Mensch und Maschine anunta un important parteneriat in procesul de consolidare a portofoliului de tehnologii BIM

In 14 Ianuarie 2020,  Mensch und Maschine Software SE (M+M) anunta un important parteneriat cu Thinkproject pentru consolidarea portofoliului de tehnologii BIM, prin distributia familiei de produse DESITE BIM.  Astfel ca, un furnizor important de proiectare si fabricatie asistata de computer (CAD / CAM), Management al datelor de produs (PDM) si Modelarii / Managementului informatiilor de constructie (BIM), Mensch und Maschine, devine  distribuitor principal al suitei de produse DESITE BIM detinute de Thinkproject, liderul european in domeniul constructiilor si ingineriei SaaS.

Cele sase variante de produse ale DESITE BIM ofera niveluri diferite de competenta BIM, colaborare eficienta si schimb de informatii in cadrul proiectelor de constructii, datorita multitudinii de formate suportate si integrarii usoare cu sistemele CDE. Tehnologia are capacitatea de a integra diferite tipuri de informatii in modelele BIM, de a efectua verificarea modelelor si detectia coliziunilor, de a executa simulari 4D si de a extrage informatiile si cantitatile necesare.

Rainer Sailer, Director general al departamentului de constructii si arhitectura Mensch und Maschine,  spune: Portofoliul de produse DESITE BIM duce BIM la un alt nivel si reprezinta o optiune excelenta pentru majoritatea clientilor, deoarece se integreaza bine cu multe alte programe software existente. Suntem incantati sa colaboram cu Thinkproject pentru a vinde acest produs si a-l integra in programul nostru european de pregatire BIM Ready.

Jochen Hanff, Director al strategiei si inovarii produselor in cadrul Thinkproject, declara:  In calitate de expert BIM consacrat, Mensch und Maschine este o alegere naturala pentru acest tip de parteneriat. Cunostintele si resursele lor ne vor ajuta sa ducem DESITE BIM pe pietele noi din Europa si sa cream o valoare deosebita clientilor nostri.

Mensch und Maschine va sustine solutiile Thinkproject prin vanzari, marketing si instruire pentru suita de produse DESITE BIM, pentru clienti din Germania, Austria, Elvetia, Franta, Marea Britanie, Italia, Romania, Ungaria si Polonia.  Anton Hofmeier, Director de vanzari la Thinkproject, adauga: Unirea fortelor cu Mensch und Maschine va permite Thinkproject sa se dezvolte in continuare ca lider global in domeniul managementului informatiilor pentru constructii, facand produsele noastre sa fie accesibile unei audiente internationale largi, asigurand in acelasi timp un nivel ridicat de suport si de calitate a produselor pe care clientii nostri il asteapta.