dimensionare pe tipurile de tubulatura si teava, permitand utilizarea unor criterii de dimensionare diferite pentru aceeasi tubulatura sau teava in functie de locatie.

Atribuirea metodelor de dimensionare pentru segmentele de tubulatura si tevi

Calcularea suprafetelor conductelor si a fitingurilor

Suprafata conductelor si a fitingurilor poate fi acum calculata in conformitate cu standardul EN 14239, permitand includerea suprafetei in listele de materiale.

Calcularea suprafetelor conductelor si a fitingurilor

Previous

Video Webinar: Revit si Dynamo in faza de concept

MagiCAD 2018 UR-3 pentru AutoCAD – Descriere functionalitati

Next

Click here to view all of our blog posts